U andělské paní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
web
To jsou všechno převážně prodejní weby svíček, andělů ale na co se ptám je i o věštění, atrologii, léčitelství, příjemně se v nich čte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 nevím jak jinak ti dát vědět, ale ve zprávách jsi mě blokovala, nemůžu ti poslat odpověď na tvou SZ
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
P @AnastazieB prosim te, vubec nevim, jak k tomu doslo a kde to mam zrusit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 asi jsi na to omylem klikla, je to ve zprávách. Odblokuje se to v Nastavení (úplně úplně nahoře na liště vedle zpráv a upozornění) v záložce Nastavení profilu. Tam je seznam blokovaných uživatelů a tam se dají odblokovat. Odblokuj mě prosím, protože tu tvou zprávu jsem při zkoušení odblokování omylem smazala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB teda vubec nevim, jak se mi to podarilo. Do dnes jsem nevedela, ze tu jde nekdo zablokovat
hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Andělská paní
Ahoj, chtěla bych oživit diskuzi. Dlouho už paní sleduji a uvažuji o výkladu karet, máte někdo zkušenost třeba s výkladem či léčením??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mráček1 Já paní volala a zítra s ní mám mít konzultaci půl hodiny, tak jsem zvědavá. Už po telefonu ale byla milá, skvělá a poradila mi co mohu dělat v mezičase a z čeho čerpat na jejích stránkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se ty její služby zdají předražené a už jen to by mě odradilo.
Ty její ceny zrovna nejsou ANDĚLSKÝ
Já jsem vždy kartářkám dávala max 350 kč za hodinový výklad i za výklad po emailu. Zdá se mi že paní chce na tom hlavně vydělat. Jako účtovat si za dvě jednoduché otázky 600 kč je teda dost.
a hodinový výklad 1200kč to jako opravdu někdo dá???
Já měla vždy hodinový a ted si vzpomínám i jednou dvouhodinový výklad opravdu za 300 kč a skoro vše se mi vyplnilo.
- Citovat
- Upravit
@Sloníček520 Tak dej vědět jaký to bylo protože za ty její ceny by měla vědět všechno a vše se vyplnit do puntíku. ![]()
- Citovat
- Upravit