Strach o dítě - karty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3686
18.8.14 21:28

No ano, velký myslím ten ve 20tt, tam si dají záležet, na běžné kontrole po 4 týdnech (ta dnešní) sice UTZ dělají, ale tak šup sem šup tam. Změří jestli dítko odpovídá a zkontrolují jestli žije. Jinak je to všechno jedno pracoviště, tak ultrazvuky nemají asi nijak zastaralé. A doktorka mi sama nabídla, že se podívá, jestli mě to zajímá. Tak říkám, že jasně, ale že to stejně vím, že je to holka. Tak vykulila oči, že teda ona vidí něco jiného a jak jsem na to já přišla. Tak jsem říkala moji teorii početí (styk 6 dní před ovu), tak mávla rukou, najela znovu mezi nožky a jestli to vidím. Že je to teda ještě prtě, obrázen není úplně stopro, ale ona že je za kluka. Tož asi tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
18.8.14 21:41
@Navli píše:
Může to být holka a taky to může být velice „dívčí“ kluk… ano mám za sebou hromadu strachů.

A co mi nejvíc v poslední době pomohlo, když mi kamarádka poslala tenhle článek.

http://gaia2010.sk/index.php?…

Omlouvám se za OT, ale ted jsem začala číst článek. Zajímáš se o to nějak víc? Zaujalo mě, že tam píší, že miminka nemají strach (je tam toho víc),ale naše malá třeba z ničeho nic, začne hrozně ječet ze spaní, měla jsem za to že se ji zdálo něco ošklivého, dostala strach a začala takhle brečet. Z čeho mohla mít strach? Když tam píši, že děti strach nemají. Jen mě to zaujalo, článek je pěkný a ve směs s ním i souhlasím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.8.14 21:49

Já mám taky zkušenost s kartářkou - byla jsem jen jednou, a to u Kludské. Předpověděla mi 2 děti, první syn potom dcera. Narodili se nám 2 kluci. Při prvním těhotenství jsem bez překvapení přijala na utz informaci, že čekám kluka. V druhém těhotenství jsem se o mimčo trochu bála, když jsem se dozvěděla, že čekám zase kluka (měla to být přeci holka). Všechno bylo v pořádku, žádný problém. Mladší syn je ale odmalička takový miloučký, citlivý, hodně lidí mi řeklo, že je jak holčička.
Ke kartářce jsme šly s kámoškou spíš ze srandy, předpovědi jsem nebrala nijak vážně, přesto jsem se obavám pak neubránila. Přeju ať je hlavně všechno v pořádku a mimčo je zdravé, ať už to bude kluk nebo holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
18.8.14 21:51
@Kapaz píše:
Hezký večer, dámy! Potřebuju uklidnit. Uvažuji naprosto iracionálně a ačkoliv si logicky vše zdůvodňuju, nedokážu sama sebe přesvědčit. Asi to potřebuju slyšet od někoho jiného. Takže od začátku. Čekáme druhé miminko. První těhotenství i porod ok, vše bez problémů. Dítě plánované. Druhé těhotenství ne tak plánované, navíc po dvou potratech, no zatím vše vypadá taky ok. Jsem v 18tt. To jsou jedny fakta. Druhá část je o mé tchýni, která chodí k zřejmě vyhlášené kartářce. Předpověděla jí vnučku včetně data narození, které na den přesně vyšlo. Zde podotknu, že já předem to datum nevěděla, takže podvědomě jsem si nic nepřivolala. Holka se narodila 6 dní před termínem. Té kartářce podle tchýně vyšlo vše, co jí kdy předpověděla. Další dítě má být taky holka. A tu se dostáváme k porblému. Na dnešní kontrole mi byl řečen na 80% kluk. Já jsem za něj strašně ráda, moc jsme si přáli páreček, ale pak jsem si vzpomněla na ty karty pitomé a od té chvíle jsem v panice, že se něco stane. Že dítě nedonosím, umře nebo bude špatně něco na velkým UTZ a budou muset těhu ukončit. Vím, že těmahle myšlenkama si tak akorát něco přivolám, ale jak jsem uvedla na začátku, nedokážu sama sebe uklidnit. A to přitom sama na karty nevěřím a před porodem holky bych se tomu vysmála, ale když jsem v 9 večer tehdy v porodnici mluvila po telefonu s chlapem, že se vůbec nic neděje a ať jde večer klidně spát, on už „věděl“, že do půlnoci bude malá venku. Od té doby to na lehkou váhu neberu, jakkoliv se snažím. Máte nějakou radu? Nebo nemohl by mě někdo přijít kýblem studené vody? :roll: :lol:

Kartarky akorat vymyvaji mozek. A proto je od jiste doby nemuzu ani citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
18.8.14 21:57

Já teda nemám zkušenost s kartářkou, nikdy bych tam osobně nešla mám na to svůj názor, ale to je jedno. Chodí tam má kamarádka a ptá se i na mě, občas mi řekne co o mě říkala atd. A jednou když jsem byla s(ted už bývalým) přítelem, řekla mi (teda ta kartářka),že mě požádá o ruku. Samozřejmě to se nestalo, ale v té době si zrovna zlomil ruku.. Neříkám, že kartářky, nemluví pravdu, ale spíš si myslím, že tyhle proroctví nejsou tak přímočaré. Takže si myslím, že nemusíš mít strach. Bud se ti narodí zdravý kluk, které mu občas někdo řekne, že vypadá jako holčička :P. Nebo se ti narodí krásná zdravá holčička. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
18.8.14 21:58
@brulinka píše:
Omlouvám se za OT, ale ted jsem začala číst článek. Zajímáš se o to nějak víc? Zaujalo mě, že tam píší, že miminka nemají strach (je tam toho víc),ale naše malá třeba z ničeho nic, začne hrozně ječet ze spaní, měla jsem za to že se ji zdálo něco ošklivého, dostala strach a začala takhle brečet. Z čeho mohla mít strach? Když tam píši, že děti strach nemají. Jen mě to zaujalo, článek je pěkný a ve směs s ním i souhlasím.. :) [/citace/

nemusela mít strach, ale mohla se leknout, přeležt nožku, ruku… těžko říct :nevim: :nevim: Řešila bych to až by se situace opakovala s nějakou pravidelností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
18.8.14 21:59

