Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamča00 osobně bych upřednostnila raději nějakého místního stolaře/truhláře. my jsme se poptali v okolí, kdo s kým má zkušenosti a byly jsme spokojení. no a hlavně cena naprosto super. co jsem tak viděla potom u známých, jak jim různé firmy nacenily rozměrově dost podobnou kuchyň, tak se pohybovali na cenách i jednou tak vysokých.
@Kamča00 píše:
Ahoj, chtěla bych moc poradit od nikoho z vás jestli náhodou nemáte někdo zkušenosti s výrobci kuchyní woodpartner, chtěla bych si objednat kuchyň na míru, tak potřebuji někoho kdo by to zvládl. Pokud máte zkušenosti i s jinou firmou, která vyrábí na zakázku, budu moc ráda za typy. Vidím, že tady diskuse celkem frčí, než na jiných portálech, tak se třeba dočkám nějaké rady. Předem moc děkuji.
Já taky doporučuji menší firmu -truhláře. Udělají ti stejnou nebo podobnou kuchyni jako ve velkých studiích, opravdu zcela na míru, my máme dost křivé zdi a oni opravdu tady přidali cm tady ubrali… velká studia jsou rozhodně dražší.
Ahoj. Ráda bych se Vás na něco zeptala.. Rekontruujeme kuchyň a k ní přilehlou chodbu. V té máme právě klasický starý pšajz ( né místnpst, ale almaru starou) a ten bychom chtěli pochopitelně nahradit něčím jiným. Já at koukám, jak koukám, už jsem sjela všechno možné, tak se nemůžu domáknout, kam se v těch nových kuchyních ukládají věci typu mouky, těstoviny a podobně… Jak to máte řešené vy?
Díky za odpovědi
My ukládáme všechny potraviny tohoto typu do skříně s výsuvnými šuplíky.
Já mám v kuchynský lince dva široký hluboký šuplíky, tam jsem dala celej špajz, super věc, měla jsem při vaření všechno při ruce
Já bych právě chtěla zase nějakou takovou skříň, ale právě do tý chodbičky, ne jako do kuchyně… Nemůžu nikde takový typi najít ![]()
Jj, ale my si nechávali dělat kuchyň na míru, tak jsme to tak naplánovali
@elen-ka Tak děkuji… Kuchyň bude taky, ale ted jsem se zasekla u toho špajzu
![]()
A v chodbě máme vestavěné skříně na vše co je potřeba schovat, tj. čistící přípravky, hadry, boty,…
@elen-ka To je právě druhá varianta
Bud to necháme rozkouskované, kdby jsme chtěli zbourat zeeď udělat jakoby kk a nebo celou stěnu zastěnovat na míru ![]()
Tak si tam nechte vyrobit skříň na míru, dát tam ty výsuvy či jen police (pak bych ji nedělalal moc hlubokou, my máme hloubku 60 cm). Ve starém bytě jsme na potraviny měli skříně z Ikei - Billy knihovničku.
Mám v lince zakomponovanou skříň a v tý poličky, no dneska bych si nechala udělat vysouvací, je to přehlednější a dostaneš se k potravinám uloženým až vzadu snáž
Tak si zkuste udělat oba dva návrhy, jak rozkouskované, tak jednolité a uvidíte. Pak můžete zvážit vše pro a proti.