Nová kuchyně - cena?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1483
5.5.13 18:47

Tady je taky starý panelák, ale můj manžel má představu za celou kuchyň 60 tis. Vlak přes to nejede. Ledničku máme taky zvlášť, vestavěnou ani nechci, ani mikrovlnku. Na myčku bych si dala jen udělat místo, koupit později. No a místo obkladů tu desku-to se mi také líbí. Je tu třeba ale udělat i novou podlahu a opravit omítky…tak to chci vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
30.5.13 16:55

Holky, nenechávaly jste si některé v bytě předělávat elektřinu v kuchyni? Kolik vás ta sranda stála? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančelaaa
11.10.13 12:45

Ahoj, kupovala jste některá spotřebiče přes internet, např. varnou desku, indukci… když se dívám na internetovou cenu a cenu u nás v kamenném obchodě, tak je tam šílený rozdíl. Ale moc se mi nelíbí, že by to mělo přijít poštou, co reklamace…apod.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
30937
11.10.13 12:50
@Jančelaaa píše:
Ahoj, kupovala jste některá spotřebiče přes internet, např. varnou desku, indukci… když se dívám na internetovou cenu a cenu u nás v kamenném obchodě, tak je tam šílený rozdíl. Ale moc se mi nelíbí, že by to mělo přijít poštou, co reklamace…apod.
Díky.

Kupovala, neni s tim problem. Pokud se ti neco rozbije, tak se tak jako tak vola servisni technik pres servisni linku, s obchodem vubec nejednas. Reklamovala jsem takto uz pracku, bez problemu. Dale mw z ikey, tu jsme tam tedy dovezli a na to rekli, ze jme meli zavolat, ze by pro ni prijeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
11.10.13 12:51

Kupovala jsem. Ale z obchodu, který má i síť klasických prodejen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.10.13 12:52
@Jančelaaa kupovala jsem pračku se sušičkou, dovezlo PPL, doručili až do koupelny. Byl k tomu záručák, ve kterém byl seznam smluvních opraven. Když jsme měli problém, vybrali nejbližší, pán přijel brzy, vše bez problému vyřídil. Jako kdyby byla z kamenného obchodu.
Ještě jsem měla takhle robotický vysavač, postup podobný, reklamovala jsem a v pohodě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
11.10.13 12:59

Ja takhle kupovala vsechny spotrebice do domacnosti, i zehlicku, fen, vysavac a dokonce i kotel. Pokud se neco rozbije nebo nejsi s necim spokojena, stejne volas servisniho technika nebo napises i jen mail tomu obchodu, od ktereho jsi zbozi objednala. Urcite bych se toho nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
11.10.13 13:16
@Jančelaaa píše:
Díky.

Kupovala jsem kdysi v kamenném obchodě za internetové ceny. Když prodavačka slyšela, že je to celého bytu, dala slevy takové, že se těm internetovým cenám vyrovnaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
11.10.13 13:20

Taky objednávám přes net už pár let a to i velké spotřebiče. zatím vše ok. jak psaly už holky přede mnou, případnou závadu pak stejně řešíš přímo se servisem dané značky a ne s obchodem. takže spíš mrknout na to, zda máš poblíž servis - seznamy se dají najít na internetu.
co je důležité - pohlídat si stav, v jakém zboží přijde. spousta doručovacích společností má ve zvyku dát ti podepsat papíry, žes vše přebrala a zboží bylo ok. pak ti to vyloží (nebo souběžně s tím podpisem) a než stačíš rozbalit a zkontrolovat, tak mají tendenci zmizet, aby byli když tak z obliga.
jednou jedinkrát se mi teď stalo, že jsem objednávala elektro (trouba+deska) a byla k tomu zdarma nějaká speciální doprava. přijeli dokonce dva řidiči, takže nebyl problém s tím, že mi to donesli, kam jsem potřebovala. sami mi zboží rozbalili, řekli ať to omrknu a teprv pak se podepisovali papíry o převzetí. jo a dokonce vypsali a orazítkovali i záručák. úplně jsem na ně čuměla, jaká příjemná změna. takže určitě doporučuju prozkoumat nabízené možnosti dopravy u daného eshopu a řádně pročíst podmínky, protože toto bylo opravdu bezva.
no a pokud bys u jednoho obchodu objednávala víc zboží naráz (klidně jen dva kusy), určitě se jim ozvy a zeptej se, zda jsou schopni nabídnout lepší cenu, když toho bereš víc. zatím se mi nestalo, že by mi neudělali individuální nabídku aspoň o něco menší, než byla cena uvedená na stránkách. třeba na zmiňované troubě a desce jsem takto ušetřila další 3tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.13 13:45

Ahoj, já objednávala přes internet všechny spotřebiče a vše je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
11.10.13 13:55
@Jančelaaa píše:
Díky.

kupovali jsem myslím přes mall, kde je výhoda, že mají pobočky, kde si můžeš zboží vyzvednout a také reklamovat, menší eshopy jsou v tomto ohledu blbé, ale když budeš kupovat i v kamenných obchodech jako je electornic nebo elektroworld, tak si můžeš objednat přes net a vyzvednout na pobočce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
11.10.13 14:03

Ahoj, necetla jsem vsechny prispevky, ale asi budes muset mit nejdriv presnou predstavu a financni rozpocet.Vse se da poridit levne i draze.My si kupovali linku do bytu ve scontu se spotrebici baumatic a vysla nas na 70tis brz lednice a mikrovlnky. Delaji i ty uplne nejlevnejsi z Polska, ale do toho bych nesla :think: mame decodom nebo tak nejak a jsem spokojena.Mame ji 4 roky a nic jsme nereklamovali.Chce to vyhlidnout akci, kdy maji slevu treba i 40%,my meli 20% a i to bylo znat… Taky jsme treba digestor a drez vybrali ze sekce „vyprodej“.Ani nevim proc tam byl ten drez-je uplne v poradku a ta kominova digestor na sobe mela jeste folii ktera ale byla poskrabana, takze misto 8000kc stala 3000 ;) po sundani folie zadny skrabanec :palec: kuchynske baterie idealne ceske-oproti jinym statum mame tvrdou vodu, tudiz se k nam nehodi treba italske, ktere pak rady zlobi.My si koupili aqualine domu i na chalupu a pohoda. Obklady a rozvody neporadim-na chalupe nas teprve cekaji, ale opet se daji poridit za pat stovek i za tisice :nevim: sleduj akce, slevy a urcite to date do kupy! ;) Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
11.10.13 14:28

Taky jsme koupily všechno přes internet, sklokeramickou varnou desku, led světla, digestoř, troubu, myčku, všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
11.10.13 16:21

Máme přes net varnou desku, vestavnou troubu a digestoř. Všechno O. K. Objednávala jsem konkrétně z Mall.cz.
Přivezla to přepravní služba, všechno bylo dostatečně zabalené a měla jsem to doma do 2 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.14 11:19

Ahoj, chtěla bych moc poradit od nikoho z vás jestli náhodou nemáte někdo zkušenosti s výrobci kuchyní woodpartner, chtěla bych si objednat kuchyň na míru, tak potřebuji někoho kdo by to zvládl. Pokud máte zkušenosti i s jinou firmou, která vyrábí na zakázku, budu moc ráda za typy. Vidím, že tady diskuse celkem frčí, než na jiných portálech, tak se třeba dočkám nějaké rady. Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný