Karnevalová maska
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Karnevalová maska
Potřebuju pro dcerku vyrobit karnevalovou masku,chce jít za „berušku“.Prolezla jsem net křížem krážem a nikde nenašla žádné střihy.Masku nechci kupovat,ale vyrobit.
Prosím,pokud máte některá tip,kde najít střihy,napište.
Díky Hanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
a jeste jedn tip, v teto diskuzi najdes navod na vyrobu kridel
http://forum.living.cz/read.php?…
m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hani,
Kája v loni za berušku byla. Měla červené triko, červené punčošky, babička ušila z nějakého starého nátělníku sukýnku (ta byla černá) a krovky byly z kartonu, přidělané na gumičku jako batoh. Na hlavu měla z školky půjčenou čepičku s tykadly, ale určitě by to šlo nahradit jenom tykadly na čelence. Udělat je třeba z drátků, nahoru buď kuličku z papíru nebo něco podobného. Pokud drátek ještě obalíš tunýlkem z černého papíru, bude to takové opravdovější. Zkusím se podívat, jestli náhodou někde není naskenovaná fotka, ale obávám se, že to nebylo focené digitálem. Neboj, určitě to zmákneš.
Jana
PS. To mám radost, že si dneska vyzkouším narozeninový metřík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hani - já jsem kdysi řešila kostým berušky pro divadlo - měla jsem černé šaty a na zádech krovky - byly to dvě vrstvy červeného plátna ve tvaru oválu, filcem rozdělené napůl a tavnou pistolí nalepený jak pruh, tak i 7 teček. Na okraji „oválu“ jsem udělala tunýlek, kterým jsem protáhla silnější drát, aby krovky držely tvar. Navlíkaly se jako batoh - „popruh“ byl jen jeden - z gumy, našitý na horním okraji krovek, konce cca 15 cm od sebe a do vziklého „oblouku“ se zasunovaly ruce. Snad tomu rozumíš. Jinak tip na tykadla - je lepší koupit rovnou černý „chlupatý drátek“, je líp vidět - buď se dá koupit v potřebách pro výtvarníky, ale levnější je v potřebách pro kuřáky, čistí se jím totiž dýmky. Kdybys potřebovala, tak dej vědět, můžu ti to celé namalovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karnevalové masky
http://www.i-creative.cz/…-vytisknuti/ .. možná se vám budou hodit šablonky na karnevalové masky ![]()
- Citovat
- Upravit
Nemáte, prosím, někdo nápad na masku pro dva kluky, kterou bych mohla sama vyrobit - nějakou nenáročnou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, napadá mě Křemílek a Vochomůrka, černý kaťata a trička s dlouhým rukávem, z prostěradla spíchnout šatičky a na hlavičky čepečky
Nemuselo by to být až tak složitý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj nevíte náhodou jakym zpusobem a kde bych sehnala kostym z postavy tajemneho pana V z filmu V jako venndeta? masku vím že bych sehnala na netu ale co ten zbytek?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj poradíte mi ako vyrobiť tikadlá na karneval kostím: Mravec
pre koho: pre syna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit