Kapesné pro všechny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anonymzakladdatelka12
3.4.13 21:19
Díky, jasně ale kdyby se řešilo co on vydělá. Tak je na tom stejně protože to stejně prokouří. V tom ho neomezuji, at si je platí. mne jde o to, že ted bude hypotéka a prostě nějak začít. nerada bych koncem měsíce řešila, že nemá na sváču, protože si koupil cigára. Já prostě nekouřím, tím pádem nevím proč mu dávat z peněz na jidlo. třeba na sušenku ke kávě nebo na kafe z automatu a podobně…to není jídlo, to je rozmar
@chytrá horákyňka píše:
Myslím, že takové to „když on prohulí 4500, tak já to chci na šminky“ není ideální přístup, ostatně, on taky vydělává o 5000 víc…když už teda chceš rovnoprávnost. Je to blbý, když má jeden takto nákladný koníček a není peněz na zbyt, budete si muset sednout a pobavit se o tom, zda by byl schopný to omezit…ale asi bych to neřešila stylem „holky z netu povídaly, že ten jejich má 70 Kč na den“. U nás kapesné není, ale víme, na co šetříme, tak se za kraviny neutrácí…
  • Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
3.4.13 21:25

Pište si měsíc, dva veškeré výdaje, včetně sušenek ke kávě a pak si nad to sedněte a uvidíte, jestli zbyde na svačiny, když bude 8000 hypo…jasně, že to nejde, aby jeden škudlil a druhý utrácel za blbosti, ale shodnout se na tom musíte oba.

• Citovat
  • Upravit
anonymzakladdatelka12
3.4.13 21:31

Jasně děkuji sednem si.
jen jsem chtěla vědět, nazory a kdo kolik dává dětem a tak. píši vše už ted a pak uvidíme…

• Citovat
  • Upravit
12505
3.4.13 21:32

Hypo je 8tis a k tomu sou ještě poplatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymzakladdatelka12
3.4.13 21:36

Ano poplatky na baráku cca 5000Kč (je to počítané třeba na popelnice, když se něco rozbije a tak) takže 13 tisíc dohromady,
5000Kč jídlo plus drogerka, pak škola a pak ostatní

• Citovat
  • Upravit
anonymzakladdatelka12
3.4.13 21:45

MAnžel 2200Kč cigára, 500Kč autobus, 300Kč obědy práce,1000 kč na jeho potřeby
Malej 120 Kč kapesné, 500Kč na kroužky
já no nevím zda si něco budu asi brát
nečekané vydaje 2000Kč /lekarna, výlet, oblečení
bokem 1000Kč kdyby něco, zlozvyk z mládí

sečteno podtrženo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.13 23:25

No to to budete mít celkem na těsno se mi zdá.. a jak to budete řešit, když budete muset jeden z vás na dlouhodobější neschopenku nebo přijdete o práci? Jen se ptám, nerýpu… jsem na tom podobně, jen s tím, že na hypo jsem sama, protože je to můj byt (nebydlíme v něm). Gabča

• Citovat
  • Upravit
annooonyyym
4.4.13 11:00

No podľa mňa to hlavne závisí aj od príjmu. Ak si chce nechať 150 korún na deň a zarobí 18 tis. tak je to dosť veľa, pretože za mesiac to je na vreckovom 4500 korún. Toľko zhruba minie môj muž, má v tom aj obedy a raňajky, avšak príjem má zhruba štyridsaťpäť tisíc v čistom. Ja zarobím zhruba štyridsať tis., beriem si tak do tisícky. Staršie dieťa stredoškolák má vreckové cca 2500 tis. a mladšie na ZŠ nemá vreckové, ani nepýta zatiaľ. Ak bude starší, bude dostávať tiež vreckové podľa môjho uváženia.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat