Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od prvního do 9.12. bude penny dávat kartičky k nákupu nad dv stovky. Budete sbírat a měnit???Mě se karty docela líbí i když nejsou nijak poučné pro děti. My máme penny jako jediný kde můžeme nakupovat, takže je to jasný. Když už jdu na nákup tak si kartičky k tomu vemu… ![]()
@campionka píše:
Od prvního do 9.12. bude penny dávat kartičky k nákupu nad dv stovky. Budete sbírat a měnit???Mě se karty docela líbí i když nejsou nijak poučné pro děti. My máme penny jako jediný kde můžeme nakupovat, takže je to jasný. Když už jdu na nákup tak si kartičky k tomu vemu…
Nebudu, zvířatka jsem sbírali, z alberta máme taky všechny knížky, kuličky, ale na Simsny doma nikdo nekouká, dětem to zakazuju, takže za mě nee. Docela mě mrzí, že vybrali zrovna toto, čekala jsem něco lepšího a hlavně něco víc naučného.
No vzhledem k tomu, že tady je Penny jako jediný velký krám, tak sbírat budem, sice na simsny nekouká, ale z kartiček má radost. Zvířátka byla lepší…
Nevyměníte někdo kartičky Simpsonů za kartičky Mluvení se zvířátky? Máme totiž Penny daleko, tak jezdíme jen do Alberta nebo Kauflandu… A 19,– za jeden balíček se mi zdá být teda přehnané.
Ahoj
mám 14 kartiček z PENNY a jedna tam byla samolepka Bart na skejtu, ale já zas sbírám jen mluvení se zvířátky, můžeme se dohodnout?