Karanténa a chata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
20.3.20 18:03

Tak přesně kvůli takovejmhle kreténům jsem tam kde jsme a přesně kvůli takovejm budeme mím ještě úplnej zákaz vycházení. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.20 18:38

Hej to je vedle chaty :mrgreen: :P :D

https://www.idnes.cz/…-zpravy_pakr

takže přes hranici jdou lesem pendleři a v opačeném směru zase Němci na kafe a nákupy, no haluz :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6664
20.3.20 18:43
@eva valoi píše:
Tak přesně kvůli takovejmhle kreténům jsem tam kde jsme a přesně kvůli takovejm budeme mím ještě úplnej zákaz vycházení. 8o

Tak to přecházení je věc jiná, ale chození do lesa je jak legislativně, tak z hlediska selského rozumu naprosto v pořádku - je daleko nižší šance přenosu viru, když budou osaměle chodit po lesích, než když budou v bytě ve městě a obden vylezou na nákup, s odpadky a vyvenčit psa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
20.3.20 18:56

@eva valoi Hele, karanténou se chce docílit toho, aby byl průběh epidemie pozvolný a mírný. Pozvolný tím, že ho nechytne moc lidí najednou a mírný že když už, nebudou potřebovat nemočniční péčei. Obojímu prospívá spíš to, aby lidi vypadli na chalupy s oplocenou zahradou, než aby zůstali ve městě, kde jenom na chodbě potkají víc lidí za jednu cestu ven, než na chalupě za celou dobu. Pokud mají blízké sousedy za plotem, mohou mít na zahradě roušky. A v lese snad vidíš, zda jde někdo proti tobě, a máš možnost se mu na metry a metry vyhnout. Navíc pobyt na sluníčku a čerstvém vzduchu posiluje imunitní systém, takže se snižuje šance, že to chytneš a když už, tak je vyšší šance, že průběh bude mírný. Za mě win win. Plus navíc je to v rámci zákona. Není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.20 10:59

Celkově zatím super. Dovolená, plná lednice, příroda, šťastné děti… Jen manžel je nešťastný na home office, že nemůže s náma ven. A dcera v nosítku se tady pěkně pronese po pár hodinách :)

Jo a prý dost pendlerů chodí ráno a večer přes hranici po turistických stezkách, zákaz nezákaz… Ještě bude veselo!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová