Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych volila nástřik a lá pískovec, ten má světlou barvu, bude působit tepleji a v přirodě taky nevypadá kýčovitě
, naopak, třeba k té olivové sedačce to budete mít v barvách přírody.
Měli by poradit v každé specializované prodejně s barvami a nátěry si myslím. dnes je toho na trhu spousta.
Pískovec? No takže asi jasná žlutá nee co? Já v tomhle nemám fantazii, proto tady pak zakládám debilní diskusi, že. Jenže já nemůžu ani žádné stránky takové najít.
Holky, prosím Vás, potřebuji poradit. Stěhujeme se a v obýváku je na celé jedné steně kamenné obložení. Podlaha je z velkých šedých mramorových kostkových dlaždit a ta kemenná stěna je též tmavě šedá. Na nás je to moc studené, neosobní, neútulné. Nevíte nějaké stránky, kde se dají najít různé variace těchto obkladů nebo nemáte nápad jakou barvu? Pokoj má jinak 4 francouzská okna a krb, stěny budou světlé, sedačka taková olivová barva, spíše světlá. Tu stěnu chceme přemalovat, přebarvit, ale prostě nevím jakou barvu zvolit, aby to bylo teplejší, hezké, svěží, rozjasněné a ne kýčovité. Existují nějaké barvy, které se nastříkají a mají v sobě různě barevné částice aby to nebyla jen jednolitá barva? No, líp to asi popsat neumím. Napadla mě třeba žlutá, ale nevím, zda žlutý kámen nebude vypadat blbě, kýčovitě??