Nová kuchyně - cena?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1483
6.1.13 19:53

Nová kuchyně-cena?

Zdravím. Kolik by tak mohla stát nová kuchyně? Spíše menší, do panelákového bytu s vestavěnými spotřebiči jako je běžný vestavěný sporák, myčka (lednička ne). Kolik jste zaplatily včetně obkladů, odpadů, instalací? Když jdu do kuch. studia, tak chtějí po mně už konkrétní návrhy a představy. Já zatím ale zjišťuji, zda na to bude dost peněz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3832
6.1.13 19:55

Tak záleží, kolik máš metrů, jak moc chceš moderní a jestli ji chceš dělat od někoho na míru nebo jestli chceš jet do obchodu (Asko, Ikea) a koupit si ji

http://favi.cz/…ne-inspirace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.1.13 19:56

Zajdi si třeba do Oresi, tam dělají návrh i kalkulaci zdarma. Jsou to Poláci, o kvalitě bych asi trochu polemizovala, ale nás vyšla kuchyně jen o pár procent víc od kvalitního soukromníka oproti nim. Návrh základní jsem měla od nich, se soukromníkem jsem jen doladila detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.1.13 19:56

Zajdi si třeba do Oresi, tam dělají návrh i kalkulaci zdarma. Jsou to Poláci, o kvalitě bych asi trochu polemizovala, ale nás vyšla kuchyně jen o pár procent víc od kvalitního soukromníka oproti nim. Návrh základní jsem měla od nich, se soukromníkem jsem jen doladila detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
6.1.13 19:58

Já bych Oresi nedoporučila. Strýc montuje kuchyně pro truhláře a říkal, že Oresi je hrozný. Navíc se musíš objednat na návrh a v brně mi slečny přišly strašně nepříjemný a neochotný. když jsme nebyli objednaní, tak nás prakticky vyhodili, nechtěli se s náma bavit, že se máme objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
6.1.13 19:58

Chci na míru, mám konkrétní představu, ale třeba v tom Oresi mi to podal tak, že když už mi to nakalkuluje a udělá návrh, tak bych si to měla za každou cenu objednat! No moc se mi nelíbil ten přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
6.1.13 19:59

Ahoj, naše zkušenost je taková, že jsme zašli do několika kuchyňských studií s rozměry a vizí, co bychom všechno v kuchyni chtěli mít a na základě toho nám zpracovali návrhy, včetně kalkulace. Podle toho jsme potom vybírali. Kalkulaci ti podle mě udělají skoro všude nezávazně, ale chce to mít alespoň základní představu a rozměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
6.1.13 20:00

Záleží ještě odkud jsi. V menších městech vyjdou docela dobře i truhláři. Paneláková kuchyň u nich vyjde tak na 30tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.1.13 20:01

To nejde takhle říct od oka. Záleží, jaký materiál si vybereš, kování, pojezdy. Nejvíc ti ale ovlivní cenu spotřebiče - dá se koupit levná sestava za pár tisíc, ale taky zainvestovat třeba za 50tis :lol: Když jsme dělali kuchyň, obešli jsme si kuchyňská centra - měli jsme představu o barvě dekoru. Oni nám řekli cenu zatím bez spotřebičů (jen za dřevo, pojezdy a kování) a pak k tomu manžel vybíral spotřebiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234

Dělali jsme novou kuchyň v r. 2008, máme ji z Orfy. Udělali nám návrh a sestavili. Vše v pohodě. Bydlíme taky v paneláku, ale linku máme větší, rohovou 1,5m x 3,5m. Vyšla nás bez spotřebičů na 48tis, spotřebiče jsme od našich dostali jako svatební dar (vestavěný sporák, deska, digestoř, celkem v ceně 10tis), no a pak samozřejmě nová podlaha (vyrovnání nivelací+lino), výmalba, lustr, stůl, židle… celkem asi dalších 20tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164

Tak návrh nám udělali v Oresi, s ním jsme zašli k truhlářovi, který nám kuchyň udělal nejlevněji. Kuchyň v paneláku nás vyšla na 45 tis. bez spotřebičů, vestavěná trouba, indukce a digestoř asi 15 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
6.1.13 20:04
@Baruska2011 píše:
Tak návrh nám udělali v Oresi, s ním jsme zašli k truhlářovi, který nám kuchyň udělal nejlevněji. Kuchyň v paneláku nás vyšla na 45 tis. bez spotřebičů, vestavěná trouba, indukce a digestoř asi 15 tis.

No to by tak byla i moje představa, co se týká těch financí…a vidíš, to není špatný nápad :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.1.13 20:05

Nebudeš to mít snadnější, když si spočítáš kolik máš peněz a s tím půjdeš do studia? Dnes už dokáží přizpůsobit nabídku finančním možnostem. Popsala si to tak všeobecně, že i při nejlepší vůli ti tady asi nikdo nehodí konkrétní cifru… :nevim:
Já si nechala udělat prvotní návrh v Gorenje a pak jsem se dohodla s menším výrobcem, který mi dal dokonce i stejný povrchový materiál a vyšlo to o 70 tisíc levněji… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
6.1.13 20:08

4 roky zpět nás vyšla kuchyň na míru včetně spotřebičů (digestoř, vest. trouba, vest. mikrovlnka, indukce, myčka) vyšla na 200tis., má 11m + půlt se stolem
Výrobce http://www.trs-nabytek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
6.1.13 20:08

Máme z Ikea. Linka 240×300×120 do U. Linka vyšla asi 34 tis, spotřebiče, myčka + sporák + digestoř 23tis. Dřez 2000, baterie 1500. Materiál na komletní novou vodoinstalaci ti nepovím, nebylo by to objektivní, protože jsme dělali celé rozvody od sklepa do 1 patra + koupelnu. Dělal mi to strejda :lol: Elektrika, tak samě, celé první patro nové elektroinstalace, dělal mi to taťka :lol: El nemáme ještě zkompletovanou, chybí krabičky na zásuvkách+ vypínače. Ještě zářivky pod linku 1500Kč. Podlaha ti taky nevím jak vychází. Bude v ploše stejná po celém patře, máme to otevřené a kupovali jsme jí přes 50m.
Obklady do kuchyně jsme kupovali v Siku ve výprodeji. Vyšli mě jen 2000 kč, bez lepidel a spárovačky, přesto je to luxusní kolekce, pořídila jsem jí z 80% slevou. :lol: Ono to jde udělat za málo a musí člověk hledat akce a výprodeje.

Pokud nepudeš k truhláři, jdi do Ikei, je to kvalita za málo peněz. Potvrdil mi to u můj truhlář, co nám bude osazovat desku, i když je na Ikeu alergický, uznal že jejich výsuvná programy, jsou díky ceně bekonkureční a vyrábí to kvalitní německá firma, stejně jako kování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný