Přiznání

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
2.2.22 23:25

Taky razim teorii, ze mliko je pro telata a pusobi na me zanetlive. Takze max trochu do kafe, ale chutna mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.22 23:25

Ještě vlastně.. na vysoký jsem si v PowerPointu upravila datum na zprávě z vyšetření u lékaře. Měli jen nějaké procento docházky umožněno zameškat bez „omluvenky“ od lékaře a já si chtěla ty bezomluvenkový absence nechat na jindy. :oops:
Jo a v Marvel universu se mi líbí podání Lokiho, je skvělej. :mrgreen: Thor taky není marnej, a Dr. Strange.

• Citovat
  • Upravit
1194
2.2.22 23:26

Jsem schopná sníst dvě velký menu od McDonald's - ano, přiznávám se, jsem nechutná :mrgreen:

Jakmile vidím beďar, musím ho vymáčknout - a je mi jedno, jestli je na mě, chlapovi nebo tchýni :mrgreen:

Jako náctiletá jsem si jednou na lyžáku vycpala podprdu takovýma těma vycpávkama z ramen, co jsem odpárala mámě z devadesátkovýho svetru - bylo to vidět, že je to vycpaný a jeden kluk mi to řekl :mrgreen:

Jednou jsem si hrozně prdla na rande (samozřejmě nechtěně) - už se mi neozval, divný :mrgreen:

Volila jsem Babiše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
2.2.22 23:28
@hermi5678 píše:
Ahoj ženy, napadlo mě založit vlákno na přiznání, jakékoliv. Pro pobavení a tak. Nebo, když vás třeba něco tíží. Samozřejmě anonymně. Snad adminovi nebude vadit :srdce: :lol: Já začnu :mrgreen:, mám jich hned několik :D
  1. Nesnáším, když mi děti nebo kdokoliv jiný jí moje jídlo!! Nejsem lakomá, když někam jdeme, tak komukoliv jídlo koupím a když si chci koupit sobě, tak ostatním vnutim to samý a koupím jim to (přítelovi, dětem..) aby neměli důvod brát mi moje :mrgreen: jinak jsem fakt jako agresivní 😅
  1. Nesnáším máslo, tak ho nekupuji a je mi z něj tak špatně, tak ho nedávám ani dětem a už vůbec ne do bramborový kaše :lol: a taky cibuli, nedávám ani do guláše a chutná víc jak s cibulí, i přítelovi, který nesnáší guláš, tak jedině odeme ho sní :)
  1. Miluju Harryho Pottera a hlavně jeho představitele Daniela Radcliffe a je to v mé fantazii můj manžel a máme spolu 2 děti 🤣 koukám na Pottera 24/7 fakt denně a ještě do toho o něm čtu knížky a mám snad všechno od něj co se prodává 😆

Ty jo, to mě celkem inspirovalo… Takže:

1. Hrozně ráda jím druhým jídlo z talíře. Lepšího nic není.

2. Miluju máslo, do kaše dávám skoro půlku. A navrch osmaženou cibulku. A do guláše dávám cibule víc než masa, skoro bych tam maso ani nemusela mít.

3. Nesnáším Harryho Pottera (knihy i filmy považuji za brak) a ten herec, co ho hrál je podle mě úplně nemožnej a ošklivej. Sice jsem ho zkousla v Miracle Workers, ale to jen díky tomu, že ho podrželi schopnější kolegové.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.02.22 v 23:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
2.2.22 23:28

Teď už mě nic netíží a má duše je konečně čistá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
2.2.22 23:29

@Cucajz :lol: Tak ty beďary sou hnusný. Fuj.  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
2.2.22 23:30
@Hotaru píše:
@Cucajz :lol: Tak ty beďary sou hnusný. Fuj. :lol:

Já bych se tím snad mohla živit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
2.2.22 23:30

@listento Pottera mám ráda, knihy i filmy, ale s tím Radcliffem celkem souhlasím. Obzvláště tedy zrovna v Potterovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
2.2.22 23:33

@Cucajz Mě to navaluje. :lol: Ale u sebe to zase nípu ráda. Všude a neustále. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
2.2.22 23:34

O jídlo se rozdělím, ale většinou se mi nechce, ale nakonec se rozdělím.
Máslo mám ráda (na chlebu i v jídle), mléko miluji (kromě mlíkovky), cibuli mám také moc ráda, dokonce i česnek.
Z žádné celebrity nebo fikt. postavy nepadám do kolen.

Když nám bylo 8, osahávali jsme se s bratránkem (ne s bratrancem) a já z toho dlouho měla výčitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
2.2.22 23:34
@Hotaru píše:
@listento Pottera mám ráda, knihy i filmy, ale s tím Radcliffem celkem souhlasím. Obzvláště tedy zrovna v Potterovi.

Muj muz rika, ze potter je podrztaska, ktera nic prevratnyho neudelala :lol: ve finale ani vyvolenej nebyl a vzdycky za nej vsechno vsichni udelali a zaridili. Herecky vykon ve filmu bych taky nevyzdvihla.
Ale prijde mi, ze se z nej stava slusny herec. Posledni serialy nebylo jeho herectvi spatne - subjektivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
2.2.22 23:37
@Cucajz píše:
Já bych se tím snad mohla živit :mrgreen:

Kdysi jsem viděla video, jak někdo čistil špinavé ucpané póry v uchu, málem jsem se poblila a doteď to živě vidím.. Byly z toho úplné díry, když se to oddelalo! Tak kdyby jsi chtěla rozvinout portfolio, třeba by to byla inspirace 8)

• Citovat
  • Upravit
13955
2.2.22 23:38

@TO_IT na youtube je milion videi, kde mackaji bedary, ruzne zanice bulky, pory apod :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
2.2.22 23:41
@Šarlota4 píše:
@TO_IT na youtube je milion videi, kde mackaji bedary, ruzne zanice bulky, pory apod :poblion:

Hledat to nebudu, kdybych měla krizi, mrknu na štěňátka, koťátka a tak, to bude lepší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1314
2.2.22 23:47
@Šarlota4 píše:
Muj muz rika, ze potter je podrztaska, ktera nic prevratnyho neudelala :lol: ve finale ani vyvolenej nebyl a vzdycky za nej vsechno vsichni udelali a zaridili. Herecky vykon ve filmu bych taky nevyzdvihla.
Ale prijde mi, ze se z nej stava slusny herec. Posledni serialy nebylo jeho herectvi spatne - subjektivne.

Asi bych to neřekla lépe. :mrgreen: Jako puberťačce, co žere fantasy, se mi ty filmy líbily, no dneska už nejsem tak odvařená. Ale příznám se, že zrovna o víkendu jsem měla Harry Potter maraton :mrgreen: Jenže to spíš kvuli profesoru Snapeovi :lol:
Viděla jsem s Radcliffem pak pár filmů, to už, pravda, bylo lepší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky