Kapka lásky?

127
25.6.17 21:21

kapka lásky?

Holky, mám na vás dotaz, ale prosím jen ty, které tomu vazne rozumi, proroze ja romu tez potrebuji porozumet :lol:
Pri styku muze muz vyprodukovat tzv. kapku lasky? ktera obsahuje spermie? Cetla jsem, ze se vyprodukovava jen tesne pred vyvrcholenim, je to pravda? Nebo to muze vyprodukovat hned kdyz to tam „dá“ :lol:? Moc se v tom nevyznám. děkuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
25.6.17 21:24

„Vyprodukuje“ to pri vzruseni. Takze staci, kdyz mu ho honis, nebo kdyz mysli na sex a postavi se mu. Nekdo tece vic, nekdo min. Jestli v tom je sperma nevim, nikdy jsem to nepokousela :mrgreen: Nekde pisou ze ano, nekde ze ne, radsi to neriskuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
25.6.17 21:28

@Azeretereza prave pritel do me „zajel“ asi 5× :nevim: bez kondomu, tak se bojime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.6.17 21:32
@Kočka123 píše:
@Azeretereza prave pritel do me „zajel“ asi 5× :nevim: bez kondomu, tak se bojime

Bud v klidu. Musela bys mit velkou smulu abys z toho otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
25.6.17 22:43

Já myslím, že nějaké procento tam může být. Ale třeba s mým partnerem to bylo tak, že ze zdravotních důvodů jsem nebrala prášky a z těchto kapiček nikdy žádné dítě nebylo a první dítě se povedlo pak z normálního styku hned na poprvé a to druhé na cestě taky.
Tak držím pěsti ať z toho nic není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria