Kartářka Daňková Malenovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
1.9.14 13:24

Kartářka Daňková Malenovice

Ahojky, najde se někdo kdo chodí k paní Pavle Daňkové do Malenovic na výklad karet? Jak jste spokojené? Máte kontakt? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
167
1.9.14 18:42

Ahoj, k paní Daňkové jsem chodila ještě když jsem bydlela ve Zlíně. Už jsem ale u ní nebyla tak 5 let..Kontakt na ni už bohužel nemám, měla jsem ho v mobilu a ten mi ukradli. Jinak je moc dobrá, víceméně se shodla s výkladem horoskopářky ( taky moc dobrá) ze Zlína ( p. Holancová). Dá se říct, že tak 80% toho, co mě každá z nich řekla, tak vyšlo ( Pokud vyjde 100%, tak to není dobrá kartářka, ale podvodnice- víceméně některé kartářky z člověka předem vytáhnou nějaké informace, aniž by si to člověk uvědomil a pak je zopakuje…). Ale když jsem přišla poprvé k p. Daňkové, tak mě přivítala a první věta, kterou mi řekla bylo: „Nic mi neříkejte“…Stejně bych ji ráda zase jednou navštívila, ale už bydlím 260 km daleko, i když do Zlína jezdím každý měsíc..i když tenkrát paní Daňková bydlela v nájmu někde v Babicích, nebo tam někde, ale prý se už přestěhovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
12.10.14 19:11
@Majka4 píše:
Ahoj, k paní Daňkové jsem chodila ještě když jsem bydlela ve Zlíně. Už jsem ale u ní nebyla tak 5 let..Kontakt na ni už bohužel nemám, měla jsem ho v mobilu a ten mi ukradli. Jinak je moc dobrá, víceméně se shodla s výkladem horoskopářky ( taky moc dobrá) ze Zlína ( p. Holancová). Dá se říct, že tak 80% toho, co mě každá z nich řekla, tak vyšlo ( Pokud vyjde 100%, tak to není dobrá kartářka, ale podvodnice- víceméně některé kartářky z člověka předem vytáhnou nějaké informace, aniž by si to člověk uvědomil a pak je zopakuje…). Ale když jsem přišla poprvé k p. Daňkové, tak mě přivítala a první věta, kterou mi řekla bylo: „Nic mi neříkejte“…Stejně bych ji ráda zase jednou navštívila, ale už bydlím 260 km daleko, i když do Zlína jezdím každý měsíc..i když tenkrát paní Daňková bydlela v nájmu někde v Babicích, nebo tam někde, ale prý se už přestěhovala…

To si asi pletete s jinou kartářkou. Paní Daˇková co já vím, se nikdy nestěhovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 20:44

Pavla Daňková kartářka

Jsem s ní maximálně spokojená. Úplně mi vyrazila dech a zvedla mě ze dna. Za mě doporučuji! Byla jsem u ní díky diskuzím tady na netu a rozhodně nelituji. :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.14 23:01

Je to sama paní Daňková? Či Jára Cimrman? Majko, vy jste myslela paní z Babic- nyní v Kudlovské dolině…Je prý dobrá..

• Citovat
  • Upravit
15
29.11.15 21:03

Prosím kolik si bere paní Daňková peněz za výklad??Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.11.15 21:09

Kolem 500kč mam takovy dojem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.4.16 23:20

Ahoj holky, mate nejake nove zkusenosti s pani Dankovou? Rozhoduji se zda navstivit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat