Kapky do nosu pro roční?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1429
15.11.13 21:33

kapky do nosu pro roční???

Ahoj holky,
vím že mě budete asi odsuzovat co to mám za nápady, ale malá měla asi před měsícem rýmu. Nemohla spát, nemohla spát, nemohla dýchat, v noci brečela do vyčerpání, prostě hnus.
Manžel má už 3 dny brutální nachlazení, dnes dostal od doktorky antibiotika. No a já jsem začala dneska pčikat a malá se před chvilkou probudila, řvala, tak jsem jí dala mlíčko, ale ani se nechtěla napít, protože měla úplně zacpaný nos :roll: Normálně se budí až v 5 ráno, takže je to určitě tím.. Chtěla jsem se zeptat, myslíte že jí nemůžu stříknout normální kapky na uvolnění??
Já vím že je to svinstvo, ale když celou noc brečí, nemůže spát jenom kvůli nosu i když odsaju jak jen můžu tak prostě nemůže a potom nemůže kvůli tomu jak je strašně unavená, je zoufalá, jde to na ní vidět..
Děkuji hrozně moc za odpovědi, minimálně třikrát do týdne jí zlobí zuby, tak řve (ještě ani jeden nemá :think: ) a teď po třetí za sebou má rýmu :roll:
Díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
15.11.13 21:36

A co je napsane v pribalovem letaku? je tam vylozene zakaz do nejakeho veku?
ono to muze byt na tak maleho prcka moc silne.
jinak Libenar, ale to asi znas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
15.11.13 21:38

Klasicky kapky bych ji nedala…zkus spis morskou vodu-Sterimar a nebo delaji kapky pro mimina… Preci jen klasicke kapky na tu detskou sliznici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.11.13 21:38

Já teď nevím, za co čekáš odsouzení. Sama mám s kapkami do nosu velmi negativní zkušenost, ale když mají děti rýmu, v nejhorších případech stříknu do nosu kapky adekvátní k věku. Dávat kapky pro dospělé bych moc neradila. Je tam té účinné látky zbytečně moc.
Za mě tedy ano, ale jen v akutních případech. Což je pro mě na noc, pro dítě, které mi kvůli ucpanému nosu nemůže dýchat. Přes den nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
15.11.13 21:50

Dospelacke bych nedala, vim, jak to umi podrazdit sliznici dospelemu, natoz diteti. Pro deti se dela treba Nasivin. Ja je v takovych pripadech davam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
15.11.13 21:54

A proc by ne? Dávám dětský Nasivin existuje spesl slabý do 1 roku. Jen na noc a max par dni za sebou pri velke ryme, lepší nez kdyby celou noc rvala. Od 1 roku je trosku silnější uz, ale porad slabší nez dospelacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
15.11.13 21:59

Díky moc, našla jsem ten nasivin na netu od 1 do 6 let, tak ten určitě koupím. Malá má v neděli rok, takže zítra ráno určitě koupím!:)
Doktor nám pořád píše mořskou vodu, i když on píše samá homeopatika, takže jsem ráda, ale teď fakt potřebujeme něco silnějšího, protože teď je to fakt nepříjemný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.13 21:59

Ahoj, kapky pro dospělé určitě nekapat. My používáme Quixx nosní sprej - je to přírodní mořská voda. Četla jsem, že pomáhá i mateřské mléko, ale to nemohu posoudit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
15.11.13 22:00

Na noc bych dala, nebo jinak, dala bych ve chvíli, kdy by nám jinak nevole a protivnost dítěte výrazně narušily domácnost, ať už před den nebo na noc. Ty dospělácké jí max budou trochu pálit, ale za chvíli to zmizí. Ještě mě napadlo nějak naředit vodou..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
15.11.13 22:03

Kapky pro dospele ji urcite nedavej, znicis ji sliznici. Kup pro deti, delaji se bud pro kojence nebo pak 1-6let. Sama je pouzivam jako posledni moznost, jinak davam Physiomer ten oranzovy (musi to byt hypertonicky roztok!), uvolni nosik skvele spolu s odsavackou. Pri silne ryme opakovat. Jen pozor, at to nepolyka, strikam to do nosiku v sede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
15.11.13 22:05

Ta mořská voda na ucpany nos v noci je na nic. Sama víš jaky je peklo pri ryme v noci a ten Nasivin sice rýmu nevyleci ale okamžitě se po něm lepe dýchá pac nějak stáhne ty cévy. Určitě ji to dej ale jen na noc a ne moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.11.13 22:05
@soleile píše:
Díky moc, našla jsem ten nasivin na netu od 1 do 6 let, tak ten určitě koupím. Malá má v neděli rok, takže zítra ráno určitě koupím!:)
Doktor nám pořád píše mořskou vodu, i když on píše samá homeopatika, takže jsem ráda, ale teď fakt potřebujeme něco silnějšího, protože teď je to fakt nepříjemný..

tak toho doktora ti závidím…
Mě v lékárně vždycky varují, že ale opravdu jen když je to nutné. No mně to ani nemusí říkat. Po tom, co mám z kapek za problémy, z nich mám opravdu respekt. Ale zase nech dítě celou noc dusit, že. A když ta sliznice zduří, tak mořská voda nepomůže. Mně vždycky naopak tu sliznici ještě podráždí a nemůžu pak dýchat vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
15.11.13 22:14

Jak už tu zaznělo, Nasivin je od roku, pak se dá od dvou let stříknout ten dětský Olynth (je tam polovina účinné látky oproti tomu dospěláckému, resp. pro dospělé a děti od sedmi let), ten stříkám šestileté.
Naše roční má momentálně taky brutální rýmu a naše mudra nám napsala nějaké míchané kapky, mají takový modrofialový nádech, vypadají jak okena. Co v tom je, to netuším, jak je to míchané v lékárně, není tam složení. Ale normálně nám je píše úplně od miminka. Když byla malá, tak teda říkala radši vytírat. Teď kapu, protože jak vidí vatovou tyčinku, tak sebou mydlí tak, že bych jí spíš vypíchla oko než se jí trefila do nosu, tak to radši neriskuju. Máme je předepsané dokonce 5× denně. Jinak kapu Libenar, když zrovna nemáme nic takového doma.
Myslím ale, že tam nebude nic hrozného, jako maličké jsem jí je omylem kápla do očí a vidí (blbec jsem měla taky míchané kapky na zánět slzných kanálků a v „přepracovanosti“ jsem se přechytla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
15.11.13 22:31

http://www.nasivin.cz/…/nasivin-001

Dela se i pro kojence, pouzivam ho i u dcery, ktera bude mit rok a pul, to kapatko mi vyhovuje vic jak sprej.

Ja si morskou vodu strikla jednou a stacilo mi to, hrozne to palilo, vincentka pro deti ma aspon jemny strik. Pri ryme bud nedavam nic, nebo Libenar. A kdyz je to akutni, tak pred spankem ten nasivin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Já
15.11.13 22:34

Ahoj, mám dobré zkušenosti s tímhle
Snad pomůže i vám. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie