Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malému zabral jen Sab Siplex, cvičení s nožkama a masáž bříška s mastičkou Pupík ![]()
Holky, kdo užíváte Biogaiu,…Jak to dáváte? Těsně před kojením? A užíváte k tomu ještě i něco jinýho? My používáme Espumisan, ale ted mám nový ty kapičky Biogaia, tak nevím, jestli espumisan vysadit nebo brát oboje zaráz…A užíváte něco i vy, abyste mimčům pomohly? Právě ještě přemýšlím, jestli nemám začít užívat něco i já ![]()
Podle me na kazdyho plati neco jinyho, my zkusili lefax, espumisan, babycalm, jednoznacne u nas nejlepsi BABYCALM.. ale prdiku jsme se zbavili az tak v roce..do ty doby nas trapili casto..
Zabrala nám mastička pupík, občas rourka, cvičit s ťapkama
Příspěvek upraven 15.11.12 v 14:00
No my používali Lefax to jakž takž ze začátku stačilo pak už ne…pak jsem koupila Infacol ten je teda úplně na h… aspon u nás
a ted máme Sab simplex a ten je super
fenylovej čajík dám občas malé pár lžiček at se třeba vyprdí před spaním v noci …jo a taky jsem jí jendou zkusila dát ty laktobacílky od Swisssu? ted nevim jak se to píše no a po tom se jí do dvou hodin nafouklo břicho jak kdyby tam měla velkej grep a vypálila na mě totálně zelenej bobek takže na to radši kašlu
uvidíš co vám zapůsobí oni jsou ty mimča každý jiný …ale espumisan mi třeba v lékárně nedoporučili že je prej docela agresivní a hodí se pro starší mimča
a hlavně ho tam zrovna neměli tak nevim
nám budou dva měsíce.
@Pettule69 píše:
Ahoj mi malý strašně trpěl na větry asi 4 měsíce, žádné kapičky nezabíraly, pak až jen laktobacilky od Swissu a to byl zázrak, najednou klid, žádný pláč
Ahoj, naší malé taky Espumisan nepomáhal - bylo to první, co nám doktorka doporučila. Naší pomohly kapky Sab Simplex a dva měsíce dostávala Laktobacílky. Tak zkus, uvidíš, každé dítě je jiné.
Jo a rourka, byla k nezaplacení.
Ahojky já používala mastičku pupík a byl supr. fakt pomáhal malý klidně spinkal.
@Hana89 to nevím
malý je bere od 5-ti měsíců do dneška a je mu ted 8m…byl po operaci, bral antibiotika, tak jsem mu to dávala na posílení imunity ale asi s tím už za nějakou dobu skončím nebo se zeptám dr. do kdy to užívat ![]()
@Pettule69 píše:
@Hana89 to nevímmalý je bere od 5-ti měsíců do dneška a je mu ted 8m…byl po operaci, bral antibiotika, tak jsem mu to dávala na posílení imunity ale asi s tím už za nějakou dobu skončím nebo se zeptám dr. do kdy to užívat
Aha my to berem od 1mesíce, a ted nam su 4mesíce, tak nevím zda to ma ješte brát
Malému zabírala kombinace BioGaia se Sab Simplexem. Když jsem zkoušela dávat samostatně, tak ho prdíky trápily, takže opravdu zabrala až ta kombinace ![]()
@Hana89 píše:
Aha my to berem od 1mesíce, a ted nam su 4mesíce, tak nevím zda to ma ješte brát
My jsme BioGaiu pouzivali od 1 tydne do 6 mesicu nepretrzite. Tim, ze jsou to probiotika, tak trva cca 3 tydny nez vubec zacnou pusobit, proto je ze zacatku to s necim kombinovat… a proc do pul roku? pak uz se ditko samo vice hybe a uz to tolik nepotrebuje, ale jelikoz jsme zacali chodit vice do kolektivu, tak ryma byla temer na kazdodennim poradku, opet jsme zacali s uzivanim a mame svaty klid a pokoj. BioGaiu mohu sehnat za 190kc, baleni vydrzi cca 3 tydny, tak to neni zas tak velka investice do zdravi miminka ![]()