Věříte nějakému typu věštění? Zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mam cikanske karty. Vykladam sobe a uz i par lidem. Zatim se porad ucim. Mam i tarotky, ale jeste jsem se do nich nwpustila. Zajimam se o numerologii. Ale zatim jen jmena. Dle jedne knihy. Prozatim to docela sedelo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamca pracuje s energiemi, ted zacla kyvadlo, obcas metodu RUS a jinak s holkama delaji terapie rodinne konstelace. Mamka tim zije a ja jentak posloucham a obcas se jedu na ne podivat jak pracuji. Vseho s mirou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nejde Ti napsat zprava, tak zkus prvni Ty me abych Ti mohla polozit svou otazku a zkusit to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vykládám karty (začínala jsem s andělskými a Ivou Hüttnerovou a nyní už používám taroty),dělám základní numerologický rozbor dat a jmen, pracuji s kyvadlem (nyní jsem nově pomocí kyvadla začala zjišťovat zdravotní stav - vychází to úžasně).
Jinak samozřejmě tomu věřím, tím, že s tím pracuji, tak vidím jak to vychází a hlavně, že karty mluví vždy jen pravdu, ať se nám to líbí nebo ne. A karmické zatížení podle data narození je taky síla, ty spojitosti tam, híha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam tarotove karty, vacsinou sa triafaju, ale odkedy som stastna tak ich flakam.
Mojej mame sa sniva. Aj teraz sa nenapadne vypytovala na vsetky sesternice hadam z desiateho kolena, ci ziju a su zdrave, az nakoniec mi umrel svokor. Mama vravela ze sa hneva sama na seba. Vediet dopredu ze nieco pride a cakat co za katastrofa tentokrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paradise len tak na okraj… mame v rodine tak divne pomiesane datumy… bud rovnaky den, alebo rovnaky mesiac, proste sa to opakuje, dokonca tak, ze sa moja prvorodena narodila na narodeniny mojho mrtveho otca. Je to onou karmickou previazanostou? Alebo nahoda, ze poznam vyrocne dni tolkych pribuznych?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znáte knihu jméno je tvůj osud? Nebo tak nějak se jmenuje…sedí vám rozbor jména?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábi Zlopočasná to je krásná karma, projevuje se nejen tímto opakujícím se číslem v datu, ale i pokud čísla sečteš a vyjde ti 4 nebo 8,toto vše jsou karmická čísla. Pokud se opakující se čísla po součtu rovnají 4 nebo 8 je to hodně silná a většinou negativní aura, který později narozený přebírá po dříve narozeném. Je to hodně složité, ale sedí to. Stejně tak, jako, že karmicky zatížený člověk si v 99% případů najde karmicky zatíženého partnera a berou se v karmicky zatížený datum. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@polkina to je super kniha, ale musí se umět číst mezi řádky, nebrat vše doslova. A na moji rodinu to sedí jak hrnec na pr.el ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paradise ty jo, to je zajimavy
Ty se tomu nejak venujes hodne? Nebo jen pro zname a tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii tak studuji esoteriku asi od patnácti, zatím to dělám pro rodinu a známe, ale teď sem na mateřské a začínám uvažovat, že bych si udělala stránky a začla dělat ve větším. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eemii už jsi druhá
,jo pošli, napiš o co máš zájem a já na to kouknu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, občas tady zajdu a momentálně mě zaujalo téma týkající se ezoteriky. Většině lidem v mém okolí jsem správně,,vyvěštila" věci které je zajímali. Nepoužívám nic, jen své myšlenky, nebo spíš nevědomí…těžko říct…ale funguje to..nevím, jestli na všechny, ale na lidi které znám a kteří něco chtějí vědět opravdu ano…používáte nějaké věštění vy sami? Karty,…? Věříte tomu nebo vám to nic moc neříká? Zatím jsem dá se říct začátečník a tak nevím jak dalece mi to funguje, jestli i na lidi které neznám, ale můžete se zkusit na něco zeptat a já vám odpovím (pokusím se, nic nezaručuji)..zkuste prosím jednoduchou otázku na kterou se dá říct ano-ne. Jen takový pokus, díky
pište i osobní zkušenosti
jestli vám to vychází s kartami popřípadně s něčím jiným