Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těžko říct, ale pokud to z tebe teče bez přestání, tak bych jela na pohotovost. Mohlo být něco v děloze, utrhlo se to, krvácí tam nějaká silnější céva, je možné, že bude potřeba revize dělohy.
Nemam jak jet na pohotovost auto nemam. A taky jsem s ditetem sama kdybych si musela zavolat sanitku nevim, kam bych dite dala. Docela me to vydesilo, normalni mi to neprijde.
Zakladatelko, jak to s tebou vypadá? Mně teď po 9!!! Dnech slábne menstruace, taky extrémně silná, nezvykle moc… Si říkám, jestli to nemůže být z tech veder, co teď jsou
@EvulinkaB18 nemyslim si ze by na to mely vedra vliv, nicmene mozny je snad vsechno.
Zakladatelko jak to s tebou vypada? Nechci zbytecne plasit ale presne takovehle priznaky jsou caste u myomu
Ahoj, zda se to byt lepsi.Kusy uz neodchazi. Kazdopadne se po skonceni objednam na prohlidku.
Anonymni, necekej ma skonceni a objednej se hned, doktor ti po telefonu rekne jestlije to akutni, nebo to muzes nechat po skonceni.
Dobry vecer,
zensky, jdu si pro radu: v patek rano jsem dostala ms az do dnesniho vecera byla normalni. Vecer krvaceni o dost zesililo, od cca 20h do ted skoro balicek vlozek, jdou ze me velke kusy a hodne krve.Krev je jasne cervena.Kdyz se zvednu citim, jak to ze me jde i kdyz sedim na wc.Cim to muze byt??? Bolesti nemam, spatne mi take neni.