Gynekolog Kandel František Kladno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2351
27.3.12 07:48

Ahojky,jestli můžu doporučit,tak z Chomutova Bronislava Dostálová.. To je snad nejlepší gyndařka,který jsem se kdy dostala pod ruku… :palec: a že jich nebylo málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.3.12 09:00
@pipiinka píše: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: nabira,nabira,mam mega velkou radost,holky diky

No tak to je super..znám ho už 15let a dokonce mě už 2× i operoval..je to skvělí lékař a doufám,že budeš u něj spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.3.12 10:26
@denisa 76 píše:
No tak to je super..znám ho už 15let a dokonce mě už 2× i operoval..je to skvělí lékař a doufám,že budeš u něj spokojená.

a ty jsi z Klášterce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.3.12 11:44
@pipiinka píše:
a ty jsi z Klášterce?

Z Kadaně :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.3.12 11:56
@denisa 76 píše:
Z Kadaně :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

v Kadani jsem tez bydlela,ale na Becku,tak jsme se celkem rychle stehovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
27.3.12 12:03
@pipiinka píše: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: nabira,nabira,mam mega velkou radost,holky diky

to je skvělé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.3.12 12:04
@pipiinka píše:
v Kadani jsem tez bydlela,ale na Becku,tak jsme se celkem rychle stehovali :mrgreen:

no tak to věřím..tam se člověk bojí jít i ve dne..špíny černý..se oteplilo a jak se sociální dávky vyrojili..to by člověk nevěřil kolik jich je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já bydlím střídavě na C a kousek za Kadaní v domečku.Koupili jsme si družstevní byt u toho parku v 7.patře a je tam klídeček a jsem spokojená.a kde ty bydlíš v KL..my tam bydleli kdysi v Lesní ulici :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.3.12 12:07
@denisa 76 píše:
no tak to věřím..tam se člověk bojí jít i ve dne..špíny černý..se oteplilo a jak se sociální dávky vyrojili..to by člověk nevěřil kolik jich je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já bydlím střídavě na C a kousek za Kadaní v domečku.Koupili jsme si družstevní byt u toho parku v 7.patře a je tam klídeček a jsem spokojená.a kde ty bydlíš v KL..my tam bydleli kdysi v Lesní ulici :jazyk: :jazyk:

v Lesni mam kamose:-)v Kralovehradecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.3.12 12:09
@pipiinka píše:
v Lesni mam kamose:-)v Kralovehradecky

No tak to neznám..bydlela jsem tam chvíly a nějak mě KL nepřirostl k srdci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.3.12 12:21

deni ja v Kl vyrustala,pak se odstehovala do Milovic,Brna,Prahy,Kadane a nazpatek do KL :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.3.12 12:24
@pipiinka píše:
deni ja v Kl vyrustala,pak se odstehovala do Milovic,Brna,Prahy,Kadane a nazpatek do KL :mrgreen:

Ježíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi cestovatel..a už jsi skončila nebo ještě někam vyrazíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.3.12 12:25
@denisa 76 píše:
Ježíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi cestovatel..a už jsi skončila nebo ještě někam vyrazíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: doufam ze skocila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.3.12 12:26
@pipiinka píše: :mrgreen: :mrgreen: doufam ze skocila
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584