Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@warita píše:
@lleennttiillkkaa zato tebe jsem tady nevidela ani nepamatuju. Ja jsem sentimentalni, rada vidim stare dobre zname. A tvoje profilovka je takova originalni.
Díky, já zakotvila u konkurence a taky děti odrůstají, není tolik času. Dřív jsme tu měli domovské diskuze, ale i tam už to uvadlo.
@warita píše:
@lleennttiillkkaa zato tebe jsem tady nevidela ani nepamatuju. Ja jsem sentimentalni, rada vidim stare dobre zname. A tvoje profilovka je takova originalni.
a jinak profilovka je od Bastarda(výrobce vtipných potisků na tričkách) a překvapivě mám i triko s chamoušem.
@lleennttiillkkaa píše:
a jinak profilovka je od Bastarda(výrobce vtipných potisků na tričkách) a překvapivě mám i triko s chamoušem.
Já už bych mohla být sponzorem Bastarda. ![]()
Nakoupím tam ročně tolik věcí.
A před Vánoci? Úplnej masakr 😂
@Šmoulice já poslední roky už tolik ne, přijde mi, že šla kvalita dolů. Ani ne potisk, ale dřív měli kvalitnější trika.
@lleennttiillkkaa píše:
@Šmoulice já poslední roky už tolik ne, přijde mi, že šla kvalita dolů. Ani ne potisk, ale dřív měli kvalitnější trika.
No jako taky to nepůjde do nekonečna … Spíš mi přijde, že jim dochází nápady. ![]()
@Šmoulice píše:
No jako taky to nepůjde do nekonečna … Spíš mi přijde, že jim dochází nápady.
To je další věc, pro sebe jsem nenašla už leta, ale mě teda nevyhovují střihy triček, ale manželovi zatím nacházím.
@Janli píše:
Ontarovastará, Matkabagristy, Bastet, Michelka, BettymacDonald, Kadrnožková, Sirikit, Pedrouš, MartinaIrena a několik dalších, co mi tu pravidelně prodlužujou život. Kolik krásných nesmyslů už jsme tady vyplodili… já je žeru…
Ty jsi miláček
Taky tě mám ráda
a všechny, co jsi jmenovala též.
Vás všechny a všechny tady jmenované stálice ráda čtu, v diskuzích už tedy často nestíhám reagovat, protože než dočtu do konce je už řeč o něčem jiném. Což jsou diskuze o coronáči a očkování
převážně
, v některých ostřejších diskuzích mě svrbí ruce, ale dokážete to napsat krásně za mě, takže opět jen čtu…