Kartářka Kladno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kartářka kLADNO
UŽ JSEM FAKT ZOUFALÁ, TAK NEVÍTE O NĚJAKÉ DOBRÉ KARTÁŘCE V KLADNĚ. PANÍ TADY MI SLÍBILA VÝKLAD ALE ANI SE NAKONEC NEOZVALA. DÍKY ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Andy27 píše:
UŽ JSEM FAKT ZOUFALÁ, TAK NEVÍTE O NĚJAKÉ DOBRÉ KARTÁŘCE V KLADNĚ. PANÍ TADY MI SLÍBILA VÝKLAD ALE ANI SE NAKONEC NEOZVALA. DÍKY
znám, ale je z Rychvaldu…a pracuje i na dálku.
pak znám ještě jednu ta je ještě lepší, ale momentálně je v šestinedělí takže má jiné starosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sháním přímo z kladna ideálně z centra…Ale i tak, paní z rychvaldu? je dobrá, a případný kontakt na ní
tojo, myslím že v šestinedělí to nemůže ženský ani pořádně myslet
já furt něco zapomínala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy27 Ahoj, znám a je výborná, vše se mi od ní plní, umí mluvit i s Archanděly, dost mi pomohla. Jestli chceš, pošlu Ti kontakt na email ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cca před dvěma lety jsem byla u p. Rysové. Vykládá v restauraci pod hotelem. Když mi v té době řekla, že vidí miminko, v duchu jsem si říkala „vyhozený prachy“ ![]()
Do dvou let se ale tak z 90% stalo vše, co předpověděla. Mám na ni kontakt, bohužel ale netuším jestli je stále aktuální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulevupate Dobrý den, u této paní jem také byla, je to již pár let, nikdy se i nic nesplnilo. zato znám jednu paní, kde se plní více jak 90%…Navíc poradí jak žít, aby se dařilo a člověk se i vyhnul špatným věcem atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacenka3681 pokud je paní z Kladna či okolí, poprosila bych o kontakt. Je pravda, co vím od známých, že u p. Rysové je to tak 50:50, někomu se vše plní, někomu vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulevupate Paní je z Kladna, tel. na ní je 736166160. Volat po 16h prosím. Chodím k ní 2 roky a zatím se mi věci plní, tak snad budete spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulevupate
Ahojy a nemas na ni prosim čislo? Byla sem u ni asi pred 5 lety ale ztratila sem na ni kontak prosim moc jestki by smi neposlala coslo diky tyna na emal ******@seznam.cz":https://www.emimino.cz/…il/seznamcz/
edit admin 9.1.2016 - osobní údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky oživují diskuzi také bych chtěla najít kartářku která se dost trefí…Měla jsem na dálku a nic se nesplnilo z toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, narazila jsem na vasi diskusi, znam kartarku, chodim k ni uz nekolik let i moje kamaradky. Vzdy uhodne vsechno temer na 100 %.Dokaze i poradit, nejdriv jsem tomu neverila a nic se nenaplnilo. Pak jsem k ni sla podruhe a hned vedela, ze jsem nic z toho co mi poradila neudelala.Pak jsem ji poslechla a zacaly zmeny v mem zivote.Az me zamrazila co vsechno o mne vedela, o mem zivote o lidech kolem me. Ve vsem mela pravdu. Skodila mi 1 zena z okoli a netusila jsem to. Pravda se nakonec ukazala.
Kontakt na ni 736166160, Jarmila Liskova
predtim jsem byla i u jinych kartarek a k nicemu
Tak vam preji hodne stesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No podle uznávané kartářky jsem měla být těhotná…plus jiné věci dost katastrofální..vyhozený prachy, kdo naučí karty, trocha psychologie..a můžete za prachy dělat z lidí blbce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit