Nová kuchyně - cena?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
732
26.8.14 01:14

Pokusím se se svým chytrým telefonem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajale
26.8.14 12:22

Cena nové kuchyně se odvíjí od velikosti v první řadě… :) A pak samozřejmě od materiálů a konkrétních firem. Samotná kapitola jsou pak i spotřebiče. Takže za stejnou novou kuchyň dostaneš nabídky i v rozdílu několika desítek tisíc…

• Citovat
  • Upravit
1483
26.8.14 13:50

Jinak jako zakladatelka tématu nakonec píšu, že jsme kuchyni udělali za 40 tisíc včetně spotřebičů a 10 tisíc za novou elektriku, zednické práce zvládl manža s kamarádem za pětikilo :-) Taky bych chtěla kuchyni radši od Hanáka, ale na tu nikdy mít nebudu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.8.14 14:24

Tý jo a jak jste to udělali? Opravdu mě to zajímá, protože nás jen spotřebiče s odsávačem stály 55 tis. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
26.8.14 14:38

@efis Zmínit: 30 tis. kuchyně (4,5 m). 10 tis. vestavná trouba, plynová varná deska a digestoř. Lednici nemáme vestavěnou, protože v kuchyni je na ní nika a myčky jsem se nakonec vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.8.14 20:26

@efis taky tak. My až to budem dodělávat, tak dáme několikrát tolik :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.8.14 14:55

vybavení kuchyně

No to je velmi těžké říci vše se odvíjí od vaši poptávky :) Co se týká kuchyně jako linky. Tak Ikea bude levnější, ale méně kvalitní. Protože oni dělají z materiálu „horšího“ a navíc, ty desky jsou většinou tenčí, což snižuje jejich životnost, odolnost vůdči vodě atd. ostatní vybavení jako jsou hrnce, pánvičky, talíře atd, to už je podle mě prostě vyloženě co chcete. Můžete mít pánev za 150 Kč, ale i pánev za 1500 Kč. Takže se dá těžko říci na kolik vás to vyjde. Ale tak standardní kuchyň do paneláků bych vyděl cca 100 000 Kč ale úplně komplet s myškou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
29.8.14 15:04

@Tomiiik 100 tisíc? Kde bych na to vzala? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.8.14 15:13

:))) ne, tak dobře, možná za 80 000, ale to záleží hlavně na výběru :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
29.8.14 15:58

@Tomiiik Pár příspěvků výše jsem psala, že jsme kuchyni nakonec udělali za 40 tis. s varnou deskou, digestoří a elektrickou vestavěnou troubou, +10 tis. elektřina a tisícovka materiál na zadělání po elektrikáři a malovala jsem sama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.9.14 15:33

Takto je hodně pohodová cena :) Promiň, jsem si nevšiml. Čtu to příspěvek, pak jsem to přéhledl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný