Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky,
chcěta bych je koupit synovi na posílení imunity, proto kdo máte zkušenosti a víte, kde se dají koupit, prosím písněte mi do zprávy, děkuji ![]()
Taky je bereme a oproti loňsku - kdy jsme začly chodit do školky, jsou obě holky zdravé, max. mají malinko rýmu ![]()
@laetti píše:
Taky je bereme a oproti loňsku - kdy jsme začly chodit do školky, jsou obě holky zdravé, max. mají malinko rýmu
Už jsem si je taky objednala, tak uvidím ![]()
Prosím maminky, jaké máte zkušenosti s tímle přípravkem na posílení imunity pro děti…
Já jen dobré, jak jsem psala výše… kdybys měla otázky, napiš do zpráv ![]()
@book píše:
Prosím maminky, jaké máte zkušenosti s tímle přípravkem na posílení imunity pro děti…
Perfektně funguje. Užíváme už čtyři roky a děti od té doby nebyly prakticky skoro vůbec nemocné, občas slabá rýma, zakašlání, ale vyloženě nemoc žádná. Dcera chodí třetím rokem do školky, a ještě nechyběla z důvodu nemoci ![]()
Více v sz ![]()
Prosím ženské a maminky, můžete mi poslat link, nebo napsat na můj mail ***@gmail.com, kde můžu koupit OK Alfa +? Dnes jsem koupila Imunoglukan, jelikož po dvou týdnech dobraných ATB dnes pediatrička předepsala zase ATB kapky do nosu. Dvoje ATB za rok a to ještě 14 dní po sobě…
Moc, moc děkuji