Karpální tunel, objednací doba

Anonymní
19.2.12 20:03

karpalni

Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat ohledně Karpálních tunelů, nevíte někdo jaká je objednací doba na operaci? Nejlépe v nemocnici Frýdek-Místek a nebo Ostrava. Ale klidně mi napište i v jiných nemocnicích.
Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
19.2.12 21:48

Plzeň tě asi nebude zajímat, to je sakra z ruky, tak jen pro zajímavost, myslím, že ve FN na NCH to může být i několik měsíců (ale liší se to v průběhu roku), v soukromé nemocnici asi téměř bez čekání. Jinak ty operace dělají i různí ambulantní doktoři, nemusí to být vázané na nemocnici, dělají to neurochirurgové nebo ortopedi, je dobré mít nějaké reference o místu, kam se chystáš (hlavně, jestli to dělají často).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
20.2.12 07:46

ahoj může se přidat k dotazu? a jak dlouho je s tím člověk na nemocenské? mám taky karpální tunely ale mám práci teprve chvíli tak mám strach z dlouhodobé nemocenské :nevim: . renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 20:13

Ahoj Diggy, na nemocenské budeš od 5týdnu do 8týdnů. To mi bylo řečeno doktorem.

• Citovat
  • Upravit
3267
21.2.12 13:31

Ahoj, záleží, kdo a jak ti to bude dělat - babička (90 let) na tom byla předminulý čtvrtek, v pátek šla na kontrolu, další pátek na další, má to stále zavázané, ale už může vše dělat, teď v pátek (po2 týdnech od operace) jde na vytažení stehů.. Babička byla na chirurgii na poliklinice v Praze, čekala 6 týdnů… Můj strejda byl asi týden před ní, na nějaké soukromé klinice, druhý den byl v práci, prý měl jen problem zapnout si kalhoty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.9.18 23:20

Účinná léčba

Ahojky, konečně jsem se přihlásila, abych Vám mohla zdělit svou zkušenost.
Než se necháte řezat, zkuste :) kyselinu listovou s vitamínem B :)
Zdá se to být moc jednoduché, ale vážně to pomohlo už více lidem, kromě mně a manžela. Fakt to funguje, člověk, který mi to poradil, měl už termín na operaci a pak ji rušil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí