Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
S tou slevou neporadím, nemám zkušenost, ale myslím, že ti jí asi nikde nedají ![]()
A ted jsme kupovali indukční desku, záleží na tom, jak chceš širokou a jakou chceš barvu, to bych si rozmyslela a pak řešit značku. My jsme šli do elektroluxu, máme doma od něj vysavač, lednici a rychlovarku a jsme s tou značkou spokojení. Konkrétně máme tuto, kdyby ses chtěla inspirovat Electrolux EHI 8543 F9W
A před půl rokem jsme kupovali novou vestavnou myčku, měli jsme od whirpoolu, ale byla strašná, vůbec nemyla a na žádnou závadu se nepřišlo, tak nám vrátili peníze. Ted máme od Boshe a jsme spokojení.https://www.kasa.cz/mycka-nadobi-bosch-smv46kx01e/ máme tuto a u myčky bych se rozhodovala i, zda chcete mít ovládací panel takto nahoře a nebo zepředu
My slevu nedostali žádnou, když jsme se prodejce ptali, řekl, že kdybysme si brali cokoli jinýho, co se značky týče, tak by slevu dát mohl, my brali Miele a tam se prostě sleva nedává. A to jsme za spotřebiče nechali v elektru pres 250 tisíc. Takže slevu bych určitě zkusila, pokud nejdete do Miele jako my.
Proč anonymně?
Jinak když mi bylo asi 5, naši koupili novou pračku a myčku, obojí od značky Bosch. Teď je mi 28 a naši mají pořád tu stejnou pračku i myčku, bez jediné závady. Ovšem lednice, mikrovlnka a další spotřebiče se tu vystřídaly. Takže za mě Bosch
Ale je otázka, jestli ta kvalita tehdy a nyní bude na stejné úrovni. Co tak slýchám, tak se ty věci vyráběj tak, aby se po záruce začaly kazit. ![]()
O slevu bych si určitě řekla natvrdo
pokud nechcete vše Miele - což je nejlepší, ale také nejdražší, volila bych takto (na základě toho, co jsem nedávno zjišťovala pro tetu a sebe). Lednice Liebherr, myčka Bosch, desku mám AEG a velká spokojenost. Co naopak já vím, tak AEG byla po miele dlaší volba.
Určitě ne Gorenje, beko atd. S troubou moc neporadím a mikrovlnku téměř nepoužívám a nevím nic o nových. Hodně štestí s výběrem ![]()
Anonymní - kde jste spotřebiče kupovali, prosím?
@weyky díky za tip s ovládacím panelem, na to jsem málem zapomněla - radši bych asi chtěla zepředu, to vrchní máme v práci a až tak mi to nevyhovuje, ale asi to neni úplně kritický hledisko. Na druhou stranu to vypadá úhledněji ![]()
Indukční desku bych chtěla tmavou, budeme mít i tmavou desku linky, tak aby to ladilo. Koukám, že v těch je i největší výběr.
V nabídce jsou se zkoseným krajem, s rámečkem, fazetou - nějaké tipy ohledně toho?
ABC
My jsme kupovali před Vánocema kávovar a manžel slevu dostal
takže se určitě zeptat
@quinty protože mě tu občas sleduje osoba ze vzdáleného okolí, která o mě ráda šířila pomluvy (sama se prokecla jinde, že si vyhledává můj nick a rozebírala, co kde píšu) a nechci jí dávat záminku na další drby. Vím, jednou se to dozví, že bydlíme v novým, tak se to holt dozví…
díky všem ![]()
ad myčka - ano 13 sad a do 12l/cyklus, jsem to blbě uvedla
ABC
@Anonymní píše:
Anonymní - kde jste spotřebiče kupovali, prosím?@weyky díky za tip s ovládacím panelem, na to jsem málem zapomněla - radši bych asi chtěla zepředu, to vrchní máme v práci a až tak mi to nevyhovuje, ale asi to neni úplně kritický hledisko. Na druhou stranu to vypadá úhledněji
ABC
Indukční desku bych chtěla tmavou, budeme mít i tmavou desku linky, tak aby to ladilo. Koukám, že v těch je i největší výběr.
V nabídce jsou se zkoseným krajem, s rámečkem, fazetou - nějaké tipy ohledně toho?
U Spáčila, ale nejsem si jistá, jestli ještě fungují
je to už dýl. Dokupovali jsme ještě tu jejich 10 letou záruku, ale to jen na myčku a kávovar. A pračku, ale tu jsme brali ještě pred kuchyní.
Mě napadl typ na myčku: máme bosh se šuplikem na příbory, který je super. Akorát je vhodný tam, kde máš uložný prostor na příbory blízko myčky. Jo a u lednice je super program no frost mrazáku, ale pozor: lednice je pak trochu hlasitá, ale my máme v komoře, takže neřešíme. MVT jsem dostala starší od našich a truhlář mi na ní udělal niku.
@Anonymní píše:
Anonymní - kde jste spotřebiče kupovali, prosím?@weyky díky za tip s ovládacím panelem, na to jsem málem zapomněla - radši bych asi chtěla zepředu, to vrchní máme v práci a až tak mi to nevyhovuje, ale asi to neni úplně kritický hledisko. Na druhou stranu to vypadá úhledněji
ABC
nám třeba to zeshora vyhovuje, nezasahuje to do linky a vše je pěkně sjednocené, ale záleží co preferujete samozřejmě. Ta naše Boshka má ovládání právě nahoře a super.
Tak v tmavých indukcích si určitě vybereš snadněji, my sháněli nestandardní 80cm a bílou. Naše je se zkoseným krajem, ale co vím, tak s rámečkem by měla být lepší, nedostává se ti pod tu hranku bordel ![]()
A ještě mám tip na Oáza elektro, mívají štastnou hodinku, tuším, že v neděli
a tam pak nějaká ta sleva hezky naskáče.
My dostali slevu na vše, i na Miele. Není pravda, že se sleva nedává - to má v rukou prodejce, připraví se o část provize, ale slevu dát může.
Osobně doporučuju Miele, je to jediné, s čím zatím nebyl žádný problém, ještě tedy s AEG indukcí…
Pokud to chceš vestavné, tak je vzhledově určitě jedno, že to bude jiná značka. I nevestavné jde sladit, když ti nevadí jiný nápis - vychytáš stejný odstín nerezu atd.. máme taky dvě různé značky a nijak to do očí nebije.