Strach o dítě - karty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3686
18.8.14 20:48

Strach o dítě - karty

Hezký večer, dámy! Potřebuju uklidnit. Uvažuji naprosto iracionálně a ačkoliv si logicky vše zdůvodňuju, nedokážu sama sebe přesvědčit. Asi to potřebuju slyšet od někoho jiného. Takže od začátku. Čekáme druhé miminko. První těhotenství i porod ok, vše bez problémů. Dítě plánované. Druhé těhotenství ne tak plánované, navíc po dvou potratech, no zatím vše vypadá taky ok. Jsem v 18tt. To jsou jedny fakta. Druhá část je o mé tchýni, která chodí k zřejmě vyhlášené kartářce. Předpověděla jí vnučku včetně data narození, které na den přesně vyšlo. Zde podotknu, že já předem to datum nevěděla, takže podvědomě jsem si nic nepřivolala. Holka se narodila 6 dní před termínem. Té kartářce podle tchýně vyšlo vše, co jí kdy předpověděla. Další dítě má být taky holka. A tu se dostáváme k porblému. Na dnešní kontrole mi byl řečen na 80% kluk. Já jsem za něj strašně ráda, moc jsme si přáli páreček, ale pak jsem si vzpomněla na ty karty pitomé a od té chvíle jsem v panice, že se něco stane. Že dítě nedonosím, umře nebo bude špatně něco na velkým UTZ a budou muset těhu ukončit. Vím, že těmahle myšlenkama si tak akorát něco přivolám, ale jak jsem uvedla na začátku, nedokážu sama sebe uklidnit. A to přitom sama na karty nevěřím a před porodem holky bych se tomu vysmála, ale když jsem v 9 večer tehdy v porodnici mluvila po telefonu s chlapem, že se vůbec nic neděje a ať jde večer klidně spát, on už „věděl“, že do půlnoci bude malá venku. Od té doby to na lehkou váhu neberu, jakkoliv se snažím. Máte nějakou radu? Nebo nemohl by mě někdo přijít kýblem studené vody? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1318
18.8.14 20:53

Tak jestli ti na kontrole rekli, ze je to jenom na 80% kluk a kartarka si je jista, tak to bude holka a vse bude v pohode, hlavne se nestresuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30385
18.8.14 20:54

S tím kýblem - budu muset někam daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
18.8.14 20:55

18 tt a 80 % neni vubec nic zavazneho. To si delas zbytecne vrasky. 80 je dost malo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
18.8.14 20:56

Může to být holka a taky to může být velice „dívčí“ kluk… ano mám za sebou hromadu strachů.

A co mi nejvíc v poslední době pomohlo, když mi kamarádka poslala tenhle článek.

http://gaia2010.sk/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971

Ahoj, v pohlaví se může splést jak doktor, tak i kartářka. Určitě zachovej klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84

Neporadím, mám to stejně. Moje máma pravidelně chodí ke kartářce, která jí řekla, že se rozvedu s manželem a moje druhé dítě bude holčička a její otec už bude můj druhý manžel. Momentálně jsem ve 33tt a čekám s manželem (pořád tím prvním) druhého chlapečka. Ta doba kdy bych se měla rozvádět je kolem termínu porodu. Mám z toho divný pocit a nechápu, proč mi vůbec máma něco takového říkala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597

Zasla bych za tou kartarkou sama… Taky to muze byt chlapec s dusi holcicky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
18.8.14 21:00

Odkud jsi? Já přijdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27573
18.8.14 21:08

Víš kolikrát už se doktoři spletli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
18.8.14 21:10

Hmm, asi jo. Tak díky, tak já se začnu kdyžtak bát až po tom velkým UTZ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
18.8.14 21:14

Nechapu dle ceho doktori proceuntelne vypocitavaji pohlavi :-D tak bud je to holka nebo kluk :-D u nas se z tohoto duvodu pohlavi rika az na tom druhotrimestralnim scrreningu ve 20.tt. V tom 11.tt resi jen vyvojove vady aby zbytecne rodice nenavnadili na pohlavi jine, nez jim reknou pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
18.8.14 21:17

Tak „něco“ tam viděla, já taky se přiznám, i to vypadalo jako šulďásek s pytlíkem, ale taky to mohla být třeba jen šňůra podivně zkroucená. :nevim: Spíš mi přišlo, že je to kluk a kdyby náhodou, tak neřekla určitě. A 18tt není 11tt. No, uvidím. Teď jsem to založila někam dozadu do hlavy a nebudu si s tím dělat vrásky do další kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
18.8.14 21:24

Aha, ja ze ti pohlavi reklu na screeningu, kdyz mluvis o velkem uz, ktery te ceka. U nas je to asi jinak. My mame uz 11.tt, 20.tt, ty jsou na specializovanem pracovisti a pak nejaky kolem 35.tt uz u sveho gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
18.8.14 21:28

Vykašli se na nějakou kartářku! Já chodila k jedné. Vždy vše sedělo, pak jsem otěhotněla a ona mi řekla, že to bude kluk a že porodím předčasně a že porod nebude nic lehkýho 8o celý těhotenství jsem se bála!
Jak to dopadlo? Mám holčičku, šla císařem a rodila jsem ve 40 týdnu. Už nikam nevlezu :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat