U andělské paní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pokud myslite tu stejnou pani (www.andelskapani.cz), tak s ni mam dneska po telefonu konzultaci, ale ne vyklad karet, chci s ni resit svoje osobni a psychicke probemy a probrat to s ni. Za vyklad karet bych tolik penez nedala, jaou i levnejsi a presto presni kartari, klidne dam kontakt
jinak dam vedet jake to bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sloníček520 Aha v tom případě se omlouvám
a ano myslím tu stejnou paní co vy.
Kontakty na jiné kartářky které znáte můžete napsat. ![]()
- Citovat
- Upravit
Neomlouvejte se vubec😊 jinak ja zkousela vyklad karet u pani na fb Zdravi a jine - vyklad karet reiki a jine, ta ma jednu otazku za 100Kc, pet otazek za 200 a pak je to dal a dal, coz je super. Ma tam i telefon na fb. Dale jsem zkousela jeste kartar-online.cz a taky fajn ceny. Oba se shodli na stejne odpovedi
a andelska pani se mi uz pri objednavani po telefonu zdala hodne mila a dala mi i nejake rady a tipy na videa z jejich stranek, ani do zadne konzultace me nenutila, to jsem si prosadila ja sama😁 😂tak jsem zvedava, snad pomuze. Miva to hodne plne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sloníček520 Děkuji moc za tipy a kouknu na to.
Tak at vám to dobře dopadne a i tak dejte vědět zda pomohla. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak hovor byl fajn. Bylo to na me teda hodne informaci, ale vse jsem si psala. Vysvetlila mi pricinu proc se to deje a poradila kroky jak se toho zbavit. Vse je na jejich strankach, takze se pak clovek muze lecit sam. Vsechny ty informace a rady co mi ma rict ji nejak prichazely samy a ona mi je jen diktovala. Rikala, ze s ni spolupracuje i hodne psychiatru, protoze ona umi najit i pricinu u tech pacientu, coz oni vetsinou ne a pouze na to pisi leky. Tak to bylo docela fajn. Jen jsem z toho mnozstvi informaci docela v soku, musim si to nejak utridit a zorientovat se 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ty ceny jsou hodně vysoké. Taky jsem vždy platila kolem 350 Kč, nyní je vše online moc mi to nevyhovuje, většinou, co jsem měla výklad tímto způsobem jsem se moc nedozvěděla, takové spíš všeobecné věci, které by seděli na každého 😔. Andělská paní má na stránkách i meditace, něco málo jsem i zkoušela, zda to k něčemu bylo nedokážu posoudit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uvidíme až to začnu praktikovat, vše je z jejích stránek. Ale říkala mi, že ví že to zvládnu, že to cítí a že nejsem adept na žádná antidepresiva, že jsem silná a zvládnu to. Na závěr mrkla taky do karet, aby došlo k upevnění a potvrzení toho, co mi řekla. Já doporučuju na výklad karet ty dva výše uvedené kartáře, fakt se shodli na všem nezávisle na sobě a ceny byly příznivé, maximálně do 300, takže žádná pálka a vše po telefonu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit