Jaké spotřebiče do kuchyně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4346
2.10.11 18:44

Jaké spotřebiče do kuchyně?

Ahoj,zařizujeme zcela novou kuchyň a tak okukuju nové spotřebiče (troubu, varnou desku, mikrovlnku, kávovar, myčku) Potřebovala bych poradit, s jakou značkou máte dobrou zkušenost. Líbí se mi designově zajímavé věci, ale asi ne nic předraženého. Nejlépe vše jedné značky..poradíte?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
2.10.11 18:48

Tak my máme skoro vše (ledničku, varnou desku, troubu, mikrovlnku, pračku, digestoř) od Whirpoolu a nemůžu si stěžovat. V dalším kole se chystám na myčku. Neměnila bych.

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
2.10.11 19:19

za mě Whirpool nee :lol: ,nemám s ní dobré zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
andyn82
2.10.11 19:24

My jsme teď taky zařizovali novou kuchyň a máme vše Electrolux (vestavěná lednice, trouba, sklokerm. deska a vestavěná mikrovlnka), jsme moc spokojení. Spotřebiče od nich jsme měli i ve starý kuchyni a super.Jen myčku ještě nemáme, budeme teď objednávat, nejlepší jsou prý myčky Whirpool.

• Citovat
  • Upravit
7499
2.10.11 19:44

Já si zase nemyslím,že je úplně ideální vše od jedné značky,i když to pak hezky vypadá,spíš bych koukala na funkce.Třeby myčka aby nebyla hlučná,trouba aby se dobře udržovala,…já mám myčku bosch a jsem s ní absolutně spokojená,dobře meje s jakýmkoli prostředkem(známá má myslím AEG a nerozpustí jí tablety),zbytek mám fagor a třeba troubu bych nejraději hodila z okna,měla by mít samočištění a ani náhodou,na údržbu příšerná :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.10.11 20:00

Ahoj. My máme všechno od jedné značky (Whirlpool) a jsem za to ráda, páč tu máme „po ruce“ jejich servis, takže bych asi hleděla i na to. Teď se nám rozbila myčka a ani nechci nechat spravit, páč má minimálně 12 let, takže si myslím, že nová se vyplatí. Určitě chci zase Whirlpoolku, máme ji ve vestavbě a Whirlpool má všechny stejně velké (aspoň co jsem koukala, takže snad nebude problém s výměnou). Ale jinak si myslím, že je to kus od kusu a záleží spíš na štěstí, na jaký zrovna trefíš. Rozhodně si netroufám tvrdit, že ta a ta značka je dobrá a ta je špatná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
2.10.11 20:07

my máme vše kromě lednice tu ještě novou nemáme od Baumaticu a jsem spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
2.10.11 20:31

Ahoj moje rada je vybírej firmy který mají blízko vás možnost servisu, kdyby se vám něco po… a když budeš mít spotřebiče, který potřebují zapojení od servisovaný firmy, tak vybírej takový, který jsou u vás ve městě, když to budeš kupovat na netu, a nebo v kamenný prodejně kde vám to přímo přivezou a zapojí :-) my máme většinu od Whirpoolu, všechno máme v nerezu, jeliož tak máme udělanou kuchyň, že doplňky jsou nerezový :-) já objednávala všechno na netu a z firmy na druhý straně republiky, ale měli dobrou dopravní službu, která to přivezla asi za 400,–- a pán mi to dokonce nastěhoval do domu :-) všech pět velkých spotřebičů :-)

• Citovat
  • Upravit
4346
2.10.11 20:32

Moc děkuju za rady, postupně projíždím katalogy, ale teda z cen designovek se mi protáčí oči 8-o představovala jsem si troubu s dotykovým displejem a to se pod 20.000,– nedostanu. Když to budu chtít ještě sladit s ostatním, tak se nedoplatím..ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.10.11 20:34

Peti, my máme zadanou objednávku u Koryny a ti nám udělají kuchyň včetně spotřebičů, takže servis, zapojení a vše kolem je na jejich triko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.10.11 20:40

My máme spotřebiče od značky Siemens a nemůžu si je vynachválit.Spotřebiče máme už 3 roky a pořát stějně dobré :palec: .Kuchyň máme od Sykory a tak jsme využily akce myčka zdarma. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
2.10.11 20:53

My máme AEG (mikrovlnka, indukční sporák, odsávač) nebo Electrolux (trouba) a myčku Siemens, je úžasně tichá. Se všema spotřebičema jsem naprosto spokojená. Sice to nejsou spotřebiče nejlevnější, ale raději si něco málo připlatím než, než abych po záruce řešila že mi odešlo to a nebo ono, no a nejdražší teda ani zdaleka taky nejsou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
2.10.11 22:35

Určitě nekupuj vše od jedné značky. Myčky jsou dobré Bosch, Siemens, to je v podstatě totožné akorát Siemens je modernější design, takže trošku vyšší cena a nebo levnější Whirlpool. Trouba, MW, varná deska může být také Siemens, ale levnější a stejně dobrá je AEG, Electrolux, v podstatě také stejná firma, jen zase rozdílný design, takže záleží jaké se ti více líbí. Digestoř je lepší koupit od firmy které dělají jen digestoře třeba Best, Faber. Lednice moc nevím my máme ameriku Samsung a jsme spokojeni moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
2.10.11 22:57

Mame prevazne Mora-podporim radeji domaci vyrobce, to co nemeli od Mory jsme poridili od Zanussi, to je znacka kterou pouzivaji profesionalove vsude na svete, hotely i spickove restaurace maji grily, sporaky zanussi, takze nemuze byt spatna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
2.10.11 23:13

My máme lednici a pračku (Whirlpool), troubu + indukci a myčku (Electrolux), digestoř (Candy) a jsme zatím se spotřebiči spokojení. Když jsem si spotřebiče vybírala, tak jsem koukala na stránky Heureky, kde ti vyjedou recenze jednotlivých spotřebičů a také nejvíce prodávané zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný