Kanadské žertíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
29.5.16 14:12

@Evaa.j tak to barvivo musím vyzkoušet, jen bych ho chtěla dát do šamponu. Otázka ale zní. Za jak dlouho půjde smyt úplně? Chci se totiž pobavit a naštvat ale ne úplně uškodit. Máte s tím někdo zkušenosti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
29.5.16 14:17

@Terrinka93 tak to Vyzkoušej na sobě, na malém pramínku. Já myslím, že se to smyje snad hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.5.16 14:21

@Evaa.j taky mě to napadlo. A co napatlam to na celou hlavu, beztak potřebuju obarvit. Uvidíme. Pokud to půjde smyt hned, udělám to tchyni :mrgreen: v životě si hlavu nebarvila, pořád nás s tím buzeruje a má přírodně blond vlasy. Trochu modré nebo zelené ji neublíží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
29.5.16 14:25

Jo, ještě jsem si vystřelila z mámy (bohužel to nějak nedala, ale já se jeste týden potom pri představě toho jak se vyděsila)
Ona byla na odpolední, takze domů přicházela kolem 22.hod. já ji na chodbu před vchodové dveře (má tam slabou žárovku, snad 60) postavila takovou vysokou úzkou lampu. Nahoru jsem dala klobouk, na ramínko pověsila dlouhý kabát a přistavila kozačky.
Prý se fakt hrozně lekla, kdo to tam je. Nakonec ale všechno dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
29.5.16 14:27

@Terrinka93 tyyy jo, tak na tchýni bych si netroufla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
29.5.16 14:32

Jo a nedávno jsem spícímu manželovi na nehty u nohou namalovala fixou (na vodní bázi) kosočtverce :lol: :oops: a zvýraznila mu obočí :lol:. Jenže mě to všechno přijde tak strašně vtipné, že se tomu pořád musím smát. Při samotné akci a pak pri čekání na reakci. Manžel je naštěstí v tomto směru tolerantní.
Jak já se těším až budou děti starší (chudacci moji :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.5.16 15:11

Ahoj, jste mi připomněly jak mi takhle pomalu každý den vyprávěla mamka, byli v celém skladu jen tři - ona, kolegyně a skladník, takže se často nudili a navzájem si vraceli podobné vtípky. Napadá mě teď třeba že oblepili skladníkovi celou ještěrku tou stahovací folií, on se jim zase na oplátku schoval do boxu(cca 1,5m vysoký a 2m široký) na kterém často seděly, no a když si sedaly tak z něj vyskočil. Nebo zalepily hrdlo lahve s pitím izolepou (prý zrovna když koukal s lahví nad hlavou proč to neteče tak izolepa povolila :mrgreen: ), pak zase našly propisky, pravítka, nůžky atd. přilepené na zdech po celé místnosti. Na víc už si teď asi bohužel nevzpomenu ale vždy jsem hodně nasmála už jen při vyprávění. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
29.5.16 15:16

@Terrinka93 Jéé no tchýni..To je odvaha…Pak dej vědět co ona na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
29.5.16 15:22

@Evaa.j S tím manželem to mám podobně…Jsme střelení podobně, teda víc já… Několik nocí jsem se sama dusila smíchy nad tím, že jsem se snažila po usnutí nebo při nočním krmení mláděte nakreslit tužkou na oči fousky jako Hello Kitty (manžel je takový typický chlapský typ :mrgreen: ) Samozřejmě se vždycky ohnal, převrátil, no nepovedlo se to tak jsem mu to po týdnu vykecala :mrgreen:
Jinak dobrý žertík ještě je prasklina z nití na TV, to jsem dělala na apríla. A pak ještě chilli papričkou natřené hrdlo petky…To má odzkoušené manžel z práce, a prý super :mrgreen: čím víc to chce dotyčný zapít, tím víc to pálí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
29.5.16 15:36
@Evaa.j píše:
Jo a nedávno jsem spícímu manželovi na nehty u nohou namalovala fixou (na vodní bázi) kosočtverce :lol: :oops: a zvýraznila mu obočí :lol:. Jenže mě to všechno přijde tak strašně vtipné, že se tomu pořád musím smát. Při samotné akci a pak pri čekání na reakci. Manžel je naštěstí v tomto směru tolerantní.
Jak já se těším až budou děti starší (chudacci moji :mrgreen: )

To je prďácké s fixou :palec: to teda použiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
29.5.16 15:47

Chlap nedávno vyvěsil inzerát o prodeji nového superba, co má jeho kolega, dal tam kolegovo telefonní číslo a cenu 50.000 Kč :lol: Prý mu celý den někdo telefonoval, že by měl zájem.

A třeba já jsem v práci své kolegyni přilepila všechny věci, co měla na stole, tavnou pistolí k tomu stolu.

Jiné kolegyni jsme přeházeli písmenka na klávesnici a otočili obrazovku počítače vzhůru nohama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.5.16 20:42

Nevím jestli se to dá považovat za kanadský žertík, ale přidám.
Kalhotky mají takovou tu mašličku. No a chlap se mi vždy smál. Tak když odjel na služebku, vzala jsme růžovou stuhu a našila jsem mu mašličky na všechny trencle co měl v šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
29.5.16 21:38

@Ráchelia hello kitty :lol: :pankac:

@bublinek to je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
29.5.16 22:07

@Evaa.j @Ráchelia nebojím se :P bude určitě vyvádět ale jsme kámošky, takže mi maximálně serve a nazve mě nějakým hezkým názvem, ale na vraždu to snad nebude. Ale nejdřív to zkusím na sobě.
A s těmi nehty to dělám pořád, ale svagrovi. Vždycky někde vytuhne a já prostě neodolam a musím mu nalakovat nehty. :mrgreen: samozřejmě růžovou, ať mu ladí j očím. Už jsem ho zmalovala i rtěnkou ale smála jsem se přitom tak, že se vzbudil moc brzo. Já si totiž začnu předem představovat jak např. Bude s někým mluvit a nebude to vědět a hned mám vytlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
29.5.16 22:14
@Kotatko03 píše:
No můžou, proč by ne, utrhnou se, budou ležet na silnici, odskočí, jiný řidič se lekne…jo a flaška doufám byla plastová, jestli skleněná, tak je myslím víceméně jasné, že ohrožuje provoz…

nedávno jsem jel po dálnici v polsku a tam najednou ležela na silnici paleta… taky asi kanadský vtípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí