Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojík všem,
vybrala jsem si tuto sedačku KARLSTAD
2místná pohovka ( http://www.ikea.com/…s/S79840495/#… )
nemáte někdo zkušenost??
Díky za názory Petra
My teda nemáme přesně tuhle, ale taky 2místnou, no a už nikdy bych do ní nešla..není totiž pohodlná ani pro jednoho, natož pro dva..
Ale moc se nám líbila, tak jsme jí koupili a teď moc lituju a těším se, až si zase koupíme rohovou..
Já zapomenula, že chceme koupit k ní ještě „lenošku“ aby byla „rohová“. ![]()
ahoj, my ji nemáme, ale líbila se mi, vadilo mi, že na živo měla hrozně nízkou opěrku na záda ![]()
máme nakonec tuhle- http://www.ikea.com/…s/S09874158/#… a je super!(akorát jí máme modrou a ta, jak koukám se už nevyrábí..) jen se pod ní nedá vyluxovat ![]()
Příspěvek upraven 03.10.11 v 13:01
mamulinka píše:
Já zapomenula, že chceme koupit k ní ještě „lenošku“ aby byla „rohová“.
Tak to potom jo
![]()
my máme 3místnou. Já ji mám ráda moc, ale kvůli malému bytu zvažujeme prodej, takže pro nás dvojmístná asi by byla lepší. Akorát teda pro nás zásadní aby byla rozkládací, dá se na tom v pohodě spát.
Ahoj,
měli jsme něco podobného a už nikdy víc. Ta naše měla stejnou barvu, takže na tom byl vidět každý chlup. Dala se teda rozkládat, akorát to nebyla žádná výhra a prostě je to malé. Dva si tam sednou a jsou namačkaní na sobě, nic moc pohodlí. Teď máme pohovku do L, je rozkládací a jsem s ní moc spokojená. Najdu odkaz. http://www.ikea.com/…ts/50198975/
Loni touhle dobou jsem „osedávala“ v IKEA vše. Karlstad mi nesedl. Koupili jsme třímístný rozkládací KIVIK s podnožkou a je super pro válecí 4-člennou rodinu i pro návštěvy na spaní (a potah se dá sundat, rozdělit na menší části a vyprat, máme Tranas světle hnědý). Pokud chcete nerozkládací tak doporučuju Klippan, je super pohodlný a výběr potahů je velký.
Obecně se dá říct, že dvoumístné pohovky nejsou na ležení a válení vhodné.
BaraF píše:
Loni touhle dobou jsem „osedávala“ v IKEA vše. Karlstad mi nesedl. Koupili jsme třímístný rozkládací KIVIK s podnožkou a je super pro válecí 4-člennou rodinu i pro návštěvy na spaní (a potah se dá sundat, rozdělit na menší části a vyprat, máme Tranas světle hnědý). Pokud chcete nerozkládací tak doporučuju Klippan, je super pohodlný a výběr potahů je velký.
přesně, ten Kivik je super! my ho teda zatím máme bez lenošky ![]()
BaraF píše:
Bohužel teď to přeměřuji a všechny ikea jsou veliké potřebuji sedačku max do 180cm na délku ![]()
Máme trojmístnou s lenoškou a super!!!Sice není rozkládací ale i tak se na ní dá bez problémů spát, lenošit a nehorázně se válet
sice je opravdu obrovská, ale stojí za to pohodlíčko!!!Ani náš pes se z ní nehne ![]()
Do Ikeátských sedaček bych nikdy nešla. Jsou to šmejdy za pár kaček, vyrábí je děcka někde v Asii, tedy zneužití dětské práce, fuj a navíc, jsou brutálně nepohodlné. Nedá se v nich pořádně sedět. Musíte si nakoupit haldu polštářků a všelijak se při sezení vypodložit, no hrůza. Vyzkoušela jsem v Ikee hodně pohovek, ale ne… ![]()