Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Neviděla jsem ani jeden díl Harryho Pottera, nelíbil se mi ani Pán prstenů, viděla jsem jen půlku prvního dílu.
Nikdy jsem nebyla v Chorvatsku!!! Neláká mě to.
Za základce i střední jsem falšovala omluvenky a podváděla.
Nesnáším když mi děti berou jídlo a že si nemůžu otevřít čokoládu, bez toho aby na mě mlsně koukaly a somrovaly. Čokoládu jím tedy zásadně večer, když už spí. Jinak sladkosti normálně dostávají, občas, ale mě se. e jak loudí.
@Cucajz píše:
Teď už mě nic netíží a má duše je konečně čistá
Nevěřím. To, že jsi volila Babiše, tě bude pronásledovat celý život. ![]()
@Big boss píše:
Neviděla jsem ani jeden díl Harryho Pottera, nelíbil se mi ani Pán prstenů, viděla jsem jen půlku prvního dílu.
Nikdy jsem nebyla v Chorvatsku!!! Neláká mě to.
Za základce i střední jsem falšovala omluvenky a podváděla.
Nesnáším když mi děti berou jídlo a že si nemůžu otevřít čokoládu, bez toho aby na mě mlsně koukaly a somrovaly. Čokoládu jím tedy zásadně večer, když už spí. Jinak sladkosti normálně dostávají, občas, ale mě se. e jak loudí.
Viděla jsem jen jeden díl HP a celkem mi to stačilo. U Pána prstenů jsem usnula v kině, ale možná to bylo jen tím, že jsem neměla brýle ( zrovna jsem je měla v optice na opravu), tak jsem houby viděla. Šli jsme tam tenkrát se základkou.
V Chorvatsku jsem byla jednou jedinkrát jako dítě. Víc mě lákají hory a lesy. A když moře tak bez hromady koupacích turistů…např. ostrovy u Skotska. Všude jinde hlava na hlavě, tady jsme měli pláže sami pro sebe ![]()
1. Mám rada svůj klid, ale když ho konečně mám, přijdu si nepotřebná.
2. Na okolí působím jako karieristka, Ale vůbec by mi nevadilo být žena v domácnosti
3. Téměř do všeho si dávám kecup, ten od hellmans. Myslím si, ze nezkrachujou jen kvůli me spotřebě.
4. Obcas hrozne ale hrozne závidím lidem, kteří jsou úspěšní. Stydím se to přiznat.
5. Myslím si o sobě, ze určitě já jsem ta výjimečná ![]()
6. Na chlapech miluju pěkný ruce (zápěstí, prsty,..)
7. Zboznuju pocit, když za me zaplatí můj muz v restauraci, kině, obchodě.
8. Děsí me děti, jak cizí, tak z rodiny. Trvá mi dlouho, než si na to dítě zvyknu. Sama žádné nemám.
9. Chtěla bych se vdavat po roční známosti, zadost o ruku zatím nepřišla ![]()
10. Chci zhubnout ale porad zeru čokoládu a zmrzlinu
11. Když mám správné dny cyklu, nakrucuju se před zrcadlem, zpívám si, představuju si audienci, a říkám si jaka jsem kočka
![]()
@Anonymní píše:
1. Mám rada svůj klid, ale když ho konečně mám, přijdu si nepotřebná.
2. Na okolí působím jako karieristka, Ale vůbec by mi nevadilo být žena v domácnosti
3. Téměř do všeho si dávám kecup, ten od hellmans. Myslím si, ze nezkrachujou jen kvůli me spotřebě.
4. Obcas hrozne ale hrozne závidím lidem, kteří jsou úspěšní. Stydím se to přiznat.
5. Myslím si o sobě, ze určitě já jsem ta výjimečná
6. Na chlapech miluju pěkný ruce (zápěstí, prsty,..)
7. Zboznuju pocit, když za me zaplatí můj muz v restauraci, kině, obchodě.
8. Děsí me děti, jak cizí, tak z rodiny. Trvá mi dlouho, než si na to dítě zvyknu. Sama žádné nemám.
9. Chtěla bych se vdavat po roční známosti, zadost o ruku zatím nepřišla
10. Chci zhubnout ale porad zeru čokoládu a zmrzlinu
11. Když mám správné dny cyklu, nakrucuju se před zrcadlem, zpívám si, představuju si audienci, a říkám si jaka jsem kočka![]()
Promiň, neznám název Tvé choroby.
@WestBoy píše:
Hlavně jestli znáš název té svojí. ![]()
@WestBoy píše:
Díky za info, nevím co bych bez tohoto sdělení dělala.
Nesnáším, když si tchýně cucá špičku ukazováčku. Dělá to vždy, pokud si něčím není jistá. Vždycky mám při tom chuť ji majznout po hlavě prkýnkem, jinak je to fajn ženská. Nedávno jsem se o tom bavila s manželem - on si toho nikdy nevšiml ![]()
Mléko, máslo, tvaroh… tohle prostě miluji
Když jsem byla malá, ukradla jsem v obchodě hlávku zelí, chtěla jsem vařit pro panenky. Byla jsem samozřejmě chycena při činu a byl z toho průser, jelikož prodavačka znala babičku.
Jsem platonicky zamilovaná do Willa z Hraničářova učně (do dospělé verze, a až poté, co mu umře manželka… druhou volbou by byl Halt, ale jeho manželka holt žije…) ![]()
@Modesta píše:
Nesnáším, když si tchýně cucá špičku ukazováčku. Dělá to vždy, pokud si něčím není jistá. Vždycky mám při tom chuť ji majznout po hlavě prkýnkem, jinak je to fajn ženská. Nedávno jsem se o tom bavila s manželem - on si toho nikdy nevšiml![]()
Mléko, máslo, tvaroh… tohle prostě miluji
Když jsem byla malá, ukradla jsem v obchodě hlávku zelí, chtěla jsem vařit pro panenky. Byla jsem samozřejmě chycena při činu a byl z toho průser, jelikož prodavačka znala babičku.
Jsem platonicky zamilovaná do Willa z Hraničářova učně (do dospělé verze, a až poté, co mu umře manželka… druhou volbou by byl Halt, ale jeho manželka holt žije…)
Jsi výjimečná, že kradeš.
@WestBoy píše:
Jsi výjimečná, že kradeš.
Stanovuješ diagnózy a dáváš rozhřešení?
![]()
Rada jim jidlo primo z hrnce/pekáče. Cibule ok, mliko, maslo taky… Nikdy jsem nevidela ani kousek Harryho Pottera! Nemam rada cizí deti. Jen ty svoje. Nejvic, kdyz spí. A někdy si predstavuju, ze jsem vyhrala ve sportce. ![]()
Je mi 22 a furt se bojím bubáků, nesnesu horory a občas se bojim i pohádek kde jsou “strašidelné” scénky, venku sama v noci nelezu, jen když se pohádám s pritelem a vypadnu ven se psem si vyvetrat hlavu ![]()
Je mi 32 a nemám zadního partnera ani miminko či děti. Poslední dobou se to se mnou horšilo, a chodím každý dva měsíce doktorovy. Chtěla být žít svůj život jak chci ale nemůžu