Kapky na zánět spojivek

236
6.7.16 10:39

Kapky na zánět spojivek

Ahoj, mému ditku se udělal zánět spojivek a mě bohužel se to včera rozjelo taky. Jsem samozivitelka a nemá mi kdo hlídat, takže na pohotovost se mi dneska nechce a muj obvodak má jednak dovcu a jednak tam tahat decka mezi ty nemocný je taky blby, stačí nám zánět spojivek :) tak se ptám, jestli není blby požádat pediatrickou, aby mi ty kapky napsala ještě jednou pro mě? Aby na mě nekoukala jak na exota :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
970
6.7.16 11:32

@mama67 to je snad úplně normální, že když přijdeš s nemocným déčkem, napíše léky i pro tebe když potřebuješ…nikdy jsem s tím neměla problém ;) Žádný doktor nemůže odmítnout tě ošetřit když máš problém ;)

Příspěvek upraven 06.07.16 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
6.7.16 18:56

No já nevím, zkusila bych se zeptat, ale moc šancí bych tomu nedávala. přece jen pediatr není tvůj ošetřující lékař, tudíž ten recept bude muset vykázat na dítě. také ti logicky nemůže napsat léky v koncentracích pro dospělého, když na pojišťovnu to vykazuje na dítě. Ale na druhou stranu kapky do očí budou nejspíš pro dítě i dospělého stejné, tak by to klapnout mohlo. mě osobně by tedy nikdy nenapadlo chtít po pediatrovi léky pro sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
6.7.16 19:28

Delala jsem to tak s Pamyconem, ja s detma zluta ryma, detska, ze predepise Pamycon. Rikam ji A nemela bych se prelecit i ja, abych to zas na deti neprskla zpatky? Asi jo, zejo a budou nam vsem stacit jedny kapky? Nacez vzdy vypsala druhy recept, na sourozence. Tak bych to podala takhle nejak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.7.16 19:35

@nozu doktorka na to měla speciální knihu, kam si psala všechny léky vydané dospělým…prý takto jednat musí - vydat recept a evidovat je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
6.7.16 20:47

Hmm, tak jestli mě posle někam, tak fakt super. Budu litat po všech čertech i s kočárem. Ještě mě napadlo ji říct, že sem kapky někde vytrousila? :nevim: že by mi napsala nový? No uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí