Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, dcera se mi narodila s kandidozou. Takze je atopicka. Pred par mesici dcera(6let) mela porad rymu, povlacky na mandlich. Doktorka(ktera ji nema od mala-stehovani) ji lecila parkrat na zanet nosohltanu ant i kdyz jsem ji rikala jak to ma atd.Tak pry v poradku. Jenze ty,,blby "antibiotíka ji kandidozu uplne rozjelo.Ma ji ted rozmnozenou po celem tele. S doktorkou(ktera snad doktorka by nemela vubec radsi byt, kazdy si na ni stezuje) nechci toto uz vubec resit.Tak se chci zeptat nez najdu nejakou novou, jestli se s tim nekdo nesetkal.Jak se to leci, co pomaha atd…Dekuji moc
Jak ji má po celém těle? Jako plíseň kůže? A jak jsi poznala že se narodila s kandidozou?
Lezela jsem v nemocnici, testy male delali, byla flekata po tele. Kandidoza je ve strevech, pokud se rozmnozi tak je uplne vsude na kuzi, ocich, krku. A nici zdrave bunky, imunitu atd. Na internetu je toho vic. Nemuzu se rozepisovat;) ![]()
@ivikule tak nasaďte protikvasinkovou dietu. Je toho na netu spousty, plus můžeš zkusit nějaké doplňky stravy, které v tomto věku bude možné dát. Myslím si, že tohle je základ. Ačkoliv u malého dítěte si to neumím představit, jak to udělat ![]()