Kapičky/mastička na prdíky?

581
15.11.12 12:50

kapičky/mastička na prdíky?

Ahoj holky, nemáte nějaký zaručený kapky, nebo mastičky na prdíky? Malý jsou tři týdny a kojim, snažim se jíst opravdu vzorně a vyhýbam se všemu nadýmavýmu a k tomu piju i fenyklový čaj, doktorka mi pro malou doporučila kapky espumisan, ale příde mi, že je to spíš horší než lepší, minimálně 2× denně ji to vždycky chytne, dneska nás to potrápilo od půl 2 v noci do 5 ráno, to jsem pak nevyspalá a protivná už i já, i když se snažim udržet nervy na uzdě jak jen to jde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
576
15.11.12 12:54

Ahoj my jsme vyzkoušeli kdeco. Zabrali kapky BABYCALM + probiotický kapičky, hodně jsme cvičili nožičkama. A ještě jsme občas používali mast pupík. Přešlo ho to po 3 měsíci. Ale ještě občas má svuj den :)

Příspěvek upraven 15.11.12 v 12:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
15.11.12 12:54

Ahoj, doporučuji Emulips Anýz, užíváš to ty a k malé se to dostane přes mlíčko. Dál máme také vyzkoušené probiotika BioGaia. Písni do zpráv, obojí můžu objednat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.11.12 12:57

Pomohly nám baby calm. Největší zázrak ale byly laktobacily (např. od swissu) a uplně nejvíc nám pomohly známe bio gaia - ale ta cena no :roll:

Jinak jsme používali pupík na bříško, cvičení nožičkama, nahřívání bříška a rektální rourku. Hodně pomáhalo nosit v klubíčku, nebo v poloze na tygříka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.11.12 13:05

Ono vyloženě účinného asi nebude nic. Prdíky mimčo dokáží potrápit a prostě to k nim patří. Musí z toho „vyrůst“. I ty kapičky každému sednou jinak. Já byla třeba spokojená se Sab Simplexem a laktobacilama od Biopronu, ale stejně jsme se občas bolení nevyhnuli. Pokud vám ten Espumisan nesedí, klidně zkus něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
15.11.12 13:07

Já můžu doporučit: z těch kapek je u nás nej espumisan potom swiss a úplně nej je olejíček od firmy atok malá prděla hned :) no a někdy zabrala teplá koupel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.11.12 13:07

Já jsem nemohla pít nic s fenyklem, u kluka to bolení bříška jenom zhoršovalo. Ale když jsem dala pár lžiček čaje jemu, tak se krásně vyprděl. A u nás zabírala ještě mast pupík a cvičení s nožičkama, říkání básničky: Běžela myška okolo bříška, bežela bežela, šup do pupíčka - krouží se prstem kolem pupíku. Dělala jsem to preventivně dost často. A pak kapky Sab Simplex.

• Citovat
  • Upravit
5526
15.11.12 13:11

My máme mastičku s názvem pupík a naprostá spokojenost, od narození. Maze se to na brisko a pritom se masiruje proti smeru hodinovych rucicek. Zadne kapky jsme nepotrebovali uzivat. A kanonada prdiku byla vzdy uz pri masazi a pak po ni. Pak doporučuji taky vybalit z plýnky a nechat vykopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.11.12 13:14

Na prdíky jednoznačne SAB-SYMPLEX :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
15.11.12 13:22

Za mě rozhodně Bio Gaia, není nad probiotika. Malý tím trpěl velice, ale po BG už máme klid asi 6 týdnů. Trvalo to chvíli, než zabraly + kombinuji s Espumisanem a je u nás svatý pokoj.

• Citovat
  • Upravit
1563
15.11.12 13:23

Ahoj mi malý strašně trpěl na větry asi 4 měsíce, žádné kapičky nezabíraly, pak až jen laktobacilky od Swissu a to byl zázrak, najednou klid, žádný pláč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.11.12 13:26

Tak my jsme používali kapky Sab Simplex a k tomu jsme hodně cvičili s nožičkama. A někdy pomohla taky teplá koupel. Trápilo nás to asi tři měsíce, pak už míň a teď je nám sedm a jsme v pohodě :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
15.11.12 13:28

Oni jsou různý kapičky, tak zkuste jiný. Každýmu miminku pomůže něco jinýho. Nám teda hned na poprvé sedl espumisan a pravidelné užívání laktobacílků. Potom jsem taky hodně ocenila polštářek s peckami. Nahřívala jsem s ním bříško každou chvíli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
15.11.12 13:30

Nam pomohl taky baby calm - pred kazdym kojenim a kdyz zacal rev a boleni, tak jeste davku na uklidneni a jednou denne bio gaia probioticky kapky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
15.11.12 13:39

U maleho tedy zabral taky jenom Sab Simplex;) Ale zato spolehlive… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA