Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný den všem maminkám.Mám takový dotaz chtěla bych s malou zajít někam na ortopedii hodně si šlape špičkama dovnitř a myslím si že je čas to řešit.Sháním tip na nějakého dobrého který by nás vzal?,Jestli o nějakém nvíte.Byla jsem u jednoho a ten malé sáhl na nohy a když začala natahovat tak řekl no snad nebude tak zle a ani se nepodíval,což mě dost zamrzelo.Četla jsem nějak že se to řeší ortopedickýma vložkama
@Mystaro my jsme byli ukázat nožky u dr. Maruny, je to písecký doktor (ordinuje 2× týdně teda i ve Strakonicích). Docela mi přišel pečlivý, stavěl ho, prohmatával, proťapával…přišli jsme jen tak bez objednání na kojeneckou poradnu (dělal uzv kyčlí těm mrňavým miminkám) a neměl vůbec řeči, prostě jsme potřebovali, tak vyšetřil. Ale nevím, kde přesně v Písku teda ordinuje.
@elanaa píše:
@Mystaro my jsme byli ukázat nožky u dr. Maruny, je to písecký doktor (ordinuje 2× týdně teda i ve Strakonicích). Docela mi přišel pečlivý, stavěl ho, prohmatával, proťapával…přišli jsme jen tak bez objednání na kojeneckou poradnu (dělal uzv kyčlí těm mrňavým miminkám) a neměl vůbec řeči, prostě jsme potřebovali, tak vyšetřil. Ale nevím, kde přesně v Písku teda ordinuje.
také se přikláním k doktoru Marunovi, ale nevím jestli ordinuje v Písku, protože přítel k němu chodí a říkal něco že ordinuje jen v ST
@marinka5 ahá, tak to netuším, já myslela, že je právě primárně v Písku, protože v těch ST má jen tu dětskou poradnu a to jenom v Po a St odpoledne…tak coby dělal ty další dny ![]()
v ST je normálně i pro dospělé…kromě čtvrtka to má operační den v Písku
To se určitě dá dohledat.bylo by to bezva měla bych pak i doporučení od dětského jde o to aby nás hlavně někdo přijal…s jiným přístupem než dosud
Dobrý ortoped je doktor Nevšímal (ordinuje v nemocnici, jestli má i soukromou ordinaci netuším) a doktorka Závorová (u té je potřeba nevšímat si setřičky
).
@Veruš1 píše:
Dobrý ortoped je doktor Nevšímal (ordinuje v nemocnici, jestli má i soukromou ordinaci netuším) a doktorka Závorová (u té je potřeba nevšímat si setřičky).
A tenhle pan doktor v nemocnici bere i na vyšetření jen třeba nožiček.Popř.pak kyčliček za 2 měsíce bude miminko tak popřípadě pak na kyčličky ![]()
Doporučuji Dr. Nevšímala. Je to přímo i dětský ortoped. Ordinuje pro děti tušim každý čtvrtek a dělá i ultrazvuk na kyčle. Já tam chodila s dcerkou. Taky mměla problém s nožičkama. Je opravdu dobrý doktor.
@Krat píše:
Doporučuji Dr. Nevšímala. Je to přímo i dětský ortoped. Ordinuje pro děti tušim každý čtvrtek a dělá i ultrazvuk na kyčle. Já tam chodila s dcerkou. Taky mměla problém s nožičkama. Je opravdu dobrý doktor.
Strašně moc děkuju kouknu najdu kontakt zavolám objednám a dám vědět jak jsem dopadla ![]()
jste tu zlatíčka hodný co poradí
Zavolej ale v ten čtvrtek. To mají ambulanci. Opravdu jsem byla s Dr spokojená. Chodila jsem tam s holkou od narození na kyčle a pak skrz ty naše nožky. Pak je ještě dětský Dr i Tolar. Je na pol. Jih. Tam se taky chodí i na kyčle. Ale za mě.........Nevšímal. Držim palečky ať vám to dobře dopadne.
Nazdárek holky,přečetla jsem si že hledáte ortopeda,mužu se zeptat odkud je ten pan doktor Nevšímal?díky moc Petra
Nevšímal chodí i do porodnice na první kontrolu kyčlí, tak se mužete domluvit s ním přímo tam, pokud se to týká ještě nenarozeného dítěte.