Kanadské žertíky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
218
28.4.16 17:25

kanadské žertíky

Provedli jste někomu nějaký? Já včera kámošce z práce uvázala za auto flašku a asi tři kelímky od jogurtu, nenapadlo mě, že když v tom autě sedí pět lidí, že si toho nikdo nevšimne, nejen, že s tím dojela domů/ asi třicet kilometrů/ Dneska vezla děcka do školy/ asi dalších deset kilometrů/ a zastavili je policajti, že prý ohrožuje provoz a platila stovku pokuty. :mrgreen:
Jednou mě zase ona natočila, jak jsem se na táboře při prolézání žebříku v něm zasekla, pak to posílala do neváhej a toč.
Kámošovi jsme k třicátým narozeninám dali nafukovací andulu, ten matla to rozbalil až doma, že jeho pobožní rodiče byli v šoku, snad nemusím psát.
A co vy? provedli jste nějakou srandu? a jak to dotyčný vzal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
28.4.16 17:32

@bony58 na žádný si teď nevzpomenu, ale kámoška s kelímkama mě fakt rozesmála. I když je pravda že já bych tě v tu chvíli asi ‚zbila‘ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.4.16 17:43

To tak vypadá, co mi psala je totálně nas… raná, ale vážně můžou kelímky ohrozit provoz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.4.16 17:49
@bony58 píše:
To tak vypadá, co mi psala je totálně nas… raná, ale vážně můžou kelímky ohrozit provoz?

Hele já upřímně nevím. Ale tak novomanželé si také něco privazují k autu ne? Nebo to je jen v americkejch filmech? :lol: Každopádně kámošku to přejde a ještě se tomu spolu zasmějete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
28.4.16 17:52

@bony58 Můžou se utrhnout, vrazit autu za ní do předního skla, řidič se lekne a strhne volant…nehledě na to, že skleněná láhev mu může auto poškodit. Taky bych byla naštvaná, připadá mi to jako hloupý vtípek, ale to samozřejmě i ten její s tím natáčením, takže si moc nemáte co vyčítat :)
Co se týká novmanželů, tak ti o tom ví, tudíž předpokládám, že tak jedou jen chvilku a pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
28.4.16 17:54

V praci delame neustale nejaky bejkarny. Naposled jsem kolegyni zasila rukavy u uniforem treba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
28.4.16 17:58
@Liliana08 píše:
@bony58 Můžou se utrhnout, vrazit autu za ní do předního skla, řidič se lekne a strhne volant…nehledě na to, že skleněná láhev mu může auto poškodit. Taky bych byla naštvaná, připadá mi to jako hloupý vtípek, ale to samozřejmě i ten její s tím natáčením, takže si moc nemáte co vyčítat :)
Co se týká novmanželů, tak ti o tom ví, tudíž předpokládám, že tak jedou jen chvilku a pomaleji.

Jo to je vlastně pravda. Ja počítala s variantou že jí tam privázala petku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
28.4.16 18:21
@bony58 píše:

No můžou, proč by ne, utrhnou se, budou ležet na silnici, odskočí, jiný řidič se lekne…jo a flaška doufám byla plastová, jestli skleněná, tak je myslím víceméně jasné, že ohrožuje provoz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.4.16 18:22

@Liliana08 to byly petky :mrgreen: :mrgreen: já předpokládala, když jich v tom autě sedí pět, tož si všimnou než vyjede z brány parkoviště. ještě, že mám dovolenou, ale za tu srandu to stojí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
28.4.16 18:23
@Eemii píše:
V praci delame neustale nejaky bejkarny. Naposled jsem kolegyni zasila rukavy u uniforem treba :mrgreen:

Ježíš, to je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no myslím, že jsi mi dala zajímavý tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.4.16 18:23

@Eemii :mrgreen: :mrgreen: díky inspirace na příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.4.16 18:24

A můj ex vyprávěl, že na stavbě, v zimě mistrovi postavili do dveří sněhuláka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
28.4.16 18:26

@bony58 Tak to že jsi předpokládala nic neznamená. Já nevím, nedokážu si představit, co je na tomto vtipného. Jestli chceš, aby naštvaná nebyla tak se jí omluv a proplať jí tu pokutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
28.4.16 18:47

@Kotatko03 @bony58 jj, byla fakt legrace. Nejhorsi je to ustat a delat, ze nic.Ona se zacala prevlikat a furt hledala diru od rukavu :mrgreen: :mrgreen:,pak kouka ze je zasito, prej ktera krava zase :mrgreen: :lol: a sla si vzit jinou, byly zasity vsechny.To uz jsem vybouchla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
28.4.16 18:48
@bony58 píše:
A můj ex vyprávěl, že na stavbě, v zimě mistrovi postavili do dveří sněhuláka :D
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky