Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Dobrý den možná hloupá otázka, ale zeptám se. 1.1. nám zemřela teta na Covid. Dostala jsem její osobní věci ( neměla nikoho ) týká se to kabelky atd. Lékař mi nedokázal říct zda musím ty věci dát do karantény a nebo to v pořádku mohu přebrat atd. Děkuji za Váš názor.
Já bych to rovnou spálila a za úplňku zakopala 2m pod zem. Jestli máš strach tak to vydesinfikuj.
@JancaS84 píše:
Já bych to rovnou spálila a za úplňku zakopala 2m pod zem.Jestli máš strach tak to vydesinfikuj.
Myslím, že by před tím zakopáním bylo vhodné u každé z těch věcí provést PCR-test ![]()
Jistota je jistota.
@Anonymní píše:
Dobrý den možná hloupá otázka, ale zeptám se. 1.1. nám zemřela teta na Covid. Dostala jsem její osobní věci ( neměla nikoho ) týká se to kabelky atd. Lékař mi nedokázal říct zda musím ty věci dát do karantény a nebo to v pořádku mohu přebrat atd. Děkuji za Váš názor.
Normálně to přeber, není to mor. Corona na věcech fakt nežije týdny, když se bojíš, tak to dej třeba na pár dní někam do pytle a počkej.
@Anonymní píše:
Upřímně? Měla jsi se zeptat, kde najdeš trošku zdravého rozumu, potřebuješ ho
@Anonymní píše:
se mu chudákovi ani nedivím, evidentně mu po takovém dotazu došly slova ![]()
@smajlik345 Děkuji za reakci, ale tohle jsi nemusela. Pochovala jsem pár lidí z rodiny co zemřeli na Covid a promiň, že už mám nějaký respekt. Viděla jsem, co dokáže udělat.
@Anonymní píše:
Doporučuji všechno spálit a pokud bys dostala byt nebo auto tak taky rovnou na hranici ![]()
Virus jde virus jde virus si jde pro tebe ![]()
@Kriss Tina píše:
Normálně to přeber, není to mor. Corona na věcech fakt nežije týdny, když se bojíš, tak to dej třeba na pár dní někam do pytle a počkej.
Zrovna jí na to zemřela teta…
@Anonymní píše:
@smajlik345 Děkuji za reakci, ale tohle jsi nemusela. Pochovala jsem pár lidí z rodiny co zemřeli na Covid a promiň, že už mám nějaký respekt. Viděla jsem, co dokáže udělat.
Upřímnou soustrast. Neskutečná špína, co se tady na emiminu druží.
Věci by měly být bezpečné, ale pro svůj klid je můžeš strčit do igelitky a nechat pár dní „odležet“. Pokud mají hladký povrch, tak pak setřít.
Nicméně pokud teta zemřela 1.1., už ti opravdu nic nehrozí. To je dlouho.
Příspěvek upraven 11.01.22 v 12:51
@Bábrdl no spíš na komplikace jako je zápal plic atd než přímo na kovid ![]()
@Bábrdl píše:
Zrovna jí na to zemřela teta…
Jo mě na to umřel děda a taky sem kolem jeho věcí nejancila. To by pak nemohla ani k ní do bytu a nikam, protože tam s těma vecma přišla jako nakazena do kontaktu taky.
No tak když se to tehdy řešilo v obchodech s oblečením, dávaly se vyzkoušené věci do karantény na 24 hodin a pak se teprve vracely na stojany ![]()
No… Moje babička dává vše, co jí přijde, balíky, podklady k práci, atd. „odležet“ na den dva na balkon do té zimy… Pak má klid, že na tom covid nezůstal, kdyby tam byl ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Bábrdl no spíš na komplikace jako je zápal plic atd než přímo na kovid
Co je podle tebe „přímo covid“?
A toho smajlíka sis mohl odpustit.