Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj ženy, napadlo mě založit vlákno na přiznání, jakékoliv. Pro pobavení a tak. Nebo, když vás třeba něco tíží. Samozřejmě anonymně. Snad adminovi nebude vadit
Já začnu
, mám jich hned několik ![]()
1. Mam stejne. 2. Máslo bleee
Ale mě teda vadí jen „syrovy“ v kaši ne. A mlíko taky snesu jen napeneny v kafi, samotný bych nevypila, ale jogurty třeba miluji.
3. Já žeru Thora
@hermi5678 tak u vás bych žít nemohla. Život bez másla a guláš bez cibule ![]()
Miluju máslo, takže ho domu nesmím kupovat, snědla bych kostku za necelý týden ![]()
V mé fantazii je momentálně můj manžel Can Yaman a bydlíme na pustém ostrově sami v luxusním baráku
.
@kavenka píše:
@hermi5678 tak u vás bych žít nemohla. Život bez másla a guláš bez cibule
Viď, jsou divný… ![]()
@Janli píše:
Viď, jsou divný…
No právě, máslo, mlíko, šlehačka… ![]()
Syrovou cibuli nepozřu, ale guláš bez ní neuvařím.
@ontarova.stara píše:
No právě, máslo, mlíko, šlehačka…
Syrovou cibuli nepozřu, ale guláš bez ní neuvařím.
No, teď jsem vařila zvěřinovej gulášek. Na kilo masa z mladé danělky, jsem dala kilo a půl cibule, to bylo žrádlo…jo a vo jídlo se taky nedělím, to upozorňuju!
Másla doma sníme tři kostky za týden, mlíka padne osm litrů, jsem asi jedninej člověk, co má alergii na pomeranče, ostatní citrusy mi nevadí, o jídlo se nedělím s nikým…
, mám ráda černý pivo a jestli je v mých snech někdo před kým padám na záda, pak je to Rick Harrison z Mistrů zastavárny… mám slabost pro charizmatický plešatý muže…
Ok.
Nemám ráda cizí děti, které nejsou z rodiny (vlastní ale ještě nemám). Jsou uječený, řvou, mají holuby a zelený nudle
Ale některý, co potkávám v práci, jsou alespoň hezký a umí pozdravit. Když vidím dítě, které se mi nelíbí, tak si říkám, že je chudák a bojím se, že moje bude taky ošklivé (za to, že mě takový věci napadají).
Samotný mlíko nesnáším, je to hnusný. A když si představím jak to dojicí stroje cucají z kravských vemen, je mi zle. Bramborovou kaši ale miluju a zvlášť s velkým kusem másla. A guláš musí mít minimálně tolik cibule co masa. Chutná mi i syrová.
Jako malá jsem v krámě přelepila cenovky na cole a korbačíku, abych měla levnější nákup. ![]()
@Janli jeziiis ten na me zrovna pusobi jak agent s teplou vodou
ackoliv je urcite za vodou a ne to teplou. Proti gustu
jinak mliko je uctyhodny vykon. U nas padne ctvrtinka masla a 0,5l mlika tydne ![]()