Maskoti emimina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27258
14.1.22 19:30
@warita píše:
@lleennttiillkkaa zato tebe jsem tady nevidela ani nepamatuju. Ja jsem sentimentalni, rada vidim stare dobre zname. A tvoje profilovka je takova originalni.

Díky, já zakotvila u konkurence a taky děti odrůstají, není tolik času. Dřív jsme tu měli domovské diskuze, ale i tam už to uvadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
14.1.22 19:43
@warita píše:
@lleennttiillkkaa zato tebe jsem tady nevidela ani nepamatuju. Ja jsem sentimentalni, rada vidim stare dobre zname. A tvoje profilovka je takova originalni.

a jinak profilovka je od Bastarda(výrobce vtipných potisků na tričkách) a překvapivě mám i triko s chamoušem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15460
14.1.22 20:34
@lleennttiillkkaa píše:
a jinak profilovka je od Bastarda(výrobce vtipných potisků na tričkách) a překvapivě mám i triko s chamoušem.

Já už bych mohla být sponzorem Bastarda. :mrgreen:
Nakoupím tam ročně tolik věcí. :roll: A před Vánoci? Úplnej masakr 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
14.1.22 20:41

@Šmoulice já poslední roky už tolik ne, přijde mi, že šla kvalita dolů. Ani ne potisk, ale dřív měli kvalitnější trika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15460
14.1.22 21:05
@lleennttiillkkaa píše:
@Šmoulice já poslední roky už tolik ne, přijde mi, že šla kvalita dolů. Ani ne potisk, ale dřív měli kvalitnější trika.

No jako taky to nepůjde do nekonečna … Spíš mi přijde, že jim dochází nápady. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
14.1.22 21:07
@Šmoulice píše:
No jako taky to nepůjde do nekonečna … Spíš mi přijde, že jim dochází nápady. :think:

To je další věc, pro sebe jsem nenašla už leta, ale mě teda nevyhovují střihy triček, ale manželovi zatím nacházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
14.1.22 21:11

@Klopotkova Víš, že tě žeru :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25046
14.1.22 21:13
@Janli píše:
Ontarovastará, Matkabagristy, Bastet, Michelka, BettymacDonald, Kadrnožková, Sirikit, Pedrouš, MartinaIrena a několik dalších, co mi tu pravidelně prodlužujou život. Kolik krásných nesmyslů už jsme tady vyplodili… já je žeru… :pankac:

Ty jsi miláček :* Taky tě mám ráda :srdce: a všechny, co jsi jmenovala též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
14.1.22 21:36

Vás všechny a všechny tady jmenované stálice ráda čtu, v diskuzích už tedy často nestíhám reagovat, protože než dočtu do konce je už řeč o něčem jiném. Což jsou diskuze o coronáči a očkování :mrgreen: převážně :mrgreen:, v některých ostřejších diskuzích mě svrbí ruce, ale dokážete to napsat krásně za mě, takže opět jen čtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí