Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, nemate niekto skusesnot s kuchynou z xxxlutz - konkretne i celina pokial mozno? moc diky, eb
Ahoj, mate nekdo kuchyni z Lutz? Slysela jsem, ze maji dobu dodani i pres pul roku tak me to hodne odrazuje. Mate zkusenost?
U nás zkušenost hrozná. Kuchyni jsme naplánovali a polovinu zaplatili už v srpnu, zaměřovači přijeli až za tři týdny, doba dodání měla být v půlce prosince. Dnes psali, že kuchyně bude na konci ledna!!! Takže dost možná to úplně zrušíme…
@Karinga Tak my nakonec u nich byli na zacatku ledna a kuchyni nam dodelali v na konci května. Bylo to sileny improvizovani co se tyce vaření, umyvani nadobi atd. Ale s kuchyni jsem spokojena. Ovsem monteri hruza děs.
Navíc jednání ze strany firmy strašné - napsali mail, že se zdrží dodání. Ani slovo o nějaké kompenzaci (na kterou máme nárok, jak se píše ve smlouvě). Manžel jim napsal, že samozřejmě kompenzaci požadujeme a je to bez reakce už tři dny… takže znovu říkám NEBRAT!
Objednal jsem kuchyň. Zaplatil zálohu. Již tři týdny čekám na zaměření, co mělo být do týdne. Bude, až se bude xxxLutz chtít. To samé s dodáním. V jednostranně koncipované smlouvě nemám nárok na odstoupení bez vysokého penále. Ztráta z prodlení pro mě 25 000 Kč měsíčně. Trhi si zákazníku…Že prý Covid. Ostatní podobné firmy dále fungují v krizovém režimu. Potřebují peníze zákazníků, mají na ně ohled, i na dodavatele kuchyní, kteří potřebují zakázky teď jako nikdy. Ne tak u xxxLutz. ![]()
Konf. stolek za 5 tisic a komoda za 7 tisic. Cekali jsme 5tydnu ( z duvodu covid -19). Dneska zbozi dostali a zitra budeme reklamovat. Konf. stolek : rozbita deska s dirama a nektere diry jsou pokryty kusem dreva( nevim jestli si delaji srandu a nebo je to novy trend???) plasty pod nozickama
vse jsou rozbita - vubec nechapu!!! Zkratka chci vam rict ze kvalita = Aliexpress.
Mám kuchyň z https://dubok.cz už 5 let a stále vypadá skvěle. Tehdy vycházela levněji než IKEA.