Kapky proti horečce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4682
12.3.15 13:39
@Bibi239 píše:
Kapky jsem nenasla, ale nurofen dela pro deti rozpustne tablety do pusy, pry se ani nemusi zapijet, chystam se je koupit.

Teď jsem na ně koukala a jsou bohužel až od 6 let  :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
12.3.15 13:41

Já jsem teď schovávala atb (a to je ještě větší hnus než ty sirupy) do banánu, to samé Smectu. Samotnou tu suspenzi mi taky chudák vyzvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
12.3.15 13:45

@Pipi 00 on to nezvládne s ničím. Jakékoli kapky (i hnusný stoptussin) dá bez problémů, ale sirupy prostě ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
12.3.15 13:48

@Zizalka Taky nesrážím každý náznak horečky, ale dávat zábal na lýtka při 39,8, to už je na mě trochu moc radikální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.3.15 13:50

Mně tedy ve 3,5 letech na čípek velký nepřijde. Pokud má horečku, která je potřeba srážet, vůbec bych se s ním nebavila a jeden mu lupla. Jinak já také srážím co nejméně. Přes den nechávám do těch 39 bez léků, na noc bych s takovou teplotou už dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
@ivašot. píše:
@Zizalka Taky nesrážím každý náznak horečky, ale dávat zábal na lýtka při 39,8, to už je na mě trochu moc radikální.

Jak myslíš radikální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414

@Ladie Zrovna jsem u dcery řešila alergii na atb.ve formě sirupu. A doktorka říkala, že to bylo způsobené možná právě tím, že to byl sirup. Že jsou v tom přídané látky, které v tabletě byt nemusí. Tak u vás třeba je ten sirup prostě těžký do žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
12.3.15 13:51
@Ladie píše:
Teď jsem na ně koukala a jsou bohužel až od 6 let :?

aha, to mi nedoslo. Ale tak je tam 100mg, v cipku pro batolata je nejakych 120mg, tam se spis sichruji, aby dite nechalo tu tabletu fakt v puse, nez ze by slo o ucinnou latku. Ja bych to myslim svemu skoroctyrletemu dat zkusila, v nejhorsim to vyplivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
12.3.15 14:04

@Ladie malej taky nesnáší sirupy obecně, když jsem se jednou teoreticky ptala doktorky, zda by bylo možné dát mu čtvrtku klasického Paralenu 500 nebo Ibalginu 400 (tehdy měl 16,5kg a necelé 4 roky), tak řekla, že to v podstatě možné je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
12.3.15 14:20

@Ladie mě dvouletá spolkne tabletu paralenu (teď nevím kolik, asi půlku jsem jí dávala naposledy), vyplázne jazyk, dám tabletu až dozadu a stříknu vodu stříkačkou a bez problému… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.3.15 14:57

@Ladie
davame pri horecce diazepam, driv jsem ho drtila a davala na lzicku s cajem. Ted jsem se docetla, ze se drtit nema, takze ho po ctvrtkach davam do pusy s jidlem nebo jen tak a pak rychle zalit cajem. Malemu je teprve rok a pul..Tak mozna ze by ty leky nejsnaz spolknul ve forme tabletky. Rozkouskovat na mensi casti a strcit dozadu do pusy, jak uz tu nekdo psal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
12.3.15 15:10

Tak jsem s mladym hodila rec. Sirup nechce ani za nic, cipek „asi nezvladne“, ale tabletku pry zkusi :mrgreen:
Tak jsem na nej vecer pred spanim zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
12.3.15 15:21
@Ladie píše:
Tak jsem s mladym hodila rec. Sirup nechce ani za nic, cipek „asi nezvladne“, ale tabletku pry zkusi :mrgreen:
Tak jsem na nej vecer pred spanim zvedava :mrgreen:

A je to vůbec nutné? Co mu je, jakou teplotu má, jak to snáší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
12.3.15 15:27

@Zizalka klasická viróza, kolem 38. Přes den se to dá, ale navečer mu teplota vždycky ještě stoupá. Takže dostane nějaký lék, aby se pořádně vyspal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
12.3.15 15:30
@Ladie píše:
@Zizalka klasická viróza, kolem 38. Přes den se to dá, ale navečer mu teplota vždycky ještě stoupá. Takže dostane nějaký lék, aby se pořádně vyspal.

Já si právě myslím, že když do toho tělu nebudeš zasahovat, popere se s tím rychleji. (dle mnoha vlastních zkušeností) Četla jsi ty články? Hlavně tenhle… http://www.slobodavockovani.sk/…i-infekcich/ ?
Tam je krásně popsáno, jak pracuje tělo při horečce a co způsobí antipyretika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí