Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
gynekolog z Kadaňské nemocnice.Jaký máte na něj názor?
Já ho měla chvíli u porodu a dost mě naštval…malej měl hlavičku nakřivo a porod postupoval dost pomalu. V papírech jsem měla, že chci být o všem předem informována…co budou dělat. Tak si tak sednul před moje rozcapený nohy na porod. sále, kouknul na mně a aniž by cokoliv řekl, rukou se snažil malému hlavičku narovnat. Málem jsem ho kopla do úsměvu. Když jsem zařvala bolestí, tak houknul: „To tak bolelo, jo?“…Jo bolelo, světe div se. Naštěstí zas zmizel a rodil mě primář MUDr. Aleš Padrta.
Postavit ke zdi a zastřelit
.Arogantní vůl,co si myslí,že bez něj spadne nemocnice.. Ještěže jsem ho neměla u porodu,ale jen na poporodní kontrole na oddělení ,jinak bych si šla snad odrodit na WC
…
ted jsem z toho jelen,proc mi v nadpise vyjelo gyn. František Kandel Kladno?? ![]()
@pipiinka píše:
a z Chomutovska nějaký dobrý gyndař?Poradíte?
Z Kadaně můžu doporučit E.Pokornýho je i v Klášterci ![]()
@pipiinka píše:
denis a nevis jestli nabira?
No to nevím..zrovna dneska jsem za ním byla v nemocnici a mohla se pozeptat kdyby jsem to věděla.Tak zavolej do ordinace a pozeptej se za to nic nedáš ![]()
@denisa 76 píše:
Z Kadaně můžu doporučit E.Pokornýho je i v Klášterci
Ano… E. Pokorný je skvělý, taky k němu chodím už x let…stojí mi za to dojíždět za ním do Klášterce z Jirkova ![]()