Mohu teď na poštu?

Anonymní
18.3.20 07:30

Můžu teď na poštu?

Dotaz - minulý týden jsem na bazarku prodala pár věcí… Mám to posílat poštou a nevím, jestli tam teď vůbec můžu jít, když to není za účelem podnikani 8o Ty věci už mám zaplacené tak se mě ty maminky pořád ptají kdy jim už to poslu :( podle mě pokud to není za účelem zaměstnání, tak tam nesmím, ne? Děkuju za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7112
18.3.20 07:33
@Anonymní píše:
Dotaz - minulý týden jsem na bazarku prodala pár věcí… Mám to posílat poštou a nevím, jestli tam teď vůbec můžu jít, když to není za účelem podnikani 8o Ty věci už mám zaplacené tak se mě ty maminky pořád ptají kdy jim už to poslu :( podle mě pokud to není za účelem zaměstnání, tak tam nesmím, ne? Děkuju za rady

Proč bys nemohla? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.20 07:35

Ahoj, byla jsem včera normálně na poště prodat taky balíček s oblečením, byla tam jedna pracovnice, která vždycky po každém kdo odešel umyla okýnko (asi octem, šlo to tam hrozně cítit). A hlídali, aby tam nebylo více než těch povolených 10 lidí celkem. Jinak uplně v pohodě, prázdno. Ale pracovnice roušky neměly :(

• Citovat
  • Upravit
402
18.3.20 07:35

Můžeš, jen si vem roušku nebo šátek přes pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
18.3.20 07:40

Můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23953
18.3.20 07:43

Pokud nejsi v karanténě, můžeš… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.3.20 08:10

Na poštu můžeš, akorat vetsina uz ma podmínku ze musíš mit roušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40400
18.3.20 08:25

Včera jsem šla kolem pošty a otevřeno, akorat si vezmi roušku, šátek atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
18.3.20 08:30

Včera jsem byla na poště. Chvíli jsem čekala venku než vyleze klient - mají prosklené dveře. U přepážek byli lidé a já jako první ve frontě s pořádným odstupem. Všichni klienti měli roušky, šály… Byl tam pracovník pošty s respirátorem a vše dezinfikoval. Úřednice byly za sklem a neměly roušky a ani rukavice (ty bych čekala, že mít budou). Takže klidně jdi na poštu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23953
18.3.20 08:36

Ráno jsem jel kolem liduprázdné autobusové zastávky - je na křižovatce, v polích, cca 500m od vesnice a na ní stála 1 osoba s rouškou… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.3.20 08:54

Já, když musím jdu, chodím s respirátorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová