Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@elen-ka Ono asi to tak dopadne, protože samosntnaou tuhle skříň jsem nikde neviděla. Jen jako součást kuchyně a nebo rovnou s kuchyní. Takže to tak asi nakonec stejně dopadne. Ono pořídit si kuhyň, to je hračka, ale tyhle perieptie k tomu, to je hrozný ![]()
Já špajz říkám samostatné místnosti, tu jsme měli doma u našich. Jinak tomuto říkám právě potravinová skříň.
My „dělali“ kuchyň asi půl roku, než jsme se s manželem dohodli na konečné verzi a šli ji objednat.
@DeTer v jedne vetsi skrince mam namotnovany vysuvny system
slouzi to skvele
Mám to jak střepina, dva velké hluboké šuplíky uprostřed linky dole. Je to super ![]()
@superandrysek Já si ten obrázek uložila, to je supernápad!!! Mně by rozhodně šuplíky nestačily, mám dvě špajzové skříně.
Hihi a právě s tím mě napadlo, že dneska se to tolik neřeší, protože spousta lidí zas tak moc nevaří a nezavařuje a tak toho moc nepotřebuje, proto s tím možná výrobci zas tak nepočítají a pak je to holt těžké, no
Já znám tolik lidí, co má kuchyň spíš na ozdobu a reprezentaci ![]()
@Amys kazde kuchynske studio ti vysuvny program na miru nabidne, je to fakt dobre. vejde se tam spousta veci a je to prehledne. ja mam kuchyn od Oresi a vse funguje tak jak ma a maji to za dobre penize ![]()
@superandrysek Tak díky za tip. Zatím je to tedy jen utopie, ale třeba se za pár let taky nové kuchyně dočkám
A lepší je být připravená ![]()
@elen-ka My se právě taky zatím jen dohadujem. Tak nakonec teda koupíme jen tu skříň, když jí někde objevím ( jako v krámu - takovouhle věc se mi nechce kupovat v e-schopu), tak snad je to už konečná verze. To pravé dohadování začne, až se bude řešit podlaha ![]()
@Bar20 tu kuchyň máte nějakou moderní? Jako třeba lesklou? Nebo dřevěnou? a jak velkou? Máte ji za krásnou cenu, tak by mě zajímalo jaká je.Nebo foto by nebylo. Čeká mě totiž taky nová kuchyň a taky nemám představu o ceně. Děkuji ![]()
My děláme kompletní rekonstrukci a kuchyň máme vyrobenou a uskladněnou na skladě. Se spotřebiči mimo indukční desku a vestavnou troubu který máme nový ve stávající kuchyni nás vyšla na 400 tisíc. Je to veliká kuchyň.
@Evelína91 hoď jsem pak prosím fotku.Chci vidět kychyň za 400 tis.budu slintat ![]()
Díky