Kapky OK Alfa + pro děti

554
4.10.12 14:27

Kapky OK Alfa + pro děti

Maminky,

chcěta bych je koupit synovi na posílení imunity, proto kdo máte zkušenosti a víte, kde se dají koupit, prosím písněte mi do zprávy, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
4.10.12 14:56

Posílám zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
4.10.12 17:19

Taky je bereme a oproti loňsku - kdy jsme začly chodit do školky, jsou obě holky zdravé, max. mají malinko rýmu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.10.12 17:37
@laetti píše:
Taky je bereme a oproti loňsku - kdy jsme začly chodit do školky, jsou obě holky zdravé, max. mají malinko rýmu :D

Už jsem si je taky objednala, tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
book
8.10.12 11:25

Prosím maminky, jaké máte zkušenosti s tímle přípravkem na posílení imunity pro děti…

• Citovat
  • Upravit
549
8.10.12 11:44

Já jen dobré, jak jsem psala výše… kdybys měla otázky, napiš do zpráv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.10.12 12:12
@book píše:
Prosím maminky, jaké máte zkušenosti s tímle přípravkem na posílení imunity pro děti…

Perfektně funguje. Užíváme už čtyři roky a děti od té doby nebyly prakticky skoro vůbec nemocné, občas slabá rýma, zakašlání, ale vyloženě nemoc žádná. Dcera chodí třetím rokem do školky, a ještě nechyběla z důvodu nemoci :pankac:
Více v sz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JankaAnnaM
15.10.12 10:45

ok Alfa +

Prosím ženské a maminky, můžete mi poslat link, nebo napsat na můj mail ***@gmail.com, kde můžu koupit OK Alfa +? Dnes jsem koupila Imunoglukan, jelikož po dvou týdnech dobraných ATB dnes pediatrička předepsala zase ATB kapky do nosu. Dvoje ATB za rok a to ještě 14 dní po sobě…
Moc, moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí