Kapsička z dm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Myslim, ze muzes. Je tam ve slozeni neco specifickeho, co ti dela obavy? Sama za sebe bych to taky nevyhozovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě že není tak nevím proč je to až od 12 mě sicu. Jde např o jablko banán a spaldu. Ale spaldovou kasi už treba měla…
- Citovat
- Upravit
Pokud je to kapsicka, tak mozna nejde o obsah, ale o zpusob konzumace. Ze tam to omezeni pisi proto, ze male mimino nepochopi, jak to z toho jist. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám normálně. Zeleninové od 12m bývají už slané, to je asi jediný rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 ahaa tak to moje malá kapsičky chápe velice dobře:D a u těch maso zelenin jsem si říkala že je to možná že jsou tam už větší kusy, ale ty dcera taky zvládá dobře… Tak super aspoň to nemusím vyhodit ![]()
- Citovat
- Upravit
Dávám malému kapsičky asi od 10 měsíců (dřív je nechtěl). Ve složení není nic, co by nemohl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aanysek a dáváš mu i pro starší? Teda třeba ty od 12 měsíců i když mu bylo jen 10?
- Citovat
- Upravit
Nevím přesně, jaké je to balení. Ale mně se vícekrát stalo u ovocných kapsiček, že obsah lehce perlil, byly zkyslé. U skleniček je výhoda, že cvakne víčko. Ale stejně už po té zkušenosti ochutnávám před podáním úplně všecko.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@aanysek a dáváš mu i pro starší? Teda třeba ty od 12 měsíců i když mu bylo jen 10?
Jojo, dávám. Mám pocit, že i na jiných značkách je, že jsou až od roka, ale dávala jsem všechny. Jen dávám pozor na složení, aby tam bylo opravdu jen ovoce a zelenina (případně v těch z DM ovoce a obilnina), žádný cukr a žádné šťávy z koncentrátu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je v ní vše co už měla, tak jí to bez obav dej. To je škoda to nechat projít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den mám doma pár kapsicek z Dm ovocné, ale jsou od 12 měsíců a dcera má 10, za chvíli konci expirace ale vyhazovat se mi to nechce. Myslíte že ji to můžu dát? A co maso zelenina? Taky od 12 měsíců stejný případ. Děkuji