Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Máte tipy na masky na karneval pro těhotné? A ideálně jednoduché na přípravu. Uvažuju meloun nebo nějaký míč, klidně si ze sebe udělám legraci, břicho stejně nezamaskuju. Díky za nápady.
mně napadlo maska kočky nebo tygra - vždyť zvířata také bývají těhotná - teda březí
Ja jsem jednou videla na karnevalu tehotnou certici. Vypadala skvele a da se rict sexy ![]()
Největší úspěch měla paní, která si vzala hodně elastické šaty s hadím vzorem, a na záda si připla cedulku „Krajta po obědě“. Neznám ji, jestli se tu pozná, bylo to někdy okolo roku 2015 na Praze 8, tak tleskám i po těch letech, upřímně tam rozesmála mraky lidí…
@zrcadlo píše:
Největší úspěch měla paní, která si vzala hodně elastické šaty s hadím vzorem, a na záda si připla cedulku „Krajta po obědě“. Neznám ji, jestli se tu pozná, bylo to někdy okolo roku 2015 na Praze 8, tak tleskám i po těch letech, upřímně tam rozesmála mraky lidí…
tak to muselo být luxusní
Jednou jsme byli na maškarním plese a byla tam těhotná a měla prevlek cikanku. Šátek na hlavě, pihu, těhotenský břicho a na zádech uvazanou v šátku panenku. Fakt pecka.
@Mallorka
Jsem polocikanka ale docela to pobavilo
ještě klidně i kočárek s panenkou k tomu ![]()
@zrcadlo píše:
@cassydiees mne cikáni nevadí, tohle pobavilo. Měla takové kolotocarske hadry a na tváři pihu a i obočí měla spojeny dohromady.
Máte tipy na masky na karneval pro těhotné? A ideálně jednoduché na přípravu. Uvažuju meloun nebo nějaký míč, klidně si ze sebe udělám legraci, břicho stejně nezamaskuju. Díky za nápady.