Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vykašli se na amatérské experimenty. Když se chceš barvit, šetři na kadeřnici. A o vitamínu C jsem nikdy neslyšela. Vlasy se dají mírně zesvětlit heřmánkovým šamponem a oplachováním heřmánkovým odvarem po umytí. Nebo prostě zesvětlovač.
Nepomůže a ničím bych to neurychlovala. Hodně umývat vlasy, nanášet klidně i masky…to pomáhá, prostě vymývat.
Existují o čističe vlasů od barev…cenově dostupné, ale nemám zkušenost. Osobně, bych raději vymývala a počkala. Nejjednodušší a nejméně riziková cesta…protože od černo hnědé, je to po zesvětlovačích, jen kousek k rezavé
a to nikdo nechce, mít černo rezavou hrůzu.
Ja som to skusala po zafarbeni vlasov.
Miesto svetlej hnedej mi chytlo na cierno.
Pouzila som klasicky head and shoulder a zmiesala vitamin c z dmka(dala som tam asi pol kelimka.
Dala to na vlasy (nie na pokozku) asi 3 cm od korenov, nahriala fenom dala do igelitu a zabalila uterakom. Nechala som to hodinu a fenovala (ohrievala) obcasne.
Podarilo sami tu ciernu uplne zmyt, vlasy sa vycistili a tympadom ostali svetlejsie.
Tolko moja skusenost, neviem ako to chyti Vam, mozete pocitat s oranzovymi vlasmi, zavisi na podkladovej farbe vasich vlasov. Moje vlasy boli stale farbene gastanovou farbou alebo cokoladovou, cize mam vlasovoch oranzovy a cerveny pigment. Ale po vycisteni Ceckom ta farba bola fakt pekna.
Necakajte ze ste cierna a zosvetli vas o 2-3 odtiene, to nie ale vymyje cierny pigment, tympadom vlasy sa presvetlia.
Doporucujem potom vlasy zabalit do hydratacnej masky aspon na hodinu
Bacha na tie sampony Schwarzkopf, podla mna vsetko pod cislom 6.0 farbi na cierno.
Všechny tyhle přírodní recepty fungují jen na přírodní, nebarvené vlasy. Jakmile jednou obarvíš, tak to bez peroxidu zesvětlit nejde (pokud nenecháš odrůst). ![]()
Já sem to chtěla taky zkusit, ale vycetla jsem, že to právě je jen na barvené vlasy. Koukala jsem na YouTube a vypadá to dobře, kdybych byla barvena, tak do toho jdu.
@MíšaaBarča taky jsem právě Koukala na YouTube, ale furt nevím jestli to mám zkusit nebo ne. A právě když se kouknu na internet tak někdo píše že je to na jen na barvené a někdo že jen na přírodní tak nevím
Ahoj holky, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost se zesvětlením vlasů pomocí vitamínu C smýchaným se šampónem. Před pár měsíci jsem chtěla si obarvit vlasy na hnědo, ale chytlo to na černo. dávala jsem tam šampon od Schwarzkopf myslím a mělo se to vymýt po 24 omytí. No teď už to mám tmavě hnědý naštěstí a né černý jak uhlí, ale pořád je to tmavé tak se chci zeptat na ten vitamín C, protože peroxidem si to nechci odbarvovat a jsem studentka takže na kadeřnici taky úplně nejsou peníze. díky za rady!!!