Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dotaz - minulý týden jsem na bazarku prodala pár věcí… Mám to posílat poštou a nevím, jestli tam teď vůbec můžu jít, když to není za účelem podnikaniTy věci už mám zaplacené tak se mě ty maminky pořád ptají kdy jim už to poslu
podle mě pokud to není za účelem zaměstnání, tak tam nesmím, ne? Děkuju za rady
Proč bys nemohla?
![]()
Ahoj, byla jsem včera normálně na poště prodat taky balíček s oblečením, byla tam jedna pracovnice, která vždycky po každém kdo odešel umyla okýnko (asi octem, šlo to tam hrozně cítit). A hlídali, aby tam nebylo více než těch povolených 10 lidí celkem. Jinak uplně v pohodě, prázdno. Ale pracovnice roušky neměly ![]()
Na poštu můžeš, akorat vetsina uz ma podmínku ze musíš mit roušku.
Včera jsem šla kolem pošty a otevřeno, akorat si vezmi roušku, šátek atd.
Včera jsem byla na poště. Chvíli jsem čekala venku než vyleze klient - mají prosklené dveře. U přepážek byli lidé a já jako první ve frontě s pořádným odstupem. Všichni klienti měli roušky, šály… Byl tam pracovník pošty s respirátorem a vše dezinfikoval. Úřednice byly za sklem a neměly roušky a ani rukavice (ty bych čekala, že mít budou). Takže klidně jdi na poštu. ![]()
Ráno jsem jel kolem liduprázdné autobusové zastávky - je na křižovatce, v polích, cca 500m od vesnice a na ní stála 1 osoba s rouškou…
![]()
Dotaz - minulý týden jsem na bazarku prodala pár věcí… Mám to posílat poštou a nevím, jestli tam teď vůbec můžu jít, když to není za účelem podnikani
Ty věci už mám zaplacené tak se mě ty maminky pořád ptají kdy jim už to poslu
podle mě pokud to není za účelem zaměstnání, tak tam nesmím, ne? Děkuju za rady