Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj já doporučuji:
Vyšší cenová skupina FAGOR VŠE, ELEKTROLUX (ALE POUZE MYČKU A LENDICI) WHIRPOOL - LEDNICI
Střední cenová skupina BAUMATIC (mají dobrý ceny a střední vybavení)
Nižší cenová skupina MORA (to je klasika základní výbava)
Zkus mrknout na www.obchodnidum.cz mají dobrý ceny a my od nich odebíráme
![]()
Ahoj
Moru jsme si poridili puvodne proto ze radeji si koupim cesky vyrobek a proto ze s ni mame dobre zkusenosti, mame teda moru a zbytek zanussi, to je znacka profesionalni, kterou maji ve vsechn svetovych gastronomickych zarizenich, takze je asi dobra, ale to uz jsem psala.
Moru dnes uz vyrabi Gorenje coz jsem nevedela, takze misto Ceskyho kvalitniho vyrobku mame doma Slovinskej kram, ale co uz funguje dobre.
Priste uz to ale nekoupim. Jinak nemyslim ze konkretne Mora je nizsi cenova kategorie, ma i levnejsi radu, ale to ma skoro kazda znacka, nektere trouby maji cenove vys nez takovej Fagor coz je teda podle mych zkusenosti neuveritelnej smejd.
Libi se mi design LG ale nemam zkusenost tak nevim, taky ta trouba Karim Rashid, ale zase je to gorenje takze bych to nekoupila.
Já jsem teď vybírala až jsem dovybírala:-) A nakonec mi vyšlo vše Elektrolux
Trouba,sporák,myčka,pračka,digestoř…Jaké máte zkušenosti s touto značkou?
Brokianaa píše:
Já jsem teď vybírala až jsem dovybírala:-) A nakonec mi vyšlo vše ElektroluxTrouba,sporák,myčka,pračka,digestoř…Jaké máte zkušenosti s touto značkou?
Ahoj, já už jsem ti myslím někde odpovídala. My máme od Electrolux taky všechno (trouba, indukční deska, myčka, lednice a mikrovlnka) a jsme moc spokojení. Měli jsme od nich nějaké spotřebiče už ve staré kuchyni a taky spokojenost. Vše jsme kupovali na internetu a třeba myčka nás vyšla o 10 tis. méně než jinde. Pokud chceš, pošlu ti SZ přímo s adresou obchodu, kde jsme to brali. Dovezli to do pár dní a naprosto v pořádku.
andyn82 píše:Brokianaa píše:Ahoj, já už jsem ti myslím někde odpovídala. My máme od Electrolux taky všechno (trouba, indukční deska, myčka, lednice a mikrovlnka) a jsme moc spokojení. Měli jsme od nich nějaké spotřebiče už ve staré kuchyni a taky spokojenost. Vše jsme kupovali na internetu a třeba myčka nás vyšla o 10 tis. méně než jinde. Pokud chceš, pošlu ti SZ přímo s adresou obchodu, kde jsme to brali. Dovezli to do pár dní a naprosto v pořádku.
Já jsem teď vybírala až jsem dovybírala:-) A nakonec mi vyšlo vše ElektroluxTrouba,sporák,myčka,pračka,digestoř…Jaké máte zkušenosti s touto značkou?
Jojo,já si tě pamatuju
jen jsem to ještě jednou napsala jestli se ozve ještě někdo:-) My to asi budem brát rovnou i s kuchyní. Máme vybranou (teda zítra tam jedem udělat kalkulaci-tak uvidíme
) kuchyň v Polsku od stolařství Moroszczuk-prý jsou dobří. Tak uvidím na kolik to výjde
Ale kdyžtak napiš SZ - já tam kouknu jestli tam mají ty co chci:-)
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Zařízujeme novou kuchyň a rozhodly jsme se že tam zabudujeme i pračku z důvodu malé koupelny. Nevíme ale jestli je vhodné ji dát vedle myčky? Já myslím že ne kvůli jejímu pohybu při praní a muž zas říká že by to vadit nemělo…tak já nevim
Co myslíte?
Tak já myslm, že když je tam vestavná pračka, přidělaná k lince tak jak má, tak že se zas tak moc nehýbe a většinou se to dává blízko sebe kvůli přívodu vody, kkterý ptřebuje jak myčka tak pračka…
Ona tam nebude přímo vestavná, jen se dá pod desku ta normální
Jsme vzaly ted komplet od bosh, mycku, varnou desku, troubu. Pry vyssi trida, tak doufam ze za ty prachy bude vse slouzit sakra dlouho ![]()
Ahojky taky přidám svoji trosku do mlýna - zarizovali sme v záři novy byt spotřebiče mame fagot - desku mikrovlnku troubu i mycku vse vestavěné - za mesic nam ruplo nejake pero ve dveřích myčky, za dva mesice se ulomil pant u ledničky Aeg…servis vsude super ale proste naštve uz jen to ze sou s tim starosti. naproti tomu sme zarizovali stary byt pred sedmi lety a spotřebiče tam frčí bez poruchy dodnes. kvalita jde proste hrozne dolu a za me záleží na stesti.jo a ja obra mame dellonghi iccona a za tu cenu sem taky čekala větší zázrak tak asi tak a přeju šťastnou ruku pri vyberu
Ahoj, rada bych ozivila diskuzi. Budeme si s pritelem porizovat nove spotrebice do kuchyne rozhodujeme se mezi Bosh nebo Bauknecht cenove to neni tak rozdilne. Mate nekdo zkusenosti s temito znackami? Cheme mycku, troubu, varnou desku a mikrovlnou troubu. Diky!!!
@zitaM Máme doma všechno komplet Bosch a všechno šlape na jedničku. Máme fakt až na sušičku (Siemens) vše Bosch. Jenom je dobré si pohlídat, aby jste koupili origoš výrobek a ne nějaký např. polské výroby. My to vše brali od místního prodejce, který se specializuje na asi 5 značek, z toho jedna je Bosch - doporučuju to tak taky udělat, i kvůli příp. servisu atd.
My sme teraz kupovali kuchyn a vsetko mame Bosh…ale recenziu ti nanapisem..novu kuchyn mame iba 3 tyzdne ![]()
Ahoj, my máme od Bosch myčku a pračku a jsem velice spokojená. Oba spotřebiče máme šestým rokem a zatím bez žádných problémů (ťukám na dřevo).
My nakonec asi koupime taky vsechno bosh. Jen me stve ze vestavna mikrovlnka stoji skoro to same jako trouba, aby k sobe ladili.