Kartářka podvodnice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kartářka podvodnice
Zdravím, kamarádka si našla na internetu nějakou kartářku, naposilala ji peníze za nějaký rituály které ale nezafungovali, kontaktovala tu kartářku a žádala vrácení peněz ta je ale vrátit odmítla že všem to u ní funguje jen ona má problém protože udělala něco špatně. Samozřejmě nevíme jestli to opravdu všem funguje protože paní zveřejňuje jen pozitivní zprávy. Lze nějak jinak řešit to aby ji vrátila peníze? Napadlo nás přes banku to zadat jako špatně poslanou platbu ale nevím jestli to vyjde 🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ať to bere jako zkušenost do života a příště už bude vědět. Neměla posílat peníze za takové blbosti - jasně, že tam bude mít pozitivní hodnocení, kdyby tam měla negativní tak by si od ní snad někdo něco koupil? To asi ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně mě baví představa, jak by probíhal soud a dokazovalo se, jestli ezo rituály fungovaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 zkusila zadat v bance vratku platby ale taky si myslím že to nevyjde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hnedovlaska8991 píše: Více
Určitě to nevyjde, protože to nebyla chybně poslaná platba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fee-bee nevím neptala jsem se nic mi do toho není jen jsem položila dotaz jestli je šance že ty peníze ještě uvidí 😏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaplatila za blbost, bohužel, poučení pro příště
Ještě to posílat na účet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hnedovlaska8991 píše: Více
Jako fascinuje mě, kolik lidí si myslí, že dojde do banky a chce vrátit peníze, které sami poslali někomu a že jim je banka lusknutím prst vrátí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit