Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Opět se k vám obracím pro radu.
Měla jsem přítele 3 roky. I když mi udělal velké šrámy na srdci a v hlavě skrz chování zůstaly jsme přátelé.
Měla jsem dále druhého přítele na 3 měsíce. Rozešla jsem se s nim skrz zmatek v hlavě. Kvůli citům k ex? Potřebovala jsem s nim mít kontakt a on žárlil. Dále jsem si začala od ex s jeho nejlepším kamarádem. Říkám si.. přijde jiskra časem? Ani prd prostě. Jiskra přeskočila ale ne u něj.. ale zpět k ex. Tak strašně ho i tak miluju a nevím co dělat. S jeho kamarádem akorát zametu když to beru jako kamarádi s výhodama. Neřekli jsme si nic a spíme spolu. Můj ex má zase za přítelkyni moji teď už nejspis bývalou kamarádku protože semnou omezila kontakt.. a já nevim co dal. Jestli “kamarádovi” napsat hej beru nás jako kamarády s vyhodama a pak s ex probrat to co citim a ze by bylo nejlepší asi na nějakou dobu kontakt ukončit abych se posunula dal:(
A co takhle nechat svýho EX žít si svůj život? Ty si žij svůj a neupínej se na minulost, vždyť musíš být strašně nešťastná.
Vzhledem k tomu, že s ním nechceš být kamarádka, ale znovu partnerka, tak kamarádství nejspíš nevyjde. Zbytečně motas hlavu sobě i jemu.
Už se na něj vykasli, rozešli jste se a každý jdete svoji cestou…a hledej si někoho, kdo já něj nemá přímou vazbu…
@mysak20 rozešla jsem se s nim já… trávil víc času s kamarády než semnou. Nebyl schopny si za celou dobu najít jeden den kde bychom nebyli 3.. vždycky tam byl nějaký jeho kamarád. Když už nám bylo 18 skoro 19 ptala jsem se na budoucnost.. nevidel ji..
mrzelo mě to když věděl ze jsem chtěla bydlet sama spolu s nim a on mi řekl ze půjde radsi bydlet s kamaradem.. nejevil zajem.. tak sem to ukončila
Pak si začal tak 3 týdny na to s moji kamarádkou které jsem vždy brecela na rameni.. je ji 16 a nám táhne na 20.. jeho kecy ze s ni nevidi budoucnost ze se mi s ji nechce spat ze ji vlastne ani nemiluje jen samota je hnus.. přitom se vidi jen o víkendu.. motá mi tím hlavu.. volal mi nedávno jak nestíhá a já pro nej jela a jela jak šílenec aby dovezl své nové slečna růži.. jenže než za ni sel chtěl obejmout.. tak sem to udelala a přistála mi před obličejem růže,,Nestihal jsem protože jsem si vzpomněl na tebe. Tahle je hezčí a ty si ji zaslouzis mnohem víc než ona, dekuju” a odešel…
Najednou začal byt snazivy, pta se jak se mám, co mě trapi nebo jestli nechci přijet na kafe.. par dost přesných narážek ohledně intimity.. sahani mi na stehna s tím ze “sranda” takové letme doteky a já z toho prave nechápu.. i když byl on co mě nejvíc zhodil na dno svými kecy asi se ale poučil ze svých chyb a teď se mě z toho snaží dostat.. sem prave hodně zmatená a tím jak dava mě tu naději mě ještě víc boli když vím ze ji dava aji někomu jinymu.. a taky ze u ni se snaží a u mě to neslo? Proč?
@tothova po rozchodu jsem se pokoušela, neviděli jsme se nikde a najednou mi volala jeho babička ze by mě rada videla. Je to skvělá žena a mám ji rada a tak sem šla a pak mi začal i psat a volat on ze kafe, cigaro a já jela s tím ze chci zjistit co tak najednou. Nic asi najednou není ale já bych ho nechala žít svůj život vím ze i pro mě je to lepší a zapomenu na “minulost” ale on mě do ni tahá furt dokola. Ano mužů říct proste jdi do teplých krajin a sprostě ho odpálkovat ať mě nechá. Ale nemám na to srdce …