Kapičky/mastička na prdíky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
15.11.12 13:41

Malému zabral jen Sab Siplex, cvičení s nožkama a masáž bříška s mastičkou Pupík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
15.11.12 13:46

U nas zabere Sab simplex, natrasani, cviceni s nozickama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
15.11.12 13:54

Holky, kdo užíváte Biogaiu,…Jak to dáváte? Těsně před kojením? A užíváte k tomu ještě i něco jinýho? My používáme Espumisan, ale ted mám nový ty kapičky Biogaia, tak nevím, jestli espumisan vysadit nebo brát oboje zaráz…A užíváte něco i vy, abyste mimčům pomohly? Právě ještě přemýšlím, jestli nemám začít užívat něco i já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
15.11.12 13:59

Podle me na kazdyho plati neco jinyho, my zkusili lefax, espumisan, babycalm, jednoznacne u nas nejlepsi BABYCALM.. ale prdiku jsme se zbavili az tak v roce..do ty doby nas trapili casto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
15.11.12 13:59

Zabrala nám mastička pupík, občas rourka, cvičit s ťapkama

Příspěvek upraven 15.11.12 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
15.11.12 14:00

No my používali Lefax to jakž takž ze začátku stačilo pak už ne…pak jsem koupila Infacol ten je teda úplně na h… aspon u nás :) a ted máme Sab simplex a ten je super :palec: fenylovej čajík dám občas malé pár lžiček at se třeba vyprdí před spaním v noci …jo a taky jsem jí jendou zkusila dát ty laktobacílky od Swisssu? ted nevim jak se to píše no a po tom se jí do dvou hodin nafouklo břicho jak kdyby tam měla velkej grep a vypálila na mě totálně zelenej bobek takže na to radši kašlu :lol: uvidíš co vám zapůsobí oni jsou ty mimča každý jiný …ale espumisan mi třeba v lékárně nedoporučili že je prej docela agresivní a hodí se pro starší mimča :nevim: a hlavně ho tam zrovna neměli tak nevim :lol: nám budou dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.11.12 14:04
@Pettule69 píše:
Ahoj mi malý strašně trpěl na větry asi 4 měsíce, žádné kapičky nezabíraly, pak až jen laktobacilky od Swissu a to byl zázrak, najednou klid, žádný pláč :)
:mavam: :mavam: mohu se zeptat do kdy se berou lactobacilky swiss? my mame 4mesíce a dnes sme dobraly balení a nevím zda to ješte potrebujem :think: Dekuju :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.11.12 14:17

Ahoj, naší malé taky Espumisan nepomáhal - bylo to první, co nám doktorka doporučila. Naší pomohly kapky Sab Simplex a dva měsíce dostávala Laktobacílky. Tak zkus, uvidíš, každé dítě je jiné.
Jo a rourka, byla k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
15.11.12 14:20

U nás Bio gaia v kombinaci s Babycalmem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
15.11.12 14:33

Ahojky já používala mastičku pupík a byl supr. fakt pomáhal malý klidně spinkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
15.11.12 14:37

U nas zabral jedine infacol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.11.12 15:24

@Hana89 to nevím :D malý je bere od 5-ti měsíců do dneška a je mu ted 8m…byl po operaci, bral antibiotika, tak jsem mu to dávala na posílení imunity ale asi s tím už za nějakou dobu skončím nebo se zeptám dr. do kdy to užívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.11.12 15:26
@Pettule69 píše:
@Hana89 to nevím :D malý je bere od 5-ti měsíců do dneška a je mu ted 8m…byl po operaci, bral antibiotika, tak jsem mu to dávala na posílení imunity ale asi s tím už za nějakou dobu skončím nebo se zeptám dr. do kdy to užívat :)

Aha my to berem od 1mesíce, a ted nam su 4mesíce, tak nevím zda to ma ješte brát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brepta.1
15.11.12 15:51

Malému zabírala kombinace BioGaia se Sab Simplexem. Když jsem zkoušela dávat samostatně, tak ho prdíky trápily, takže opravdu zabrala až ta kombinace ;)

• Citovat
  • Upravit
5256
15.11.12 23:50
@Hana89 píše:
Aha my to berem od 1mesíce, a ted nam su 4mesíce, tak nevím zda to ma ješte brát

My jsme BioGaiu pouzivali od 1 tydne do 6 mesicu nepretrzite. Tim, ze jsou to probiotika, tak trva cca 3 tydny nez vubec zacnou pusobit, proto je ze zacatku to s necim kombinovat… a proc do pul roku? pak uz se ditko samo vice hybe a uz to tolik nepotrebuje, ale jelikoz jsme zacali chodit vice do kolektivu, tak ryma byla temer na kazdodennim poradku, opet jsme zacali s uzivanim a mame svaty klid a pokoj. BioGaiu mohu sehnat za 190kc, baleni vydrzi cca 3 tydny, tak to neni zas tak velka investice do zdravi miminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí