Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
…po delší době jsem vrátila…a už po pár dnech přesně vím, koho už ani nečíst a přeskakovat ![]()
Některé pozitivní nicky si pamatuju…třeba i tebe ![]()
@axlpol píše: …po delší době jsem vrátila…a už po pár dnech přesně vím, koho už ani nečíst a přeskakovat
Některé pozitivní nicky si pamatuju…třeba i tebe
Ty jsi byla vždy super, pamatuji si Tě hlavně z Ulice, jak jsme tam drbaly. Mně jsi moc sympatická.
Ty a tvá obliba v lízání kaďáků jsi takovým symbolem emimina. ![]()
@Klopotkova píše:…jo, jo…
Ty jsi byla vždy super, pamatuji si Tě hlavně z Ulice, jak jsme tam drbaly. Mně jsi moc sympatická.
Jo, je tu asi 6 uživatelek, které lezou do každé diskuze a ty si člověk chtě-nechtě zapamatuje.
Mám tu pár lidí u kterých bych ocenila stejnou možnost, jako na fb.
BLOKOVAT UŽIVATELE. ![]()
Ale někteří jsou fajn a ráda je potkávám. @terien @Lama Lama @Natálka26 @Markéta80 a ještě by se nějací další maskoti našli ![]()
Už sem moc nechodím, ale dřív mě bavila třeba laducha. Nevím, jestli sem ještě chodí.
Poslední dobou je to tu samá anonymní uživatelka a nebo diskuze o ničem.
@lleennttiillkkaa píše:
Už sem moc nechodím, ale dřív mě bavila třeba laducha. Nevím, jestli sem ještě chodí.
Poslední dobou je to tu samá anonymní uživatelka a nebo diskuze o ničem.
chodi, taky ji mam rada.
Jo jeden nick mě hned po založení emimina začal tak šikanovat, až ho admini museli zablokovat za porušení pravidel… musím říct, že v rámci celé té věci se někteří uživatelé dost vybarvili, v dobrém i zlém ![]()
@lleennttiillkkaa zato tebe jsem tady nevidela ani nepamatuju. Ja jsem sentimentalni, rada vidim stare dobre zname. A tvoje profilovka je takova originalni.
Ontarovastará, Matkabagristy, Bastet, Michelka, BettymacDonald, Kadrnožková, Sirikit, Pedrouš, MartinaIrena a několik dalších, co mi tu pravidelně prodlužujou život. Kolik krásných nesmyslů už jsme tady vyplodili… já je žeru… ![]()
Dobrý večer,
zdravím vás všechny v novém roce a přeji vše dobré a hodně zdraví.
Téma vyloženě na odlehčení.
Máte tady na emiminu své maskoty? Uživatele, kteří vás pobaví, rozčílí, rozpláčou, zesměšní, či ve vás vzbudí jiné emoce?
Já tady mám pár žen, které mě pobaví v dobrém, i špatném slova smyslu.