Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Žienky už idem pre radu do Čiech
neviem sa rozhodnúť aké meno najmladšej. Máme doma Katarínu a Karolínu, chceli sme dať tretej Kláru ale ako tu čítam, že je to karmicky zaťažené meno, no tak neviem.Mne sa páči veľmi Terezka ale najstaršia chce aby aj malá mala meno na K, takže Kamilku.No aby to bolo ešte zložitejšie tak manžel chce Annu
Na Slovensku to nie sú až tak rozšírené mená, takže môže byť hociktoré, aký je váš názor? Ďakujem
@JayLee píše:
a co Kristýnku?
Jo, ta mě taky napadla
pokud není omezen výběr na nabízené…
@catrine píše: Žienky už idem pre radu do Čiechneviem sa rozhodnúť aké meno najmladšej. Máme doma Katarínu a Karolínu, chceli sme dať tretej Kláru ale ako tu čítam, že je to karmicky zaťažené meno, no tak neviem.Mne sa páči veľmi Terezka ale najstaršia chce aby aj malá mala meno na K, takže Kamilku.No aby to bolo ešte zložitejšie tak manžel chce Annu
Na Slovensku to nie sú až tak rozšírené mená, takže môže byť hociktoré, aký je váš názor? Ďakujem
Tak já se přikláním k Terezce (proč asi, že
) Jméno Kamila bych svojí dceři nemohla dát, je to jedno z mála jmen které mi rve uši
i když, co má říkat taková Božidara nebo Otýlie
A příjmení by měla malička jaké, jestli se můžu zeptat? ![]()
@JayLee My taky
původně jsem ji tedy nechtěla, protože jsme nechtěli jméno, které v širší rodině už někdo má, ale na žádném jiném jsme se neshodli.
Tereza je hezčí, ale je jich tolik že ve třídě, v práci budou vždy tak 4.
Z toho co není ve výběru hlasuji pro Kristýnu. Hodí se ke Karolíně a Kataríně nejlépe a je z nabízených (edit- spíš ze zmíněných) nejhezčí. Z uvedených pro Terezu. Karolína a Katarína jsou tvrdá znělá jména, Kamila je pro nim taková „měkota“
, totéž Anna.
Příspěvek upraven 07.08.15 v 12:56
@catrine píše:
Priezvisko je Sashalmiová, číta sa Š
Tak k příjmení se mi Kamila nehodí vůbec. Takže potvrzuji Tereza nebo Kristýna.
Co udělat kompromis - jméno na K a zároveň uspokojit manžela Annou a dát Kristiana (tam je ta „ana“ schovaná)