Přesně, vůbec se tím nenech rozhodit, chodím ke kartářkám leta letoucí, jedna, která mi jinak řekla strašně moc věcí a je velmi vyhlášená, se naprosto spletla v dítěti mojí ségry, mělo být malinká a holčička, taková nijaká, byl to kluk jak buk 4,4Kg obřík. Pak jsem začala chodit k jiné, té věřím opravdu dost a sama mi řekla, že pohlaví je v kartách trochu složitý pojem, protože se tam člověk ještě nenarozený ukazuje spíš povahově a tomu zas odpovídají ženské a mužské karty, než by to ukazovalo, jestli má piňďu a nebo pipinu. :zed: A hlavně je naprostý nesmysl, to vykládání přes někoho, možná kdyby tě kartářka viděla, tak by ti řekla jiné pohlaví :D Fakt buď v klidu. Protože takhle správná kartářka nevykládá, to mi věř. Byla jsem u 5 kartářek a tak mám velice slušný obrázek, co a kolik z toho je pravda, u mě se taky jedna velice vyhlášená sekla v partnerovi, velmi, vůbec nejsem s tím koho mi předpověděla. Moje ségra není též s tím koho jí přisoudila :D :D Takže buď naprosto v klidu, naprosto :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.14 21:59

Ahoj,,sama vykladam karty. proto vim, ze 80 % se povede a zbytek ne.kdyz mi neco vyjde, i ty spatne veci, tak mi mrazi.kdyz pak mi neco karty reknou, mam strach a ono se to nevyplni.klid.znam ten pocit. v kartach mi vychazelo na kveten nemoc ditete. rodila jsem v dubnu.bala jsem se cele tehu vseljakych vad a nakonec to byla hospitalizace ve 3 tydnech kvuli bronchitide.

• Citovat
  • Upravit
8911
18.8.14 22:00

@Kapaz Taky bych přišla s tím kýblem vody… :think: Ale neposmívám se, na kartářky sice nevěřím, ale na sílu autosugesce ano. Proto se takovýmto věcem vyhýbám jak čert kříži, protože by mě to jen rozhodilo, stejně jak tebe.

Mmch, až porodíš toho krásného zdravého klučinu, doufám, že nebudeš vyšilovat, že je homosexuál či transexuál, když má být jako ta holka. Prostě i mistr tesař se utne (kartářka)… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.8.14 22:05

Takze doktori se pletou, ale kartarka ma pravdu? :poblion: :zed: ty vole
Pozor na tyhle veci, pryc od nich…

• Citovat
  • Upravit
2212
18.8.14 22:08
@Navli píše:
@brulinka píše:
Omlouvám se za OT, ale ted jsem začala číst článek. Zajímáš se o to nějak víc? Zaujalo mě, že tam píší, že miminka nemají strach (je tam toho víc),ale naše malá třeba z ničeho nic, začne hrozně ječet ze spaní, měla jsem za to že se ji zdálo něco ošklivého, dostala strach a začala takhle brečet. Z čeho mohla mít strach? Když tam píši, že děti strach nemají. Jen mě to zaujalo, článek je pěkný a ve směs s ním i souhlasím.. :) [/citace/nemusela mít strach, ale mohla se leknout, přeležt nožku, ruku… těžko říct :nevim: :nevim: Řešila bych to až by se situace opakovala s nějakou pravidelností

Díky, nijak se to pravidelně neopakuje. Je to jen narazové. Ani nijak často. Normálně se v noci budí, ale spíš tak mrčí, když chce třeba dudlík, nebo se otáči atd. Je pravda, že se mohla leknout. Takhle z ničeho nic začne šíleně řvát jen málokdy. No je to moc zajímavé. I tak mě stejně udivují sny miminek, i ty pěkné i ty špatné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.8.14 22:09

Když jsem po vyšetření PGD při IVF slyšela od paní doktorky, že embryjko je holčička, měla jsem hroznou radost a zároveň strach. Také mi kartářka řekla, že prví dítě bude chlapeček. Snažím se na to nemyslet a užívat si těhotenství, jsem teprve 13tt. Už ke kartářce nepůjdu, nestojí mi to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.8.14 22:10
@Monika1987 píše:
Když jsem po vyšetření PGD při IVF slyšela od paní doktorky, že embryjko je holčička, měla jsem hroznou radost a zároveň strach. Také mi kartářka řekla, že prví dítě bude chlapeček. Snažím se na to nemyslet a užívat si těhotenství, jsem teprve 13tt. Už ke kartářce nepůjdu, nestojí mi to za to.
:potlesk: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
2242
18.8.14 22:22

Byla jsem u kartářky jedinkrát v životě, kolegyně, která na tohle dost věří se dušovala, že jí u ní vždy vše do puntíku vyšlo. Ptala jsem se na 3 dost zásadní věci, vyplnila se pouze 1:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
18.8.14 22:37

@brulinka Noční děs?? Zadej si to do googlu ;) To měl náš malej, pomohla homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat