Xxx Lutz kuchyň - zkušenost?

941
6.1.13 10:37

xxx lutz kuchyn - skusenost?

Ahoj holky, nemate niekto skusesnot s kuchynou z xxxlutz - konkretne i celina pokial mozno? moc diky, eb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1474
19.12.16 17:22

Ahoj, mate nekdo kuchyni z Lutz? Slysela jsem, ze maji dobu dodani i pres pul roku tak me to hodne odrazuje. Mate zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.11.17 20:45

U nás zkušenost hrozná. Kuchyni jsme naplánovali a polovinu zaplatili už v srpnu, zaměřovači přijeli až za tři týdny, doba dodání měla být v půlce prosince. Dnes psali, že kuchyně bude na konci ledna!!! Takže dost možná to úplně zrušíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
19.11.17 21:17

@Karinga Tak my nakonec u nich byli na zacatku ledna a kuchyni nam dodelali v na konci května. Bylo to sileny improvizovani co se tyce vaření, umyvani nadobi atd. Ale s kuchyni jsem spokojena. Ovsem monteri hruza děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.11.17 20:43

Navíc jednání ze strany firmy strašné - napsali mail, že se zdrží dodání. Ani slovo o nějaké kompenzaci (na kterou máme nárok, jak se píše ve smlouvě). Manžel jim napsal, že samozřejmě kompenzaci požadujeme a je to bez reakce už tři dny… takže znovu říkám NEBRAT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.4.20 13:50

xxxLutz kuchyň - radši ne

Objednal jsem kuchyň. Zaplatil zálohu. Již tři týdny čekám na zaměření, co mělo být do týdne. Bude, až se bude xxxLutz chtít. To samé s dodáním. V jednostranně koncipované smlouvě nemám nárok na odstoupení bez vysokého penále. Ztráta z prodlení pro mě 25 000 Kč měsíčně. Trhi si zákazníku…Že prý Covid. Ostatní podobné firmy dále fungují v krizovém režimu. Potřebují peníze zákazníků, mají na ně ohled, i na dodavatele kuchyní, kteří potřebují zakázky teď jako nikdy. Ne tak u xxxLutz. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.11.20 23:28

XXL lutz - uz nikdy

Konf. stolek za 5 tisic a komoda za 7 tisic. Cekali jsme 5tydnu ( z duvodu covid -19). Dneska zbozi dostali a zitra budeme reklamovat. Konf. stolek : rozbita deska s dirama a nektere diry jsou pokryty kusem dreva( nevim jestli si delaji srandu a nebo je to novy trend???) plasty pod nozickama
vse jsou rozbita - vubec nechapu!!! Zkratka chci vam rict ze kvalita = Aliexpress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.2.26 10:49

Mám kuchyň z https://dubok.cz už 5 let a stále vypadá skvěle. Tehdy vycházela levněji než IKEA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný