Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,jestli můžu doporučit,tak z Chomutova Bronislava Dostálová.. To je snad nejlepší gyndařka,který jsem se kdy dostala pod ruku…
a že jich nebylo málo…
@pipiinka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
nabira,nabira,mam mega velkou radost,holky diky
No tak to je super..znám ho už 15let a dokonce mě už 2× i operoval..je to skvělí lékař a doufám,že budeš u něj spokojená.
@denisa 76 píše:
No tak to je super..znám ho už 15let a dokonce mě už 2× i operoval..je to skvělí lékař a doufám,že budeš u něj spokojená.
a ty jsi z Klášterce?
@denisa 76 píše:
Z Kadaně![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v Kadani jsem tez bydlela,ale na Becku,tak jsme se celkem rychle stehovali ![]()
@pipiinka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
nabira,nabira,mam mega velkou radost,holky diky
to je skvělé ![]()
@pipiinka píše:
v Kadani jsem tez bydlela,ale na Becku,tak jsme se celkem rychle stehovali
no tak to věřím..tam se člověk bojí jít i ve dne..špíny černý..se oteplilo a jak se sociální dávky vyrojili..to by člověk nevěřil kolik jich je
Já bydlím střídavě na C a kousek za Kadaní v domečku.Koupili jsme si družstevní byt u toho parku v 7.patře a je tam klídeček a jsem spokojená.a kde ty bydlíš v KL..my tam bydleli kdysi v Lesní ulici
![]()
@denisa 76 píše:
no tak to věřím..tam se člověk bojí jít i ve dne..špíny černý..se oteplilo a jak se sociální dávky vyrojili..to by člověk nevěřil kolik jich je![]()
![]()
Já bydlím střídavě na C a kousek za Kadaní v domečku.Koupili jsme si družstevní byt u toho parku v 7.patře a je tam klídeček a jsem spokojená.a kde ty bydlíš v KL..my tam bydleli kdysi v Lesní ulici
![]()
v Lesni mam kamose:-)v Kralovehradecky
@pipiinka píše:
v Lesni mam kamose:-)v Kralovehradecky
No tak to neznám..bydlela jsem tam chvíly a nějak mě KL nepřirostl k srdci
![]()
deni ja v Kl vyrustala,pak se odstehovala do Milovic,Brna,Prahy,Kadane a nazpatek do KL ![]()
@pipiinka píše:
deni ja v Kl vyrustala,pak se odstehovala do Milovic,Brna,Prahy,Kadane a nazpatek do KL
Ježíš
ty jsi cestovatel..a už jsi skončila nebo ještě někam vyrazíš
![]()
@denisa 76 píše:
Ježíš![]()
![]()
ty jsi cestovatel..a už jsi skončila nebo ještě někam vyrazíš
![]()
![]()
![]()
@denisa 76 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
vlastne jsem zapomnela,ze se budem stehovat do nemecka kvuli praci ![]()
@pipiinka píše:
vlastne jsem zapomnela,ze se budem stehovat do nemecka kvuli praci
tak když tam bude líp..proč né??