Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky razim teorii, ze mliko je pro telata a pusobi na me zanetlive. Takze max trochu do kafe, ale chutna mi.
Ještě vlastně.. na vysoký jsem si v PowerPointu upravila datum na zprávě z vyšetření u lékaře. Měli jen nějaké procento docházky umožněno zameškat bez „omluvenky“ od lékaře a já si chtěla ty bezomluvenkový absence nechat na jindy. ![]()
Jo a v Marvel universu se mi líbí podání Lokiho, je skvělej.
Thor taky není marnej, a Dr. Strange.
Jsem schopná sníst dvě velký menu od McDonald's - ano, přiznávám se, jsem nechutná ![]()
Jakmile vidím beďar, musím ho vymáčknout - a je mi jedno, jestli je na mě, chlapovi nebo tchýni ![]()
Jako náctiletá jsem si jednou na lyžáku vycpala podprdu takovýma těma vycpávkama z ramen, co jsem odpárala mámě z devadesátkovýho svetru - bylo to vidět, že je to vycpaný a jeden kluk mi to řekl ![]()
Jednou jsem si hrozně prdla na rande (samozřejmě nechtěně) - už se mi neozval, divný ![]()
Volila jsem Babiše ![]()
@hermi5678 píše:
Ahoj ženy, napadlo mě založit vlákno na přiznání, jakékoliv. Pro pobavení a tak. Nebo, když vás třeba něco tíží. Samozřejmě anonymně. Snad adminovi nebude vadit![]()
Já začnu
, mám jich hned několik
![]()
- Nesnáším, když mi děti nebo kdokoliv jiný jí moje jídlo!! Nejsem lakomá, když někam jdeme, tak komukoliv jídlo koupím a když si chci koupit sobě, tak ostatním vnutim to samý a koupím jim to (přítelovi, dětem..) aby neměli důvod brát mi moje
jinak jsem fakt jako agresivní 😅
- Nesnáším máslo, tak ho nekupuji a je mi z něj tak špatně, tak ho nedávám ani dětem a už vůbec ne do bramborový kaše
a taky cibuli, nedávám ani do guláše a chutná víc jak s cibulí, i přítelovi, který nesnáší guláš, tak jedině odeme ho sní
- Miluju Harryho Pottera a hlavně jeho představitele Daniela Radcliffe a je to v mé fantazii můj manžel a máme spolu 2 děti 🤣 koukám na Pottera 24/7 fakt denně a ještě do toho o něm čtu knížky a mám snad všechno od něj co se prodává 😆
Ty jo, to mě celkem inspirovalo… Takže:
1. Hrozně ráda jím druhým jídlo z talíře. Lepšího nic není.
2. Miluju máslo, do kaše dávám skoro půlku. A navrch osmaženou cibulku. A do guláše dávám cibule víc než masa, skoro bych tam maso ani nemusela mít.
3. Nesnáším Harryho Pottera (knihy i filmy považuji za brak) a ten herec, co ho hrál je podle mě úplně nemožnej a ošklivej. Sice jsem ho zkousla v Miracle Workers, ale to jen díky tomu, že ho podrželi schopnější kolegové.
Příspěvek upraven 02.02.22 v 23:28
@listento Pottera mám ráda, knihy i filmy, ale s tím Radcliffem celkem souhlasím. Obzvláště tedy zrovna v Potterovi.
@Cucajz Mě to navaluje.
Ale u sebe to zase nípu ráda. Všude a neustále. ![]()
O jídlo se rozdělím, ale většinou se mi nechce, ale nakonec se rozdělím.
Máslo mám ráda (na chlebu i v jídle), mléko miluji (kromě mlíkovky), cibuli mám také moc ráda, dokonce i česnek.
Z žádné celebrity nebo fikt. postavy nepadám do kolen.
Když nám bylo 8, osahávali jsme se s bratránkem (ne s bratrancem) a já z toho dlouho měla výčitky.
@Hotaru píše:
@listento Pottera mám ráda, knihy i filmy, ale s tím Radcliffem celkem souhlasím. Obzvláště tedy zrovna v Potterovi.
Muj muz rika, ze potter je podrztaska, ktera nic prevratnyho neudelala
ve finale ani vyvolenej nebyl a vzdycky za nej vsechno vsichni udelali a zaridili. Herecky vykon ve filmu bych taky nevyzdvihla.
Ale prijde mi, ze se z nej stava slusny herec. Posledni serialy nebylo jeho herectvi spatne - subjektivne.
@Cucajz píše:
Já bych se tím snad mohla živit
Kdysi jsem viděla video, jak někdo čistil špinavé ucpané póry v uchu, málem jsem se poblila a doteď to živě vidím.. Byly z toho úplné díry, když se to oddelalo! Tak kdyby jsi chtěla rozvinout portfolio, třeba by to byla inspirace ![]()
@TO_IT na youtube je milion videi, kde mackaji bedary, ruzne zanice bulky, pory apod ![]()
@Šarlota4 píše:
Muj muz rika, ze potter je podrztaska, ktera nic prevratnyho neudelalave finale ani vyvolenej nebyl a vzdycky za nej vsechno vsichni udelali a zaridili. Herecky vykon ve filmu bych taky nevyzdvihla.
Ale prijde mi, ze se z nej stava slusny herec. Posledni serialy nebylo jeho herectvi spatne - subjektivne.
Asi bych to neřekla lépe.
Jako puberťačce, co žere fantasy, se mi ty filmy líbily, no dneska už nejsem tak odvařená. Ale příznám se, že zrovna o víkendu jsem měla Harry Potter maraton
Jenže to spíš kvuli profesoru Snapeovi ![]()
Viděla jsem s Radcliffem pak pár filmů, to už, pravda, bylo lepší. ![]()